Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Porodila se MAMINA PRINCEZA 27.2.2012 15:20:51
ziki
Cestitam, neka je ziv i zdrav momcina
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Porodila se MAMINA PRINCEZA 29.2.2012 10:27:03
mamina princeza
Hvala vam drage moje :) Evo dosla sam do kompjutera... .. dobro smo, sve je proslo brzo i nemamo nekih vecih problema hvala Bogu. Najveci problem nam je trenutno umor i osip koji je beba dobila po rodjenju al evo polako nestaje pa se nadamo da cebiti ok:) Navikavao se jos svi posebno starija kcerka. Beba je dobro pajki , dreci, piski kaki na sve strane i sto je meni jako vazno uspostavljamo dodjenje :)
Dok malo snage skupim pisem svoju porodjajnu pricu posebno namjenjenu ovim drugorotkama koje se plase jer su imale tezak prvi porod:) Kakva sam i sama bila a drugi mi je bio sigurno 10x laksi hvala dragom Allahu dz.š.:)
RE: Porodila se MAMINA PRINCEZA 29.2.2012 10:29:28
teacher75
mamina princezo bas mi je drago da je sve ok proslo, dajes mi nadu, ja se uspanicila kad procitah da si ti rodila kod mene jos nista, danas kontrola. kakva osip je u pitanju?
RE: Porodila se MAMINA PRINCEZA 29.2.2012 10:30:28
Hurma
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Hvala vam drage moje :) Evo dosla sam do kompjutera... .. dobro smo, sve je proslo brzo i nemamo nekih vecih problema hvala Bogu. Najveci problem nam je trenutno umor i osip koji je beba dobila po rodjenju al evo polako nestaje pa se nadamo da cebiti ok:) Navikavao se jos svi posebno starija kcerka. Beba je dobro pajki , dreci, piski kaki na sve strane i sto je meni jako vazno uspostavljamo dodjenje :)
Dok malo snage skupim pisem svoju porodjajnu pricu posebno namjenjenu ovim drugorotkama koje se plase jer su imale tezak prvi porod:) Kakva sam i sama bila a drugi mi je bio sigurno 10x laksi hvala dragom Allahu dz.š.:)
ih ovo volim cuti... iako se opet to ne odnosi na nas koje pijemo gynipral, ali eto :D ljubi ti malo pile i uživajte!!!
RE: Porodila se MAMINA PRINCEZA 29.2.2012 10:34:29
Lady26
RE: Porodila se MAMINA PRINCEZA 29.2.2012 10:36:30
sunce27
Svaka cast. Nadam se da nije nista opasno kada je u pitanju taj osip? Pitam se kako prodju na drugom porodu one mame koje su se prvi put lagano porodile?
RE: Porodila se MAMINA PRINCEZA 29.2.2012 10:38:01
mamina princeza
Hurma ne znam jel do ginipral ili nije prosli put je cinjenica da sma ga pila sad ne .. al ne mora d aznaci. JEdino sto znam da sam jela puno hurmi ... hihihi.. eto po tvom nicku. Kad su bolovi poceli sjela sam s kutijom hurmi i casom vode i jela :) Iako nisam bila svjesna da je to to dobro mi je poslije dosla i snaga koju smi dale :)
A osip je onaj sto beba povvuce od prolaska kroz kanal... bio je prilicno izt+razen na licu i okama al je proslo tu hb sa dima po tjelu al nista alarmantno kako kazu pedijatrica i patronazna. Jucemo sga kupli zutim plivaseptom i hipermanganom mazemo bivacinom kad je sazrelo malo skinemo alkoholom... nadm se da ce proci abd:)