Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ajla je pocela crtane gledat sa dvije godine i gleda Doru najvise.a nekad gleda i Hello kitty,jagodicu bobicu,mickey moues na njemackom,al evo rjetko.Dora je broj 1-e ona voli Garfilda al on meni nije nikako za djecu.mozda grijesim al zna biti punoo zloban.Alen vec par dana gleda Bumbu po 5 minuta
gledamo i dalje jim jam - na kojem najvise voli Thomasa, voli i Bumbu iako meni jos nije jasno zasto? i ujutru kad se spremamo za vrtic nesto sto uhvatimo na domacim kanalima, baltazar, jagodica i sl...
Ujutro dok se spremamo, nova tv, bumba - 2 komada, pa tomica - komada 1, eh onda trazi da joj upalim racunar da gleda pepu pig - sto mi ne pada na pamet, nego se tako malo svadjamo i prodje vrijeme, moramo krenuti
anel ne gleda crtice nece ponekad pustim na lap.na yotube nadjem bumbu , pokoju,i teletabise .Jedno vrijeme je htjeo gledao pokoju i bumbu pa mu dosadilo Inace nije neki zainteresovan crticima da sam mu pustim gleda satima , ma jok da bogdom oce njemu je crtic hodanje po stepenicama i skakanje nezna sta ce od dosade po kuci a crtane ne voli .
Moj deckic bi ih gledao non-stop,ali eto ogranicimo to na do 2h sata dnevno. A kad pocne imitrati likove iz crtica i ponavljati njihove recenice... Padamo od smijeha...Al eto tjesim se sve su to neki fini crtici,pa hajd,prodje...
Moj deckic bi ih gledao non-stop,ali eto ogranicimo to na do 2h sata dnevno. A kad pocne imitrati likove iz crtica i ponavljati njihove recenice... Padamo od smijeha...Al eto tjesim se sve su to neki fini crtici,pa hajd,prodje...
da bogdom moj hoce nebi se bunila ma neka gleda dokle ga volja al jok njega nista ne zanima daj savjet kako da ga naucim/zanimam da ga interesuju . Jer kad je u kuci nezna sta ce od dosade , sinoc u 21 mi vice mama amo apoje-ajmo napolje reko mrakaca vani ne vidi se ne mozemo On ce moze amo.Ja njega izvedem da ga uvjerim da je mrak , on nista smije se vice daj pipeje paji cveklo idemo ....da upalim svjetlo da ide se igrat ... Pa ni mraka se ne boji!
Dusa Amancek je od malena uzivao da gleda Gummy-a,jednostavno voli,interesantno mu,a da ga moram nauciti da gleda ne znam kako bih... Ali je zao moj A. strasljiv.Boji se mraka,auta u pokretu ,muhe,ali hajd sve su to valjda prolazni strahovi... Ljubi mi Anelka a tebi jedan najveci
vidim da se na ovoj temi puno pričalo o teletabisima, pa da se i ja uključim Moj dječak je već pola godine u fazi teletabisa ( prije su bili Štrumfovi), imam gotovo sve epizode koje se mogu naći na dvd-u ( jer ih na tv više nema).. .Ali on je stvarno jako "opsjednut" teletabisima, ima igračku Nunu-a i ne odvaja se od njega, stalno ponavlja ono što je čuo iz teletabisa, mogao bi ih gledati po cijeli dan - što meni naravno predstavlja veliki problem budući da jedan crtani traje oko 60 min... E sad, što se samog crtanog tiče, nije toliko loš, ima stvari koje se mogu naučiti, kolorit je prekrasan, mada meni smeta što je vrlo malo verbalne komunikacije... Mali ima 2,5, god. i još nije ono "pravo" progovorio, nabada riječi i rečenice, pa sam sve nešto u dilemi dali mu i Teletabisi na neki način utječu na razvoj govora... On gleda teletabise po 2h dnevno, toliko sam uspjela da redukujem...
Moj maleni najvise voli Lazy Town, meni je vise zlo i od same spice Nakon crtaca mi jos plus prepricava i demonstrira pokrete od svih ponaosob. Gleda jos Doru ( mada vrlo rijetko ), Garfilda i zadnje vrijeme ponovo poceo Pokoya.
Mladja gleda samo uvodnu spicu fifi i traktor tom, a starija voli sve barbi, uspavanu lepoticu, 101 dalmatinac, doru je malo popustila al je dosta engleski naucila iz nje. Sad miki maus i paja patak!
lana najvise voli barney-a, mogla bi ga gledati danima i naucila je dosta pjesmica na engleskom uz njega. svidja joj se i bumba i teletabisi al ne gleda ih bas tako pozorno i pingu. na youtube joj pustam mother goose club i moze gledati satima, da joj ne ugasim primijetila sam da ne voli klasicne crtane vec na ovaj fol (kao lutkarske, ne znam kako da ih nazovem)
< Poruku je uredio teacher75 -- 23.1.2012 20:40:13 >
Moja sada luta od crtanog do crtanog ... nije vezana ni za jedan posebno ... više ih onako preko oka gleda... Doduše kada pije mlijeko mora biti neki od onih koji njoj odgovaraju, a nikada nije isti. Voli pogledati na S. RTL onu malenu djevojičicu Ketrin što boravi u zološkom vrtu, i voli dinosauruse :)
Gledali smo neki dan Štrumfove i Mačka u čizmama, trajala je euforija, do prvog ćoška :))) A sjećam se da smo znali i ja i mm Shreka napamet :((
< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.1.2012 22:06:50 >