|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
2.2.2012 11:45:43   
brinetyca
e to volim čuti! user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3776
2.2.2012 13:37:59   
koka i po

IZVORNA PORUKA: dana123

U potpunosti se slažem sa kokom.Ona je pobjedila ovo stanje možemo i mi,i kao što ona kaže nismo ni svesne da smo blizu pobjedi.Lajlac ti si mi toliko draga, i nikada nemoj posumnjati u svoju hrabrost,jer ti nisi ni svjesna da to jesi pa pobogu ti se boriš bez lijekova,a šta misliš da to nije hrabrost ja ću te šibom,a i Janu šta ona to priča da nikada nećemo biti potpuno zdravi mi jesmo zdrave i ovo stanje će proći.Evo i Biba kaže da je bolje i ona je blizu cilju.A Lajlac ja se vidim u svakom tvojem postu,ma isto i kod mene bilo,još uvijek je ali nije kao prije.A što se tiče posla sa psih. bolesnicima ma ja ću se suočit sa tim pa makar pala u nesvijest ja znam da to mogu,pa pobogu i prije sam radila sa svakakvima,pa mogu i sada.Drage moje biće bolje ne može ovako dovijekauser posted image

prvi korak ka izljecenju...suociti se sa svojim strahovima.
lagano bez zurbe.
i kad krenes s tim,nema povratka nazad i bjezanja.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3777
2.2.2012 14:05:08   
BlackMagicWoman
lajlac, brinetyca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ovo ste mi uradile ... moramo se boriti, dusice moje, jer isuvise smo karakterne osobe da bi svijet i ljudi oko nas ostali bez nas ... volim vas puno .... cuvajte se ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3778
2.2.2012 15:19:00   
sreća35
BORIČEMO se i aBd izboriti, mi to možemo......Sve vas puno volim...Poslije kiše sune dolazi,bičemo mi i jače i sretnije...pozzzz...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 3779
2.2.2012 15:20:40   
sreća35
Mislils sam sunce dolazi ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 3780
2.2.2012 16:05:58   
brinetyca
b.m.woman* user posted image user posted image nemoj..i mene onda rasuzis, neznam te ali kao da te znam:) Vjeruj i meni ovako kad nas čitam i pratim često pođu suze,pa pitam boga zašto..zašto baš na ovoj bazi..mislim da bi sve nekako mogla lakše podnijet kao križ nego li ovo.ali šta je tu je:/ evo ja danas malo prošetala, iskreno loša sam bila opet.ulicama pokraj zgrade idem normlano ali sto vise odmičem ka gradu sve nervoznija postajem. danas se vracam kuci i jedva idem..strah me,kontam o boze mili hodam ali sam sama nema niko od mojih uz menen,,imam osjecaj kao da cu svakog trena izgubit kontrolu nad tijelom a u glavi mi neka osamucenost i izgubljenost kao da neznam nista.:( imam osjecaj ne moći, kao da necu moc do kuce doc,,hodam a sve mi nerealno.:(( al eto opet nekkako dođoh :D bila sam slala anonimno pitanje na netu,neka psihijatrica sta li je..opisala ovo svoje stanje,odgovor je bio da hitno posjetim nekog psihologa jer ja sama ne mogu ovorijesit.a ja ne zelim da idem,jer bi me oni mozda samo krkali tabletama a ja stvarno mislim da to nije rijesenje. b.m.woman šaljem ti veliki user posted image puno te volimm :)))

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 3781
2.2.2012 17:40:09   
biba26
Heroine moje hrabre, baš mi je drago da imamo jedna drugu i ovaj forum gdje se najbolje razumijemo. Lajlac draga vjeruj mi, nije to ništa, i zapamti od anksioznosti nikad nitko nije poludio, nećeš ni ti, upamti to!!!! Te slike, misli, trzaji u snu, sve je to odraz ovog našeg stanja, osluškivanja i razmišljanja, sigurna sam u to. Kao što dana kaže i je mi bolje, radim na tome da se riješim ovog zla. Drage moje, meni je sinoć bilo užasno, kao na početku ovoga, naime, taman da ću fino utonut u san ono ja se trgnem, osjećaj nedostatka zraka, pa ga hvatam, pa posjećaj nemogućnosti udisanja ali sve to vrlo vrlo kratko, okrenem se na drugu stranu i zaspim, dešavalo mi se to već masu puta, bila sam na ekgu lani, krvna slika i tlak u redu, pluća u redu, pa je li moguće da je i ovo od anksioznosti? molim vas, utješite me, je li imala imala kad neka od vas bar nešto slično????

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 3782
2.2.2012 18:26:06   
Aminna
biba26

pa to je sve normalno da kazem abnormalno al u nasem stanu to se desava. meni se nenormalno cima vrat nekad i tijelo se cimne kad zaspivam da sam jednom spala sa kreveta. kad je covjek nervozan rade svi misici sve u tijelu je nervozno i skace. ja sam se vrcala i imala silnih simptoma vec 5 mj al evo u zadnje vrijeme nista nema samo me muci ova ebena vrtoglavica. ustanem sve ok odjendom me iz cista mira lupi vrtoglavica. taj me simptom gnjavi od prvog dana. panicni napadai nervoza mucnina ta nerealnost sve me je proslo i nema vec 4 mj bogu hvala al vrtoglavica me ubi. nazalost. cim treniram izforsiram se odma me prodje i to. i nepijem nikakve redovne tablete ponekad uzmem smanji mi ovu nesvijesticu i gorenja mozga. kad naidje vrtoglavica odma neka cudna glavobolja ako da mozak gori.
pihhh sve ce to proci samo pozitiva i vjerujete ustvari budite vec uvjereni da ste vi zdravi i da ste ono kao sto jeste. sad ko ima malo tezih problema bolje je ici na razgovore i terapiju to sam prosla i dosta pomoglo. zavisi ko gdje zivi uopste neznam ni odakle je ko vec gledam onako kako ovdje to ide i sve u svemu mora da bude sve dobro samo se drzite i nepopustajte. i nikad neustanite ujutro govoreci il mislici kako ce danas biti. legnite kao zdravi ustanite kao zdravi ako dan nanese nesto drugo osim dobrog okej nista sutra opet isto misljenje i jednog dana nece biti losih dana. ja vjerujem!

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3783
2.2.2012 20:14:29   
Rabi
IZVORNA PORUKA: jana mk

Lajlac ajde duso ti kod mene u goste ,imas otvorenu ponudu kad god pozelis dodji da se nas dve ispricamo i iznesemo te nase nebuloze iz glave na sto da vidimo jesmo li samo ja i ti ovde drugaciji ili jednostavno smo mi na pogresnom forumu ,i ja isto imam osecaj da sam drugacija od svih ovde i da se samo meni desavaju te slike 1000 na sekund ,a kad sklopim oci horor do horora HICKOK bi mi mogao zavidetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BLURRRRRRRR srecooooo ljubim tu malu sladkicuuu ,neka samo ona nama pise bar skrenemo misli na sekund dok je zamisljamo kako psticima kucka user posted image user posted image user posted image

A đe sam ja tuuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3784
2.2.2012 21:04:08   
Rabi
IZVORNA PORUKA: lajlac

Koka rasplakala si me...user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala ti puno!!! Ja ne odustajem, pokusajem imati pozitivno i imati vjere, ali ne znam kako, hiljadu nekih nacina, a ja ne mogu shvatiti da sam ja ta koja treba pronaci svoj nacin, jer ne znam kako ni sto je dobro za mene.
Znam da sam opterecena svim i svacim, a zbog toga malo mi treba da je pocnem razmisljati, analizirati, da budem napeta ali i nemirna . Mislim da je mene u biti i strah to sto sam sklona tome, sto se svim i svacim opterecujem, sto sam previse osjetljiva i mislim ako se nesto i gore desi u zivotu, kako cu ja to sve podnijeti kad sam ovoliko slaba. Ali uvijek sam takva bila, odmalena, zaista jesam. Dusa me boli zbog mnogo toga, nadam se da ce mi dragi Bog oprostiti mnoge moje misli...
Izvinite cure, bas sam cmizdrava...

tvoj pokusaj da budes pozitivna, da imas vjere, da vjerujes ...ne treba da bude neki misaoni trud i napor da nesto ti silom u svojoj glavi okrenes.....tj. da trazis i tragas za nacinom kako da sebe promjenis! Znaci, probaj raditi neke pozitivne stvari, slusati i citati pozitivne price, druziti se s pozitivnim ljudima, sa ljudima koji imaju ''cvrsto'' tlo pod nogama koji vjeruju i s njima dosta pricati i pitati sve sto te zanima.....
Zelim da kazem, da ne postoji  nikakav sablon koji ce ti pomociuser posted image
TI si TA koja treba da svoje ponasanje korigujes, a razmisljanje ce se samo po sebi i vremenom promijenitiuser posted image

I meni malo fali da i ja pocnem razmisljati o svemu i svacemu, dumati, uporedjivati, vagati, pitati se cemu ovo sve....Ali, nedaj sebi vremena za ovo! Gore ti sad rekoh, druzi se, izlazi, radi, citaj, pisi svoje misli(jako ucinkovito) ... i raspituj se o onome sto te interesuje...
i nemoj u sebi traziti krivicu, trazi rjesenje za sve svoje nedoumice!

''ako se nesto gore desi u zivotu..''  znas kako kazuuser posted image  Bog ti da onoliko, koliko mozes da podnesesuser posted image  I to je bas tako!!!!

Ovo ''odmalena'' me bas pogodiuser posted image  I ja sam uvijek bila ovakva! Dok sam bila mala, razmisljala sam o nekim vrlo ozbiljnim stvarima koje su me uvijek plasile...ponekad mi je znala doci misao, da kad umremo mi se vise nikad, nika, nikad necemo vratiti....ovo nikad, nikad, nikad sve u mojoj glavi ide dublje negdje i produbljuje ovo ''nikad'' i uhvati me strah....ja se sada samo okrenem i krenem dalje, ako pocnem misliti na ovo....a nekad to nisam mogla.
Lajlac  evo ti jedno veeeeliko user posted image  od meneuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 3785
2.2.2012 22:07:57   
lajlac
Sta reci Rabi, Biba, Bryneta, BMW, Sreca, Dano, Jano, Koka, Alma, Amina i ostale moje drage cure...
Jano ne reci dva puta, nemoj se cuditi kad ti zakucam na vrata :))) Odakle su Biba i Dana...? Haj reci cete mi...moram znati...ja sam prava mahalusa :)))
Rabi, sve ja to znam, u pravu si, svaka ti je na mjestu, ali eto, znas kad te brige more pa grcevito hoces da nadjes rjesenje, a nikako shvatiti da treba vremena i truda, hoces sve da prodje tek tako kako je i doslo, brzo jer mislis da si na izmaku i snaga i zivaca, tako je meni sa nekim pitanjima...vjere...onoga sto jesam i sto zelim...moji strahovi...sta poslije i sl...
Ali eto tjese me tvoje rijeci, od Blur nase, od Koke i od Mogirl, od svih cura koje su dugo u ovome, proci ce i ovo, polako ce doci sve na svoje, sad meni to izgleda nedostizno, ali znam da ce biti bolje...tjesim se :)
Kako smo samo mladi za ovakve stvari...Ali bit ce dobro, kako Rabi kaze: Bog ti da onoliko koliko mozes da podneses :) to me utjesi RAbice moja :))
Cure moje saljem vam ovo:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lajla

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3786
2.2.2012 22:09:41   
lajlac
Zasto nista ne mogu reci u nekoliko recenica i kratko? jao moji postovi su uvijek najduzi...Haj ostanite pozdravljeni do sljedeceg simptoma i mojih pitanja (NE ZAMJERITE)

Lajla

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 3787
3.2.2012 7:37:12   
dana123
E Bibo kod mene je bilo ovako pred jutro,budim se nemam zraka kao da mi struja ide kroz tijelo,pa zadrijemam na tri minute ,pa opet nemam zraka guši me,a srce kao da će se raspast,i tako dok se ne dignem grozan osjećaj.Ja u tome svemu nikad nisam pomislila da sa srcem nije nešto u redu jer sam znala od čega je.Nikada nisam vadila nikake nalaze,jedino što sam htjela vadit nalaze štitnjače,ali mi dr.nikad nije dala,jer kad je kod mene krenulo ovo stanje odmah sam na nju posumnjala.I još uvijek sumnjam na nju,ali eto možda se i varam.Rabi našauser posted image user posted image user posted image .Lajlac ja sam ti iz Hrvatske user posted image .

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 3788
3.2.2012 9:43:03   
mo girl
ja citam redovno al eto neznam sta da napisem.trenutno sam u nekoj fazi tuge gledam seriju i pocnem plakat iz cista mira kao da poznajem te likove.tjesi me da je to najvjerovatnije od hormona al eto naisao taj period valjda.u nas snjieg i odma elementarna nepogoda nesmijem ni do prodavnice sici odmah se osjecam odsjeceno trebam milion stvari kupit al je nemoguce makar u mojoj ulici maknuti

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3789
3.2.2012 11:28:37   
brinetyca
Za divno čudo meni je snijeg dobro došao. imam osjećaj da mi je ovo kao neka terapija, ja sam sretna kao dijete malo. sinoc vani bila do 11. ne mislim ni na kakve gluposti dok idem, tako sam zanesena snijegom, hodam kroz njega tako stabilno, gora sam po suhom. sve mi ona cesta bjezi..a ovako upadnem u snijeg i mirna.nekako kontam ako i padnem briga me, mislit ce ljudi da je zbog snijega,ako zastanem ako me uhvati ona moja smusenot i izgubljenost kontam opet briga me, mislit ce ljudi da sam usporila radi onolikog snijega, osjećam se bar malo slobodnije. ko zna kolko ce me i to drzat:)

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3790
3.2.2012 14:05:14   
blur 77
E vala si , Rabi, u pravu, vidi ove Jane zove samo Lajlu. A miiiiii? Sad cemo se svi skupiti, pa pravac Makedonija. Uf, a svidjaju mi se vasa  hrana i vina mmm, jednom popih vise od litra heheh, kad bijah mlada i normalna user posted image
Dano, mozes ti sad cekat menopauzu, udala se mlada, rodila troje, a mi tek pocele sa djecom,neke cemo tek da udajemo, dok te stignemo taman menopauza. A vec se zamislih na ovom forumu za 20-tak godina i javljam kako sam dobila unuce user posted image Divim ti se na hrabrosti za rad na psihijatriji, ja bih odmah trazila krevet za sebe, imala bih sve simtome od ostalih pacijenata.
Ja ne znam koliko ce ovo trajati, zavisi od nas samih, ali vremenom bude lakse, shvatis da neces umrijeti ako srce lupa ili neces dobiti mozdani ako imas pritisak u glavi i da neces poludjeti ako vec do sad nijesi. Ja jos uvijek imam strah od depresije, ostali simtomi kad nekad naidju, brzo ih eliminisem, samim ne obracanjem paznje.
Budite mi dobre i hrabre, kao sto i jeste.

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

Neposredna veza do poruke: 3791
4.2.2012 0:11:25   
jana mk
Dusiceee mojeeee drage ,ajde sve do jedna koja kako pozeli mozete mi u goste ,nemam tako veliku kucu da bi sve odjednom smestile ,ali samo vi izvolite mozda bi nam vise bilo interesantno ma ne bi mi ni spavali ako treba samo da se upoznamo,nego ja se danas opet skitala da se pohvalim bila van mk,opet setala sopingovala od strahova nista nije bilo ,vratim se kuci odmah mi se pocne spavati oci mi na pola koplje kao da sam non stop pospavana desava ;li se to vama drage moje?sve vas ljubim i grlim

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 3792
4.2.2012 8:30:34   
mo girl
pa moras bit pospana kad toliko hodasuser posted image meni je cesto taj pritisak u ocima ko da mi se spava ono ko da nevidim najbolje treba da mi se razbistri.ja sam upratila da je tebi vazda super kad negdje odes al cim dodjes kuci lose ti je.da nije nesto u vezi kuce neznam bjezi onda iz nje.
jao u nas snjeg napado osjecam se ko zatvorenik katastrofa

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3793
4.2.2012 9:00:33   
dana123
Jupi i kod nas napadao snijeg.Jano draga ti pospana kad dođeš kući iz skitnje,a ja ti se ujutro dignem i nakon sat vremena me uhvati tolika pospanost da jedva napravim ručakuser posted image ,jednostavno neznam šta je il nizak tlak,ili je slaba cirkulacija pojma nemam.To mi bude jedno vrijeme ,pa prođe pa onda opetuser posted image ,i to traje negdje do jedan sat i prođe.Isto me znau bolit vratne žile i glava tak da neznam,ma bemti sva poremećenauser posted image .Mo girl van na sanjkanje šta ćeš u kući,ja obožavam snijeg.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3794
4.2.2012 10:56:59   
lajlac
Nije bas prijatan snijeg u Mostaru!!! Sve obustavljeno, promet, prodavnice i pekare ne radi, ne ciste se ulice, cak ni ambulante ne rade, uzas, nezapamceno dosad!!!
Evo cure, nije ni cudo da nas panika hvata :)

Moja kuca se ne vidi  :((( Snijeg nas zameo totalno, ne mozes ni prozora ni vrata otvoriti...

user posted image

user posted image

user posted image

Lajla

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3795
4.2.2012 12:59:05   
jana mk
Ljalacccccccc koja lepota ti zivis u Mostaru ?divota ma da nevolim previse kad je snega ali ove slike su savrsene ko da ih profisionalac naslikao,a docicu i ja tebi u Mostaru user posted image user posted image ,kako se bogami skitam nije cudo da i ja zakucam na tvoju vratu ,tako volim probat te vase cuvene cevape ,pa ja nevolim da sam kuci puno ,nema nista sta me smara ovde znaci sami ja mala i suprug je trenutno tu jos koji dan pa opet ide gore,sveki mi je isto tu ali ne bas cesto njoj se vise svidja onaj drugi grad gde isto imamo nas dom,ali jbg opet nesto meni nevalja ,ma znam ja da sam ja sve ovo umislila u svoju glavu da nisam bolesna niodcega ,ali eto nemogu lako da pobedim ovaj put borim se svom snagom nadam se da ce biti bolje,dana duso moja i ja ustanem popijem kavu i za 1 sat oci mi ko da nisam 3 dana spavala al ajd valjda ce i to proci ,ocekujem pms ovih dana pa sam malo vise depresivna mislim da je zbog toga ,sve vas ljubim i grlim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 3796
4.2.2012 13:57:50   
dana123
Uh bome Lajlac,pogotovo ako je netko stradao zbog toga,kod nas nije tako strašno.

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3797
4.2.2012 15:08:45   
jaca76
Uh jest napadao,a jos uvijek pada,ja ne smijem ni pogledati kroz prozor,panicni samo sto me nije spucao....citav dan sam napeta,al bar sad imam razloga...nije nikome jednostavno.A kad sam cula da su ljudi 20h zaglavljeni u tunelu kod Mostara ,,Bozeeeee dragii,pa ovo je strasno..

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3798
4.2.2012 17:23:42   
brinetyca
lajlac* pa i ti si iz Mostara??! user posted image aaa kolko je napadao, mi iz ulaaza ne možemo izać, jedva, hodamo po autima :D haha. zatrpana auta,.ovo je nezapamćeno stanje u Mostaru, proglašeno vanredno stanje. Promet obustavljen skroz,samo pješaci i to jedva idu, jedva,upadneš do grla u snijeg. ma meni je ovo čudo, majkemi.:) bože jesam i ja naopaka. ma ovo je meni raj.

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 3799
4.2.2012 17:48:30   
lajlac
Jasta zeno :) Ima nas 4 dosad :)
Tebi snijeg odgovara? Ubit cu teuser posted image Ja sam kriticna, jer ne mogu izaci, sve mogu podnijeti, ali da ne izadjem bar na sekund, ne mogu, ali bice bolje valjda.
Strahovi su jos uvijek tu, danas sam osjetila neki pritisak u usima, ko da cu odjednom nesto nacuti, i pritisak u ocima, sve mislim neuroni ce mi popucati. A kad sam jucer od kolege cula kako kategoricno govori: negativne misli prizivaju negativno,pa kontam necu valjda pocet halucinirati ili dozivjeti nervni slom?
Meni je to pomalo nevjerovatno, ali eto, nadam se da to ne vazi u ovom mom slucaju. Brzo sam se rijesila misli oko tog njegovog komentara, ali mi odzvanjaju negdje u podvijesti jos uvijek. Kazu kad hoces nesto ili dovoljno zelis, to se na kraju i ostvari, samo moras vjerovati. Ja ove misli ne zelim i ne zelim da mi se desi ono cega me je strah, bar mi je to jasno...
Haj dosta price, zapjevajmo, ko sto kaze moj momak:Kad ti je najteze, zapjevaj!!! Cudna jada od Mostara grada..........jos zuji u usima, krasno!!! ne treba instrumentaluser posted image Svi kod Jane!!!

Lajla

Neposredna veza do poruke: 3800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *