Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 15:09:10
balasgirl
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
kod mene je plafon od rigipsa, ništa odo ovog Gali odlična stvar neko je pisao da je kupio umjetnu vaginu svom dragom, imal gdje u Sa? kakvo je iskustvo itd
Ja sam pisala , ne znam ima li u Sa, ja sam je kupila u sex shopu u Budimpešti.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 15:40:30
balasgirl
Jaoooo jesmo
Prošle godine je mm dobio od zeta takvu iz Amsterdama i baš nas je dobro služila i naravno odlučim je opet kupiti mm. Kad smo tu prvu dokusurili bacim je ja u smeće i pođem da odnesem smeće kaže svekrva neka ja ću. Pošto mi recikliramo smeće kaže ona daj da ja to sve što je u kesi razdvojim gdje šta pripada, neka reko nemoj JA ĆU! Ona navalila daj daj, AMA JA ĆU ŽENO jedva je odgovorim i otmem onu kesu. Mogu misliti šta bi žena pomislila.
A ovu sad novu koristimo još (evo više od mjesec dana) ne stalno naravno , pa ono u početku smo se smijali ko kakvi klinci, a sad nam je super, još se malo uživimo u neke uloge, uglavnom ja dominiram
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 15:47:47
veeseelaa
pa ono u početku smo se smijali ko kakvi klinci, a sad nam je super, još se malo uživimo u neke uloge, uglavnom ja dominiram user posted image user posted image user posted image
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 16:32:36
sabinos
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pa ono u početku smo se smijali ko kakvi klinci, a sad nam je super, još se malo uživimo u neke uloge, uglavnom ja dominiram user posted image user posted image user posted image
opet mi ništa nisi rekla! kakav je osjećaj tm?
i mene zanima,reci zeno posto je,kako je i ostale informacije
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 5.2.2012 10:55:10
sabinos
i ja sam crvenokosa ofarbana ali nisu valjda ni svi muskarci kao ovi iz price,MM bas i ne voli ovu moju boju kose pa sam jedno vrijeme bila smeđa ali sam se vratila svojoj vatreno crvenoj
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 12.2.2012 12:53:52
Anoniman
1. Nemojte biti inertne tokom seksa – monotono ležanje nije nimalo uzbuđujuće! Muškarci to jednostavno mrze! Pokažite mu svojim tijelom da ga želite u jednakoj mjeri kao i on vas!
2. Kada ste zadnji put vi njega ljubile? – gotovo svaka žena obožava kad je muškarac ljubi po cijelom tijelu! Vjerovali ili ne – isto žele i muškarci. To ih jednostavno izluđuje! Ako želite zadovoljiti svog muškarca u krevetu – ljubite ga, izazivajte ga i igrajte se s njim.
3. Budite vrlo nježne prema njemu – iako se vjeruje kako su nježnost i muškarac dva različita pojma, istina je drugačija. I muškarci, poput žena, vole imati pored sebe nježno biće. Njegovo je tijelo osjetljivo jednako kao i vaše, drage dame.
4. Ko daje, taj i prima! – ako očekujete da vas muškarac uzbudi, ne zaboravite i vi njemu pružiti jednako kvalitetno iskustvo. Ne zaboravite mu postaviti pitanje: “kako ti se sviđa ovo što radim?”. Dajte mu do znanja kako vam je stalo sviđa li mu se to ili ne. Muškarci obožavaju kad je sva pažnja usmjerena na njih.
5. Preuzmite kontrolu – staromodne dame vjeruju kako muškarac mora uvijek imati glavnu riječ tokom seksa. Međutim, to uvjerenje je potpuno pogrešno! Žene takođe moraju preuzimati vodeću ulogu. Pokažite mu na besraman način da se želite seksati sad i odmah. Recite mu šta mora učiniti jer ste sad vi ta koja diktira pravila igre! Muškarci ponekad vole biti podređeni.
6. Ne zbunjujte partnera – neke žene ne pokazuju emocije tokom seksa – to znači da muškarci ne razumiju dopada li se vama nešto ili ne. Nemojte se sramiti – ako vam se vrišti od uzbuđenja – vrištite! Na taj ćete način najbolje obavjestiti momka o svojim emocijama.
7. Ne pokazujute inicijativu za vođenjem ljubavi? – staromodne i vrlo sramežljive žene rijetko prve iniciraju vodoravni tango. Ako čeznete za ludim seksom s partnerom – dajte mu do znanja da uživate u intimnosti.
8. Nakon seksa se odmah vraćate ulozi majke i domaćice? – ako odmah nakon seksa imate potrebu čistiti i sebe i pospremiti krevet, znajte kako ovakvo ponašanje odbija muškarce. Legnite i opustiti se, uživajte s partnerom kao što ste to činili minut prije za vrijeme seksa. Muškarci u svom krevetu ne vole čistunke, koje uništavaju lijepi post-seksualni ugođaj.
10. I zadnje pravilo za žene glasi: nema brbljanja tokom seksa – svi znaju da žene vole puno pričati, međutim, ovu aktivnost nemojte praktikovati u krevetu. Muškarcima nisu drage žene koje puno pričaju za vrijeme seksa. Osim ako nije riječ o prostim izrazima. (Copy-Paste)
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 12.2.2012 12:55:24 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 12.2.2012 13:39:38
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
10. I zadnje pravilo za žene glasi: nema brbljanja tokom seksa – svi znaju da žene vole puno pričati, međutim, ovu aktivnost nemojte praktikovati u krevetu. Muškarcima nisu drage žene koje puno pričaju za vrijeme seksa. Osim ako nije riječ o prostim izrazima. (Copy-Paste)
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 15.2.2012 11:53:51
leona81
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Eh super, kad isprobaš javi nam utiske, pa da se i mi ostale počastimo jednim primjerkom.
haha, rekao je da cu dobiti to kad se preselimo u svoj stan jer on hoce ovaj najveci a nemamo ga gdje u ovom, iovako se sudaramo, tako da nece to jos...a eto ako ko naruci nesto nek i meni javi da znam sta se isplati
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 11.3.2012 23:32:21
veeseelaa
Jutro je dio dana kada ste najodmorniji pa ga je i najbolje iskoristiti za akciju. Odvucite partnera pod tuš i uzmite stvar u svoje ruke. Vruća vod bit će vam odličan saveznik koji će dodatno zagrijati atmosferu. Iskoristite kozmetičke preparate kojima njegujete svoje tijelo. Mirisna ulja za tijelo u kombinaciji s lubrikantima izludit će partnera i vas, a cijela će situacija biti jako skliska i vlažna!
Kuhinja je mjesto u kojem se vikendom zadržavate nešto više nego u danima tjedna. Zbog više slobodnog vremena uživate u pripremi omiljenih recepata. A što kažete na izmjenu sastojaka? Pod izlikom da vam treba pomoć dovucite partner u kuhinju, skočite na radnu ploču i otkrijte mu da ste 'izgubile' gaćice.
Ne podcjenjujte afrodizijak koji se zove partnerovo ime. Kad osjetite da se približavate vrhuncu počnite ga ponavljati, sve brže i brže uz kratke prekide stenjanjem. To će ga natjerati da se osjeća kao Bog.
Tri magične riječi koje pale kod svakog muškarca su brzo, glasno i žestoko. S tim jednostavno ne možete pogriješiti!
heheheh mnogo mi se svidja, ovo je dobro iskorišten vikend subota kuhinja, nedjelja kada, il bar pridržavanje za istu