|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
19.2.2012 19:47:41   
brinetyca
e pa da blur* :) imam nekakv osjećaj da ću izgubit kontrolu nad sobom i da se na meni vidi da sam isprepadana od tolikog pritiska i ukočenosti imam osjećaj da ću poblesavit, i da su mi misici toliko napeti da cu trzat sa sobom. a i ti mene sad zasmija s tim čajom haha.šta ćeš se bojat čaja bog te pomogo:) hahaha ajde bar se imamo čemu smijat na ovoj stranici..user posted image

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 3876
19.2.2012 19:48:55   
brinetyca
kakv je taj čaj od matičnjaka? za šta je to, more li meni manitovu pomoć ikako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 3877
19.2.2012 20:03:53   
dana123
Brinetica to ti je za anksioznost i depresiju i smirenje tj.da ne poblesavišuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3878
19.2.2012 22:29:41   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: brinetyca

kakv je taj čaj od matičnjaka? za šta je to, more li meni manitovu pomoć ikako user posted image user posted image user posted image

mene baci samo tako user posted image dobro ako ne mozes spavati. maticnjak i valerijana su ti u tabletama persen

Neposredna veza do poruke: 3879
19.2.2012 23:02:19   
brinetyca
a moja dana depresivna nisam ,to me proslo davno a ovo da ne poblesavim to mi treba hehe:)) a i sto se tiče spavanja, nemam problema s tim da ne mogu zaspat, ja sam dipl.ing.spavanja:) al bi mi to za nervozu dobro doslo:)user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 3880
20.2.2012 1:00:04   
Rabi
ja cu samo napisati da je Vitni Hjuston, na nasemuser posted image i nesu joj se izvinjavatiuser posted image

bila narkomanka, koliko ja znam...prava ovisnica!
Prema tome ovi ad nisu krivi sigurnouser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Neposredna veza do poruke: 3881
20.2.2012 13:33:16   
jana mk
Gde ste kolegi? user posted image user posted image user posted image kako ide grupna terapija,ja poceh citat jacin post dva reda i pobegulja JANA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,nije taj post za mene samo bi mi nskodio jer i onako danas sam nesto napeta a dva dana bila ok ,opet me muci pitanje jesam il nisam u depru i sta ako jesam zavrsicu li na kliniku u belim zidovima i pidzamama user posted image user posted image ,nego muka me vise i o tome razmisljat sta bude BICE i gotovo,nemam vise snage razmisljat celi dan o glupostarijama ,ako je i nama receno da umremo od AD umrecemo i to je to ,ima jedna poslovica kaze ,STA CE KOLEVKA DA ZALJULJA TO CE MOTIKA DA ZATRUPA,user posted image user posted image user posted image user posted image pa jbg kad je nas red popunicemo svako svoju rupu,ja ih vec zamalo 3 god pijem konstantno ,ljekova za smirenje sam pila samo po potrebu ali na kratkim stazama jer pokusavam uvek da ih izbegnem sto brze mogu,sto se AD tice znam da su stetne ali hvala bogu pa ih ima ,ko razumije shvatio bi,da njih bilo nije ja neznam gde bi moj kraj bio danas ,cestitam svima koji uspevaju bez njih ,ali jbg nismo svi isti eto ja sebe ubrojavam medzu onima koji nisu dovoljno jaki da se mogu izboriti sami ...samo nek je nama dobro pa dal s AD il bez njih nije vazno ...kazu ljudi ima NAVIKE AL IMA I ODVIKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

Neposredna veza do poruke: 3882
20.2.2012 15:02:09   
dana123
user posted image user posted image user posted image JANO ti pobježe od posta ma skoro i ja, al me ove drage cure utješile.Baš kako kažeš ima navike al ima i odvike.Ma ajde koji ljudi piju ad mi ni neznamo ,a šta ćeš i to je za ljude ,a i koje tablete nisu štetne nečem pomažu a nečem odmažu.

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3883
20.2.2012 16:50:43   
biba26
kako ste mi drage moje? ja malo dobro, malo šugavo, ah tako je to kod ove kučke, ja sam sebi kupila čaj od matičnjaka, ali sam ga pila samo dva dana, lijena sam ga pit hihih, dajte mi recite kako je sa magnezijem, jel pijete one šumeće tablete ili? kakvog učinka on ima? pusa svima!!!!user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3884
20.2.2012 17:03:28   
blur 77
user posted image a htjela sam Jani reci da ne cita
Brinetice, o maticnjaku sam citala na internetu, bas dosta ljudi ga pije, za svasta nesto je dobar, ali najvise za psih poremecaje, kod anksioznosti i u borbi sa depresijom. Ja se osjecam vec dugo jako dobro, ponekad imam lose dane, ali valjda i oni prodju vremenom. Ali sam strasiva, opet sam se danas bojala popiti caj, pa se ti smij koliko hocesuser posted image . A ukucani se stalno zale na moju rasijanost, a to je sve od anks., valjda se ukljucim u zivot hehehhhh nekad. Ako vec ne pijes tablete pocni sa maticnjakom, meni se cini smirujucim. A neces poblesaviti ne brini i nece niko primijetiti, horor je samo u tvojoj glavi. Ma sta nas briga za druge uostalom heheh, da se mi izvucemo pa cemo lako za njih.

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3885
20.2.2012 17:07:11   
blur 77
Da ne zaboravim pozdraviti nasu buducu mamicu  Nadezuser posted image . Cuvaj se i mazi pupu
Vidi sto nam nema naseg psihologa Lajlaaaaaaaaaaaaaa

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 3886
20.2.2012 19:33:39   
brinetyca
ma jana * ženo kakvi bijeli zidovi i piđame,....šuti, ne pomišljaj na touser posted image a blur* draga moja ja ti ne pijem niakkve tablete ni lijekove, sve ovo sama nekako izduravam.. eto ide mi nekako. a sto se tiče prirodne baze bas bi mi dobro bilo probati nesto od tih vitamincica ili cajeva.... a ovo vrijeme nikakvo pa odma i ja, sinoc se i meni desilo to da se trznem iza sna , ajme je i ono grozan osjecaj , fuj..nisma mogla zaspat sat vremena poslije toga, zatvorim oci sve mi neke slike kolaju po glavi, strasno. cini mi se da ovaj jadan covjek sto se vise bori da izidje iz ove kucke sve vise se zatvara u zacarani krug,pa ti se cini kao da si lud. valjda nam se samo cini,a ko će više znat.ja samo znam da je moj jadni organizam totalno iscrpljen od svega vise a sta cu user posted image usput da vam se pohvalim dns sam polozila jos jedan ispit,dobila 3, imam jos dva do diplomskog, ajde jos kolko tolko vijuge rade hahahaauser posted image

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 3887
20.2.2012 19:50:07   
mo girl
ja sam danas setala po gradu iako kisa pada ja sam trandala inace sam primjetila da se ja super osjecam po kisi meni sunce smeta tako da je sad ovo moje vrijeme.ja se trenutno ucim da budem malo strpljivija jer sam jao nestrpljiva i bas me dosta stvari zivcira al nikako da postanem ,malo tolerantnija neznam jel to svakome il je ovo samo meni.u svoj toj nestrpljivosti stvorim 100 verzija i problema al nema potrebe za to al eto nebi to bila ja kad nebi komplicirala

Neposredna veza do poruke: 3888
20.2.2012 20:11:56   
dana123
Mo girl i ja sam ti takva i to me živcirauser posted image .Brinetyca tebi čestitkeuser posted image user posted image ,a svima drugimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3889
20.2.2012 20:15:25   
dana123
Biba ja ti počela piti magnezij+ c vitamin šumeće.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3890
21.2.2012 12:31:33   
BlackMagicWoman
ej, da vas pitam, da li se smije piti taj maticnjak, ako se piju kontracepcijske tablete, jer mi striktno pise da ne smijem piti kantarion, pa kontam to je slicno? kad vec ne pijem bobe, da probam nekako pomoci sebi ... user posted image user posted image user posted image

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3891
21.2.2012 13:34:58   
mo girl
malo potrazi na netu il pitaj u apoteci mozda je to najbolje.bas cu sad potraziti o maticnjaku da vidim mozda ga i ja kupim

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 3892
21.2.2012 16:30:05   
brinetyca
kako ste danas? user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3893
21.2.2012 17:50:03   
blur 77
Magic user posted image , najbolje da provjeris sa ginekologom ili u apoteci, jer ja kantarion nijesam smjela piti ni u trudnoci, ni dok dojim, a maticnjak mogu bez problema.
Brinetyce, bravo za ispite, ma mi smo od previse pameti poblesavile heheh

Neposredna veza do poruke: 3894
21.2.2012 18:10:35   
dammy
pozdrav za sve.ja sam nova na forumu i moj problem se ne razlikuje od vaseg.tacnije poceo je u decembru prosle god kao depresija sa blagom anksioznoscu.imam dvoje djece od kojih mladje ima sedam ipo mj.Za sada toliko i malo mi je lakse kad vidim da nisam sama u ovom problemu

< Poruku je uredio dammy -- 21.2.2012 18:17:33 >

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 3895
21.2.2012 20:55:18   
nadez
evo me i meme moje drage E DRAGA BLUR PUNO HVALA NA POZDRAV samo da znas od pocetak te citam i tako ti se divim i nadam se da cu i ja uspeti sa moju user posted image do sada je se ok sa trudnocu,a mene me zna nekat uhvatit haos od puno sta mislim do sada sam bez AD nadam se da cu izgurati do kraja uzimam neke vitamine folna b6 za sada pocela je kicma da me boli sada malo to me brine,moja mama mi je rekla da je to normalno,pozdrav do sve ljubim vas tu sam svaki dan ve citamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3896
22.2.2012 10:17:46   
biba26
Evo i mene drage moje, kako ste mi? Meni nekako srce ubrzano lupa, al trudim se ne mislit na to, posjećujem ginekologa često, vadim neke nalaze rad planiranja user posted image i tako, bit će sve u redu nadajmo se. Pusa!!!

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 3897
22.2.2012 11:55:10   
jaca76
JAO ja plasim Janu,Jana mene sa svojim postovima...Izvini Jana,u buduce nemoj ti citati mene,a ja necu tebe..hahhaaaa...A ko ono napisa Jača??Bas mi je dobar nick!!Nece li Bog dati da budem jača user posted image ..

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 3898
22.2.2012 12:56:53   
dammy
vidim da ste u nedoumici oko caja maticnjaka.meni je moj dr rekao da i on stvara ovisnost.jedino preporucuje kamilicu .vjerovatno je mislio kad se duze pije.Pitala sam ga i za kapi valerijana,njih ni pod razno.Poz za sve

show must go on

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 3899
22.2.2012 15:08:07   
sreća35
Evo i mene moje heroine....redovno vas čitam ali eto slabo se javljam valjda što je sve isto pa eto da ne dosađujem....sve vsa mnogo pozdravljam i samo naprijed,dammi dobro nam došla.....Esad da vas pitam pošto moram piti antibiotike smijuli oni skupa sa AD PA ETO AKO NEKO NEŠTO ZNA O TOME NEKA MI JAVNE HITNO MI JE....Sve vas ljubim i pozzzz.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dammy)
Neposredna veza do poruke: 3900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *