|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
6.1.2012 23:08:05   
D_K
joj cure bas ste me postidile user posted image user posted image user posted image
sega je ako kazem da su sa danasnje slike vec jedna ogrlica (prva sa lijeve strane) i dva bedza poklonjena :))).. meni kad dodje neko u goste ja se pohvalim i pravo poklonim.. evo upravo sam ponovo pravila ovu smedju ogrlicu jer mi bas odgovara uz moju robu..

evo, kad me Hanady pita ima li sta za raju - odgovara li ti treca ogrlica sa lijeva? ova sa cvjeticima?? ti mi se cinis kao osoba koja voli malo otvorenije boje..
P.S. ovo nije neki high quality nakit tako da se moze desiti khm khm - neka havarija - to svima kazem pa da znas da imas jaransku garanciju od mene user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 376
6.1.2012 23:09:43   
D_K
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

D_K nakit je super, vjerujem da ljepotice uživaju kad se nađiđaju :))))

jos pitas.. ja sam i njima pravila nekih sitnica ali ih uopste ne interesuju - samo im je moj nakit interesantan.. ja opet kontam hajde neka se igraju sa njim - to je testiranje izdrzljivosti user posted image user posted image - ako prodje njih i njihovo tumbanje onda je to kao da je auto uspjesno prosao na crash testu user posted image user posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 377
6.1.2012 23:12:33   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: D_K

joj cure bas ste me postidile user posted image user posted image user posted image
sega je ako kazem da su sa danasnje slike vec jedna ogrlica (prva sa lijeve strane) i dva bedza poklonjena :))).. meni kad dodje neko u goste ja se pohvalim i pravo poklonim.. evo upravo sam ponovo pravila ovu smedju ogrlicu jer mi bas odgovara uz moju robu..

evo, kad me Hanady pita ima li sta za raju - odgovara li ti treca ogrlica sa lijeva? ova sa cvjeticima?? ti mi se cinis kao osoba koja voli malo otvorenije boje..
P.S. ovo nije neki high quality nakit tako da se moze desiti khm khm - neka havarija - to svima kazem pa da znas da imas jaransku garanciju od mene user posted image user posted image

jaooo D-K....
user posted image user posted image user posted image
zamislila sma je na sebi...
D-K jaran može i da kafom , čajem doručkom počastiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 378
6.1.2012 23:18:03   
D_K
e vidi mene, ja skontah da te nisam pitala koja ti se najvise svidja user posted image user posted image user posted image .. sto li Boze user posted image user posted image user posted image
ako ti neka od ovih bolje odgovara molim te da kazes a ako ne onda super, nadam se da ce ti odgovarati ova user posted image user posted image
donosim je maksuz za tebe - vala si zasluzila user posted image user posted image .. ako me se ne sjecas ja ti se javim sutra.. ja sam planirala oko 10 da budem tamo a vjerujem da ces i ti vec tada biti na bazaru..

Neposredna veza do poruke: 379
7.1.2012 15:21:09   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: henna ze

joj gvedni jes ovo super..ja imam tri niske ovih sitnih bisera..uspomena mi od rahmetli nene..ne nosim ih..a baš bih voljela da mi ih neko splete ovako

hvala ti puno draga mojauser posted image
da bi se uradila/uheklala ovakva ogrlica trebaju minimalno 3 niske,tako da je to sto imas savrsenouser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 380
7.1.2012 15:28:46   
Hanady RR
D_Kuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lijepo prelijepo...a brošić...jao kako ću da se sredim sa ovimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 381
7.1.2012 17:29:35   
D_K
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

D_Kuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lijepo prelijepo...a brošić...jao kako ću da se sredim sa ovimuser posted image

hvala maci :))).. lijepo se provedi na koncertu veceras user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 382
7.1.2012 18:02:22   
koka i po
ja ne mogu da vidim slike tvog nakita user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 383
7.1.2012 19:14:15   
D_K
IZVORNA PORUKA: koka i po

ja ne mogu da vidim slike tvog nakita user posted image

evo postavicu i ovako - valjda ces uspjeti vidjeti :)) ako imas nekih sugestija samo pucaj, ti si ovo sve prosla..

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Ilhana RR -- 7.1.2012 19:16:08 >

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 384
7.1.2012 19:17:51   
koka i po
divno....brosevi su prelijepi pogotovo ovaj sa cvjeticima.
ja sam koristila zemljane tonove ali mislim da ih sa ovom masom kojom radis tesko mozes dobiti mijesanjem.

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 385
7.1.2012 19:20:21   
Ilhana RR
Bas je lijepo, ja volim da pravim sa onim najobicnijim perlama... bas sam pokusala jednom da napravim cilimsku saru =)

Sad cu pokusati da nadjem sliku kako je ispalo (doduse nikad ne zavrsi jer mi nestade boja)

user posted image

< Poruku je uredio Ilhana RR -- 7.1.2012 19:21:06 >

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 386
8.1.2012 13:20:24   
koka i po
ne znam koliko se ova smjesa sa kojom radis da kombinovati sa drugim materijalima.
ja sam kombinovala sa drvetom i metalom.(u zavisnosti od toga za kakvu priliku je nakit).
takodje sam umetala u samu smjesu razlicite materijale da bi se dobio bolji efekat(ako je ona koja se kuha).za "glamur" mozes koristiti ona svjetlucave sljokice u obliku ljepila i mozes ih naci u knjizarama.
vjerujem da se i na ovoj tvojoj smjesi mogu praviti razliciti otisci ( ja sam utiskivala glavu od eksera,"sarala" cackalicom i pravila razlicite mozaike ,kombinovala oboje i sl).sve je stvar maste i kreativnosti.
e sad mi zao sto izgubih cd sa slikama da ti pokazem kako je to otprilike izgledalouser posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 387
8.1.2012 20:18:59   
D_K
kombinacija sa drugim materijalima je extra jer se mogu napraviti sve one ''''''''bobice'''''''' - ne pada mi na pamet drugi izraz.. evo kako sam ja popravila svoje dvije narukvice.. od lijeve su poispadale bobice i ja sam od fimo mase napravila nove i ispekla sve zajedno a od desne su poispadale perlice i nije bila nosiva i ja sam skinula sve ukrase i nalijepila fimo masu i ispekla.. ja kupujem onu masu koja se pece - nisam nasla drugu i uvijek je prelakiram na kraju.. takodje, kupujem onu koja ima u sebi sljokice - volim sve sto je dzidzimidzi :))
jos jednom hvala na sugestijama :))

user posted image

ako ne budes mogla vidjeti sliku evo i ove:

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/502/narukvice.jpg/]user posted image [/URL]

< Poruku je uredio D_K -- 8.1.2012 20:23:58 >

Neposredna veza do poruke: 388
8.1.2012 20:35:52   
Ilhana RR
Jao ova smedja mi se pravo svidja... volim boje cokolade =)

i ova druga je super, jel ti to prodajes na BB? ?=

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 389
8.1.2012 20:43:14   
D_K
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Jao ova smedja mi se pravo svidja... volim boje cokolade =)

i ova druga je super, jel ti to prodajes na BB? ?=

ne prodajem stvarno, ja ovo pravim za sebe ili kao lijep poklon dragim ljudima.. ako imas neku staru metalnu narukvicu donesi/posalji po svekiju rado cu ti napraviti ovakvu narukvicu - nije uopste zahtjevno..

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 390
8.1.2012 20:46:07   
Ilhana RR
Joj taman one sto sam nekad kupovala u Tunisu a nikad ne koristim jer mi boje ne pasu... mogu ponijeti kad budem dolazila... naravno cu da ti platim... =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 391
8.1.2012 20:52:34   
bebacha
D.K. gdje kupujes masu,jel neka posebna i koji lak koristis.a ako hoces mogu ti dat facebook profil zene koja povoljno prodaje materijal za nakit

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 392
8.1.2012 21:14:15   
D_K
IZVORNA PORUKA: bebacha

D.K. gdje kupujes masu,jel neka posebna i koji lak koristis.a ako hoces mogu ti dat facebook profil zene koja povoljno prodaje materijal za nakit

fimo masu kupujem u Merkatoru na Socijalnom.. bilo je u OBI-ju a kazu da ima i pored Meeting pointa jedna galerija u kojoj prodaju masu.. lakiram obicnim bezbojnim lakom za nokte.. mislila sam da kupim lak sa sljokicama ali obicno kupujem fimo masu sa sljokicama unutra pa nema potrebe.. u OBI-ju je bilo snizenje pa sam kupila jedan akrilni lak ali ga nisam jos probala..
za profil, odlicno - posalji mi molim te :))
hvala :))

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 393
8.1.2012 21:16:32   
D_K
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Joj taman one sto sam nekad kupovala u Tunisu a nikad ne koristim jer mi boje ne pasu... mogu ponijeti kad budem dolazila... naravno cu da ti platim... =)

lako cemo se mi dogovoriti.. taman da popijemo kaficu :))

Neposredna veza do poruke: 394
8.1.2012 21:31:16   
scarlett
Evo nešto što radi moja kuma, od plastičnih i staklenih flaša, ja sam oduševljena ovom vrstom recikliranja pa da podijelim s vama

user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 395
8.1.2012 21:32:26   
scarlett
user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 396
8.1.2012 21:33:29   
scarlett
user posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 397
8.1.2012 21:34:25   
scarlett
user posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 398
8.1.2012 21:39:04   
scarlett
user posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 399
8.1.2012 21:39:52   
Visnja RR
bas zanimljivo user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *