Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja se i sa coJekom joj ispricah...Lady hvala i tebi i tm jos jednom... ljubim ja tebe i ne znam sam li ti rekla ali te plaho voli...nemoj da mislis da ti se nabacIVAM zbog silikona
moja cura se probudila u 6:15h, naspavana. zlo mi je došlo. i hajde, svakako moram ustati da se spremam za posao ali šta ću preko vikenda?! ima da se ranim!
m.i.n.a. ne znam recept tacno napamet, pa cu ti veceras napisati, kada dodjem kuci. A vjeruj mi da nije ni malo komplikovano, a svima se dopada. Odlican je ako volis cokoladne kolace. Ja nisam stavljala preko njega fodant, iskreno ne igram se s tim pa ni ne znam kakva podloga mora biti za fodant, mada nesto mislim da na ovaj nece moci jer je gore krema od vrhnja za slag i cokolade. A mislim da je to premekano i ne bas postojano za fodant. Mozda grijesim, ali ipak ti to provjeri sa nekim expertom. Ja sam ga ukrasavala slagom i bude bas super.
Pocahontas svaka cast za tvog poslodavca. Super je sto je tako flexibilan. I ja isto mislim da je bitno da se posao zavrsi. Meni se prije dopadalo moje radno vrijeme od 8.30 - 17. Mada sada bih rado pomjerila da pocinjem raditi ranije i da ranije zavrsim. Mi dodjemo kuci u 17.30 najranije i dok se raspremimo i rucamo vec je 19. Nemas nista onda od dana. Samo mozes sjediti i cekati da ides na spavanje.
jutro i moja se probudila u 7 pustili sam je da se malo vrti oko kreveta dok 8 dok sam uspjela odlijepiti oči na odmoru sma još ovusedmicu, pa mi zato smeta ovo rano buđenje i mm ima slobodan dan, pa smo planirali malona planinu imate li kakvih savjeta i prijedloga jer idemo i sa bebom i sa cukom
IZVORNA PORUKA: Neca xxx Pocahontas svaka cast za tvog poslodavca. Super je sto je tako flexibilan. I ja isto mislim da je bitno da se posao zavrsi. Meni se prije dopadalo moje radno vrijeme od 8.30 - 17. Mada sada bih rado pomjerila da pocinjem raditi ranije i da ranije zavrsim. Mi dodjemo kuci u 17.30 najranije i dok se raspremimo i rucamo vec je 19. Nemas nista onda od dana. Samo mozes sjediti i cekati da ides na spavanje.
i ja kažem..čovjek je stvarno, ma nema dalje...gospodin, ima ali i daje šakom i kapom meni je ovo super radno vrijeme..kuci sam vec u 15.30, R. obicno je vec tada zaspao i onda se samo i ja uvucem i odspavamo fino svi..ustanemo kada vecina zavrsava sa radnim vremenom naspavani i veseli i opet imamo ostatak poslijepodneva da se druzimo i igramo i pricamo i hodamo...
dobro jutro narode...jos sam pod dojmom sinoćnje predstave Mahaluša svaka čast glumici, glumi ovako ..super dobrih folova ima i topla preporuka svima (zenama i muskarcima) da pogledaju..šega živa
Pocy. mislim da znam ko ti je poslodavac. Saradjivala sam s njim jednom i bas me se dojmio.
Znaci dobra je "Ja, mahalusa". Mogla bih i ja malo u pozoriste. Sramota me je priznati da nisam isla nikako od L rodjenja. Doduse, gledali smo nedavno predstavu "Hrabri zecic uplasic". Pika li se to?
mala hajde i meni pošljai link sa tim jestivim slikama od 5 km...molim te
pika, naravno.. mene moje dijete sinoc tako ignorisalo, ljut ko puška što sam ja isla na "petavu" a njega ne povedoh..a obecala mu davno zečića uplašića, ali se razbolio on, pa malo ja, pa mm, pa onda opet on i nedade nam se..moram ga odvesti..dijete pati za pozorištem.. daj mi na pp sta si radila s nama? gdje ti radis?