|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dukan dijeta
30.1.2012 11:35:14   
*pcelica*
Ma i ja sam brljala, i to skoro svaki vikend user posted image Jednom bila u gostima i sve nesto ko da kradem jela.Bilo me strah da ne vratim sto sam skinula, a drugi vikend bila kod mame, e tu sam zaglibila totalno. Od sarme, makarona sa sirom kolaca u dvanaest sati uvece , ma katastrofa, i onda u ponedjeljak ponovo na prvu fazu. user posted image Dobro je ja sam zadovoljna imam jos nekih pet sest kila valjda necu odustati.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 876
30.1.2012 14:34:51   
SdZ
Jao i nama se osladilo bez Dukija, a morat cemo opet. Ja sam dobila 1kg, a mm 2-3. Planiramo, ako Bog da, od 10.2. jer tad meni zavrsavaju ispiti, pa cemo opet poceti.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 877
30.1.2012 14:37:22   
Lady26
Evo Duki i ja se slazemo da mi treba jos 8kg user posted image
Po njemu bih trebala do marta biti tip top....jos samo treba poceti user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 878
30.1.2012 14:49:52   
Malenaoduvijek
ja samo ne znam lady gdje ti jos trebas da smrsas,ne pretjeruj user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 879
30.1.2012 15:14:29   
Lady26
Ma trebam user posted image ....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 880
31.1.2012 11:04:36   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Lady26

Evo Duki i ja se slazemo da mi treba jos 8kg user posted image
Po njemu bih trebala do marta biti tip top....jos samo treba poceti user posted image user posted image

I ja bih isto trebala do 18 ,marta biti tip top user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 881
14.2.2012 16:35:50   
madam x
Ja planiram od sutra na ovu dijetu, trebam skinuti 6 kg.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 882
14.2.2012 16:37:44   
D_K

IZVORNA PORUKA: zinanina

Ja planiram od sutra na ovu dijetu, trebam skinuti 6 kg.

gdje me nadje.. ja sam juce htjela poceti ali mi nesto lose bilo user posted image user posted image ..
ako ti krenes more bit bidne da i ja zapocnem.. fakat mi ne treba puno - jedno 3 kilice ali nikako da krenem.. jos se sad ulijenila po kuci a samo kvasam user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 883
14.2.2012 16:44:30   
madam x
D_K, bilo bi zgodno da zajedno počnemo, da se bodrimo.
Ja kupila zobene pahuljice za samo 1.45 km. Kasnije postavim sliku, kakvo je pakovanje. Da li se one uzimaji i u prvoj fazi?

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 884
14.2.2012 16:49:34   
madam x
user posted image

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 885
14.2.2012 17:11:54   
leona81
ja krecem uskoro, samo da otopi snijeg, jer kad sam kuci ne mogu, samo mislim na hranu

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 886
14.2.2012 17:12:31   
leona81
@zinanina kod tebe 03.01.2004:)

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 887
14.2.2012 17:32:55   
D_K

Ja kupila zobene pahuljice za samo 1.45 km. Kasnije postavim sliku, kakvo je pakovanje. Da li se one uzimaji i u prvoj fazi?

palo mi je na pamet - samo se bojim jer sam ti ja izrada na kvadrat.. odlucim i brzo presaltam na staro.. mislim da sam Dukana izdrzala neka 4 dana - moozda 5 ali znam da mi se ona kilica - dvije koje sam izgubila nisu duugo vratile - sve do ove lezancije user posted image user posted image
ali, pod pretpostavkom da necu biti izrada, evo pokusacu od sutra i bodrimo se user posted image
ja sam bila kupila neke zobene pahuljice ali nisu to te koje trebaju.. evo sad cemo u trzni centar pa cu pokusati naci ove prave pahuljice. pade mi na pamet ona fasirana puretina za prvi dan - potrazicu i nju..
ja cu se izvagati ujutro i onda se javim user posted image

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 888
14.2.2012 17:36:29   
D_K

koliko se sjecam - ne uzimaju ali moram i ja procitati prve postove na temi - sjecam se da je Lady26 lijepo objasnila pravila igre..
veceras cu sjesti i pogledati.. mislim da sam se ja bila prijavila i na Dukan stranicu - oni ti izracunaju kada ces doci do zeljene tezine i tako..

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 889
14.2.2012 17:44:34   
ananas_ze
jel to ima neko da ide ispocetka? user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 890
14.2.2012 18:14:08   
madam x

IZVORNA PORUKA: leona81

@zinanina kod tebe 03.01.2004:)

Baterije promijenila a nisam datum namjestila :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 891
14.2.2012 18:14:52   
madam x
IZVORNA PORUKA: ananas_ze

Idemo ja i D_K, ona će kaže biti žestokauser posted image

< Poruku je uredio zinanina -- 14.2.2012 18:15:18 >

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 892
14.2.2012 18:15:52   
leona81
i ja idem, krajem sedmice pocinjem:)

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 893
14.2.2012 19:15:05   
ananas_ze
ako je prikljucak besplatan prikljucila bih vam seuser posted image leona imal konkretan dan ime krajem sedmice, da krenem s nekim zajedno?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 894
14.2.2012 19:19:18   
leona81
hajd sutra da probam:)

Neposredna veza do poruke: 895
14.2.2012 20:25:59   
madam x
Ja krećem sa 70 kg, visoka sam 169 cm.
Želim izgubiti 6-7 kg.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 896
14.2.2012 20:30:53   
madam x
Nun zu den einzelnen Phasen im Detail:

Angriffsphase (Attack-Phase) – 1 bis 10 Tage
In dieser Start-Phase, in der nur proteinreiche Nahrungsmittel gegessen werden dürfen, verliert der Körper die ersten Kilos. Der Clou: aus einer Liste von 100 Produkten darf so viel und so oft gegessen werden, wie man will. Erlaubt sind magere Fleischsorten, fettarme Milchprodukte. Alkohol, Zucker, Fett, Gemüse, Obst muss gemieden werden. Täglich ein Muss: 1,5 Esslöffel Haferkleie und 20 Minuten Bewegung (schnelles Gehen zum Beispiel).

Kaže: U prvoj fazi pod moranje: kašika i po zobenih pahuljica i 20 min kretanja, npr. brzo hodanjeuser posted image ....a tamo sam pročitala da se kretanje u ovoj faži ne preporučuje.

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 897
14.2.2012 20:37:26   
D_K

Nun zu den einzelnen Phasen im Detail:

Angriffsphase (Attack-Phase) – 1 bis 10 Tage
In dieser Start-Phase, in der nur proteinreiche Nahrungsmittel gegessen werden dürfen, verliert der Körper die ersten Kilos. Der Clou: aus einer Liste von 100 Produkten darf so viel und so oft gegessen werden, wie man will. Erlaubt sind magere Fleischsorten, fettarme Milchprodukte. Alkohol, Zucker, Fett, Gemüse, Obst muss gemieden werden. Täglich ein Muss: 1,5 Esslöffel Haferkleie und 20 Minuten Bewegung (schnelles Gehen zum Beispiel).

Kaže: U prvoj fazi pod moranje: kašika i po zobenih pahuljica i 20 min kretanja, npr. brzo hodanjeuser posted image ....a tamo sam pročitala da se kretanje u ovoj faži ne preporučuje.

umjesto Essloffel Haferkleje ja kupila Haferflocken.. ajme, nista, pisite propalo user posted image
joj crkoh od smjeha pokusavajuci ovo da procitam jer ne znam njemacki ni beknuti.. cekaj da proguglam da vidim sta sam kod tebe boldirala.. kako mi se cini to je to..
e tugo moja, radujem se sto mi je dozvoljena kasika i po Haferflockena a tamo slatkisi vire iz svake ladice user posted image

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 898
14.2.2012 20:40:42   
D_K

Idemo ja i D_K, ona će kaže biti žestokauser posted image

jašta neg' zestoka..
evo mi motivacije: spremila se zenska na kaficu maloprije i obucem farmerke.. one meni super stoje, zakopcam ih regularno ali iznad njih BOJLER user posted image user posted image .. ja ih skinem, obucem siroke tole i prodisem.. sto bi rekli: pogodi me strijela sudbine user posted image

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 899
14.2.2012 20:41:31   
D_K

opet nas dvije na ovoj temi user posted image user posted image
hajde vise srece ovaj put user posted image

Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *