Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.2.2012 10:13:50
bosss
jeste prvi , i to kraj marta sam zakazana ako u medjuvremenu nas ne skinu sa spiska al imam neki osjecaj da ga necemo docekati, al opet nadam se da cemo uspjeti doci do ET.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.2.2012 16:30:57
tea 80
Cao pigi!Ja pijem mycroginon do 13.02.a od ponedjeljka sam počela sa decapeptylom,rekla mi je dr.da jedem svježi ananas i da pijem pivo i folnu kiselinu.Kada ti počinješ sa menopurom i kada ti je sledeći ultrazvuk?Pozdrav i srećno!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.2.2012 19:43:53
pigi
i ja sam pocela primati te inekcije i pijem mikroginon do 13.02. i prestajem sa mikroginonom a 20. 02 idem po druge inekcije a ultra zvuk mi je 27. 02. samo mi nije odedila u koliko sati a meni to nista nije rekla da jedem ni da pijem folnu kiselinu a do koga je jel do tebe ili do muza . kod moga muza je problem ima slabo pokretljivi spermatozoide . znas kako mi je drago sto sam jos nekog pronasla u istom terminu sto ide kao i ja .ovo je meni druga vantjelesna a radila sam i ja jednu insiminaciju . a ti sta si radila
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.2.2012 14:35:45
zeks
Cao cure nije me bilo par dana nesto me zeza internet,Boss kako napreduje priprema,sad mi je TSH 11 tek za mjesec idem na kontrolu pa da vidim sta dalje,a kod muza nije uredu spermokultura pa smo obadvoje na tabletama,joj nesto mi se ovo pocelo oduzivat.Lejla ima li sta novo,obavezno nam javi,puno pozdrava
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.2.2012 16:11:06
pigi
zeks moras imati strpljenja ja vec cekad 6 godina sve ide jako plako i sporo ali ako dadne bog isplatice se pripremam se za drugu vantjelesnu jesi i ti isla isla kod doktorice sanje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.2.2012 16:47:39
zeks
Znam da moram biti strpljiva druge opcije nemam,jesam isla samo na konsultacije tad mi je i rekla da moram na VTO,sad cekam da prodje mjesec dana pa cu opet ici sa nalazima od stitne i muz treba ponovo raditi spermokulturu,koji je tvoj problem?Drzim fige za uspjeh ovog puta
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.2.2012 22:15:58
pigi
kod moga muza je problem smanjen broj pokretnih spermatozoida i ima puno leukocita a inace mu je dobro uvijek spermokultura i bio mu prolaktin povisen ali je pio dostineks i super se popravio pa cemo vidjeti sta ce biti sad .stalno pije cajeve neke kao malo mu se popravio nalaz pa sam radila insiminaciju prije tri mjeseca ali bez uspjeha pa sad vantjelesnu vec sam pod terapijom i ja i muz .samo se treba moliti bogu .ja sam mislila otici na ostrog prije nego sto uradim ali sad ovaj snjeg pa mislim da nista nece biti od toga
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.2.2012 12:17:20
VTO pacijentica
evo ja i ovde da se prijavim. pisala sam vec u temi o vantelesnoj oplodnji. i ja cu raditi u banjaluci i jedva cekam, iskreno!
uradila sam briseve, sve je sterilno, stiglo nam je resenje, mm spermogram je dobar, ali u spermokulturi ima streptokoku, a ja hormone radim cim dobijem, a to je mozda vec sutra, nikako da stigne.
imamo jedno dete, kod mene su problem odstranjeni jajovodi.
citam obe teme pa nikako da stignem do kraja. koliko vas je vec u postupku?
i da, zna li neko hoce li nam ta streptokoka usporiti mnogo celu stvar, ako moji hormoni nekim cudom budu dobri?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2012 20:38:40
lejla145
Cao Zeks,nadam se da ces brzo dovesti Tsh u normalu i mene je usporio mjesec dva a na kraju sve bilo super.Bila danas na kontroli sve uredu jos 20 dana do termina lagano se psihicki spremam za porod.Puno pozdrava!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.2.2012 2:54:16
zeks
Ma i ja se nadam da cu to sto prije rijesiti iduci mjesec idem na kontrolu pa se nadam da ce biti u redu,jos je malo do tvog cilja hehheh,samo polako,puno pozdrava i obavezno javi kad bebac izadje!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2012 8:45:42
VTO pacijentica
ja dala hormone jutros, rezultati u ponedeljak. zvala sam odmah kliniku da pitam da li mogu odmah u ponedeljak popodne da dodjem s nalazima, za slucaj da su ok, da ne gubim ceo ciklus, posto mi je danas 2.DC, ona je rekla da se javim oko 10, dok pita doktoricu, da li mi moze ukljuciti mikroginon odmah danas, pre nalaza hormona. nisam znala da i to moze, ali bih se jako obradovala ako dr da zeleno svetlo! je l imala neka slicnu situaciju?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2012 10:55:03
smarija
moze se tebi ukljuciti mikroginin u slucaju da nalazi hormona ne budu ok pices vjerovatno do kraja i dobices ciklus najnormalnije jer same tablete su kontracepcija i onda nastaviti sa terapijom za hormone meni se ista situacija desila ali ja sam radila briseve i pila mikroginon i onda mi je u brisu pronadjena streptokoka zavrsila sa mikroginonom taj mjesec i nastavila lijecenje bakterije
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2012 14:06:07
Buba87
Zna li iko da li je guzva kad se narucuje kod dr.Sanje?Koliko se dugo ceka,nadam se ne vise od 2 mj.Ja se mislim naruciti za pregled pa reko eto da cujem i vase misljenje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2012 16:18:10
pigi
pa zavisi u cemu je problem ako je nesto samo pregled onda ce ceka a ako su konsultacije onda brzo dodjes ali je sad bas guzva oko ovih vantjelesni oplodnji a u svakom slucaju za dva mjeseca ces doci budi strpljiva
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2012 16:23:43
pigi
tea , dali si dobila menstruaciju kad si prestala piti mikroginon i bolil te stomak . ja sam juce dobila ali nesto slabo smedji iscjedak i jako slabo a stomak me boli vise nego sto me je bolio. a zvala sam ordinaciju i kazu da je to normalno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2012 18:59:59
ivana91
Pozdrav svima!Nova sam na forumu,pa imam par pitanja u vezi besplatne vantjelesnu u Banja Luci.Zanima me kako ide sa tim pripremama.Ja sam uradila sve nalaze:hormonalni status,tvs,briseve na mikoplazmu,ureaplazmu i klamidiju i vaginalni i cervikalni bris.Svi nalazi su uredni osim cervikalnog i vaginalnog brisa,pronašli ešerihiju.Mada kada sam privatno uradila nalaz nije je bilo,inače nalaze radim u državnoj bolnici.Tako da nisam sigurna ni da li su tačni nalazi u bolnici.Juče sam ponovila nalaz,u ponedeljak gotov pa ćemo vidjeti.Interesuje me da li sa svim tim nalazima ideš u fond ili podnosiš zahtjev bez nalaza.Molim Vas da mi napišete kompletnu proceduru,jer moja doktorica mi baš neće puno da kaže o svemu tome.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2012 20:26:54
pigi
ivana jel ti rekla doktorica Sanja rekla da izvadis te nalaze ,sa tim svim nalazima svojim i od muza moras da odneses kod doktorice Sanje i ona ti pregleda nalaze,i kaze ti ako sta fali i onda sa tim njenim papirom sto ti dadne i sve nalaze fotokopiras i kopije sve odneses u fond. i kad ti na kucnu adresu dodje rjesenje onda to rjesenje nosis kod doktorice i ona ti onda daje terapiju koja tebi odgovara . a jesi li ikako bila kod doktorice Sanje na konsultacijama . ja sam radla jednu vantjelesnu i jednu insiminaciju i sad se spremam za drugu vantjelesnu
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2012 20:59:44
ivana91
ne,ja uopšte nisam bila u Banja Luci kod doktorice Sanje.Ja idem u našu državnu bolnicu gdje ima doktorica koja je zadužena za taj program,bar su me tako uputili.Ona mi je rekla da vadim te nalaze i kada budu svi uredni da idem ovdje u naš fond da završim potrebnu papirologiju i onda se to šalje u Fond u B.Luku i čeka se odobrenje pa valjda onda kod Dr. Sanje.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2012 22:12:18
ms_do
Ivana91_ako si negdje dalje od BLuke (mislim tipa Trebinje, ili Foca), najbolje ti je nazvati MedicoS i/ ili Fond i pitati njih kako i sta. Znam da se papiri mogu u Fond slati postom, ali mislim da SanjaS mora dati preporuku za VTO koja se salje zajedno sa tim papirima. Mejdutim, njabolje je da ti to provjeris!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2012 22:56:02
VTO pacijentica
IZVORNA PORUKA: ivana91
Pozdrav svima!Nova sam na forumu,pa imam par pitanja u vezi besplatne vantjelesnu u Banja Luci.Zanima me kako ide sa tim pripremama.Ja sam uradila sve nalaze:hormonalni status,tvs,briseve na mikoplazmu,ureaplazmu i klamidiju i vaginalni i cervikalni bris.Svi nalazi su uredni osim cervikalnog i vaginalnog brisa,pronašli ešerihiju.Mada kada sam privatno uradila nalaz nije je bilo,inače nalaze radim u državnoj bolnici.Tako da nisam sigurna ni da li su tačni nalazi u bolnici.Juče sam ponovila nalaz,u ponedeljak gotov pa ćemo vidjeti.Interesuje me da li sa svim tim nalazima ideš u fond ili podnosiš zahtjev bez nalaza.Molim Vas da mi napišete kompletnu proceduru,jer moja doktorica mi baš neće puno da kaže o svemu tome.
ivana, prvo odes u kliniku kod dr, onda ti ona napise preporuku ako si slucaj za vto. ti u fond nosis samo kopije knjizica, izvod iz knjige vencanih i tu preporuku i sacekas oko mesec da bude gotovo. meni je bilo gotovo za par nedelja. sve ostale nalaze nosis dr. cim dobijes resenje i nalazi ti uredni ulazis u proces, bez nekog cekanja. to ti je najkraci put, jer u fondu kad vide njen papir samo lupe pecat. ove druge puteve ne znam, ali ako mislis da ces tako lakse proci kod komisije, onda ok. srecno u svakom slucaju!
pozdrav za ms_do od expresne
ja pocela s mikroginonom. i folnom i hvata me neki grip, ladno! a malo reagujem i na kontracepciju..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2012 23:36:05
ivana91
meni ovdje nisu tako rekli,sada više ne znam ni šta je ispravno a šta ne.Ja sam iz Istočnog Sarajeva.Samo su mi rekli da uradim te nalaze,pa da ću morati u fond i da oni trebaju da pošalju rješenje i sa tim idem kod dr.Sanje.Izgleda da je najbolje da nazovem kliniku i da se informišem o svemu.Vama u svakom slučaju hvala.Inače,ja sam u braku 6.godina i mnogo toga sam prošla,jedino nisam probala vantjelesnu.
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.