Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a kad se zalaufam ko neki dan...onda sve lijepo iscitam pa odgovaram s citatima...pa u sred rasprave o slinavim nosicima i turama, ubacim raspravu o higojeni mlijecnih zuba nakon sto je ista uveliko dozivjela kulminaciju i zavrsnicu...
to se zove dosljednost
potpisujem,nekad se sama sa sobom dopisujem ja to uopste srcu ne primam,pa krenem od sebe mene A sto puta prekine pa ne znam ni sta sam procitala ni sta sam htjela pisati....ako je sta bitno kopiram i boldiram meni je veci problem sto ne mogu sve pofatati rose ti si me neki dan spasila,olaksala si mi citanje
a felix ne zezaj,ja ti neki dan citav esej o sisanju ispisala a ti me izignorisa
tekja vi opet isli u futuru blago vama,mi ove godine nikao na planinu ne odosmo bas nam se nije dalo a V je premeden,dusa slatka evo ni A nije kakio 2 dana,ne zali se da ga nesto boli ali inace ima tvrdu stolicu p ame bas strah da ne dobije zatvor
jelena draga ne znam sta reci vise,nadam se da joj se temp nece vracati
sto se noktica tice ja sam A uvijek rezala kada je budan,nesto me bilo strah kada sapva i nikad mi se nije bunio...naravno ne rezemo na rukama i nonama isti dan jer mu dosadi
< Poruku je uredio gvendolina -- 17.1.2012 23:15:09 >
Bebaca, jasta nego citam. Ma ja citam sve redom ako je 'moja' tema. Samo ne citiram ko Rose A sto se tice ignorisanja...i ja primjetim da iza mog posta bude pauza, osim ako nekog ne prozovem , ali mene to ne tangira, ja kazem sta ima i idem dalje Kazu, dobro je za zdravlje
dobro dosla u klub mene svi ignore a ja pisem u prazno ne benda vise niko ni sto smo slabi ni zdravi al nema veze ja pise pisem Tajra oooo primjetila si tackice moje ...
ma nije to ignorisanje, već je stvarno teško na ovoj temi sve pratiti ja sam se na bebama od 0-1 i na razgovorima u isčekivanju bebe super snalazila jer nas je bilo manje ovdje nas je fakat puno, jer svi pišemo....i one koje imaju bebe od 1-2, kao i one sa većim bebama
Teacher, kako te ignorisu...ja ti jutros na sinocnjem bum-tras...a ti nista
pahuljice...klimam s cim imam ...
i primijetile ste kad sam spomenula da mi se mm nema kad okupati a to sto se veceras zalim na trudnicke bolove niko nista
a to je leglo Joj kad cu ja A za trudnicke...sta da ti kazem...izdrzi...jos malo 49 dana, cini mi se, je l de? Onda ce bolovi nestati, a umor nastati da te utjesim
a kad se zalaufam ko neki dan...onda sve lijepo iscitam pa odgovaram s citatima...pa u sred rasprave o slinavim nosicima i turama, ubacim raspravu o higojeni mlijecnih zuba nakon sto je ista uveliko dozivjela kulminaciju i zavrsnicu...
Kad sad god vidim Rose zadnja pisala na temi, reko evo je opet nešto citira odoh vidjeti
et sad ne mogu reci da me ignorisu...bar jednu osobu zanima sta je rose sad izvukla da citira
uh, i ja sam danas grozna. jedva hodam, pritisak mi dole ispod stomaka nenormalan, pubicna kost boli, ko da cu se sad poroditi dobro mi je samo kad lezim... isla danas kod dr po neke uputnice i kaze da sto vise lezim i odmaram. nije mi ovako bilo u prosloj trudnoci, do zadnjeg dana sam bas bila pokretna. sad se uspusem kad se popnem uz par stepenica jos me pati i tvrda stolica, hemeroidi, nisam ni s tim imala probleme prosli put
evo ja da ponovim posto me niste primijetili
Pahuljice da te ja utjesim kod mene keksa nije bilo jedanaest mjeseci , nismo smjeli u trudnoci, posle meni mrsa na nezgodnom mjestu (mislim na rezu od carskog da pogresno sta ne pomislite, prljava je vama masta ), kad se coJeka u mene ufatih, jadan on bi
Hvala vam drage moje, ma ne znam ni ja sama vise sta je, samo znam da je i psihicki i fizicki iscrpljujuce, pogotovo psihicki.
Bebaca, jasta nego citam. Ma ja citam sve redom ako je 'moja' tema. Samo ne citiram ko Rose A sto se tice ignorisanja...i ja primjetim da iza mog posta bude pauza, osim ako nekog ne prozovem , ali mene to ne tangira, ja kazem sta ima i idem dalje Kazu, dobro je za zdravlje
heh pa moram citirati kad hocu da odgovorim na nesto s 259 strane a vi uveliko na 280-oj
Evo da i ja budem rose . Neki dan ste pisali o fizioloskoj i pisale ste da 15 dana otvorena stoji...hajde vi meni recite moze li posoljena voda izlapiti? u biti fizioloska je posoljena destilovana voda sa jos nekim minijaturnim primjesama. Koristite fiziolosku do roka na pakovanju, mada moze i kasnije. Venozno ne smije otvorena se koristiti, ali inhalaciono i u nos smije.
Pahuljice da te ja utjesim kod mene keksa nije bilo jedanaest mjeseci , nismo smjeli u trudnoci, posle meni mrsa na nezgodnom mjestu (mislim na rezu od carskog da pogresno sta ne pomislite, prljava je vama masta ), kad se coJeka u mene ufatih, jadan on bi
Hvala vam drage moje, ma ne znam ni ja sama vise sta je, samo znam da je i psihicki i fizicki iscrpljujuce, pogotovo psihicki.
Uh, izgleda nezamislivo, kao i ovo moje odvojeno zivljenje, ali sve Mujo izdrzi...Zato sad nadomiri I mi 6 mjeseci nadomirimo za 19 dana
a ne znam kako misliš može li slana voda ispariti razlika između slane vode i fiziološke otopine je samo u procentima soli i naravno fiziološka otopina je destilovana voda koje je sterilisana