|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
5.1.2012 19:59:02   
@malena@
curke pojavilo mi se krvarenje pa sam isla kod dokt primila sam injekciju vidjela je da je smjesteno na mjesto pa se nadamo najboljem
je li jos neko to prosao a da se zavrsilo ipak dobrouser posted image

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 1476
5.1.2012 21:11:46   
Lulu_08
malena ja sam zatrudnila prirodnim putem, u prvoj trudnoci bez krvarenja, u drugoj sa krvarenjem, plod je bio u materici sve okej ali eto na uzv se vidio trag krvarenja, terapija Dabroston. Super sto si dobila injekciju, progesteron vjerovatno, da li si dobila dalju terapiju?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1477
5.1.2012 21:57:37   
@malena@
da dobila sam progesteron a dala mi je i clexane injekcije 1 na dan.ona kaze da je sve uredu vidi se da zumancana kesa ali eto krv se pojavila odjednom sad je malo manje a sta ce sutra bit neznam

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1478
5.1.2012 22:09:16   
Lulu_08
malena, ako Bog da, da bude sve kako treba, ja cvrsto drzim nade, hoce li ti nastaviti raditi bete ili ces opet na pregled ili kako vec funkcionise to? Je li mirujes?

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1479
5.1.2012 22:57:36   
@malena@
mirujem pregled mi je usrijedu.ako Bog da da docekam
neznam kad se mogu cuti pri otkucaji srca.malo sam citala neki pisu u 6 tj a neki i do 8
nez ni kako se sad racuna ova trudnoca sa postupkom

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1480
5.1.2012 23:54:24   
smarija
malena bice to sve ok samo lezi i miruj,izbjegavaj sjedenje

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1481
6.1.2012 0:09:39   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: @malena@

17.12 mi je bio ET a danas je 18 dan.vraceno mi je 2 embrija od 3 dan.hvala vam svima

user posted image user posted image user posted image isti slucaj i kod mene prosle godine, transfer bio 16.12., vracena 2 embriona....eno jedan embrioncic 9. januara puni 5 mjeseci! aBd bice to sve dobro, samo miruj i uzimaj terapiju redovno! tako sam sretna radi tebe!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1482
6.1.2012 10:43:49   
@malena@
hvala vam na podrsci kod mene se sad smanjilo sad samo ono smedje ustajala krv da li je dobar znak ili nije neznam.DA MI JE DRAGI ALLAH NA POMOCI.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1483
6.1.2012 11:05:11   
riba78
@malena@iskrene čestitkeuser posted image želim ti urednu trudnoći i živu i zdravu bebolinu user posted image

svaki uspijeh trudilice  me beskrajno radujeuser posted image to i meni daje nadu da ču jednog dana uspijeti aBd

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1484
6.1.2012 15:55:25   
AMELIC
Malena,ja prošla kroz isto...injekcije progesterona na 5 dan,od prvog dana dabroston i naravno clexane (njega ćeš beli do kraja trudnoće,kao i ja),svaki dan po jedna bocauser posted image  
Al sve se izdrži,samo nek prođe na hajruser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 1485
6.1.2012 21:52:17   
prevareni
Samo se uzdaj u dragog Allaha đ.š pa će se cilj akobogda i ostvariti,vama i svima koji čekaju user posted image .

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 1486
6.1.2012 22:03:00   
Lulu_08
malena nadam se da je to smedje oskudno krvarenje naznaka kraja krvarenja, hajde mila javi nam kako si, a mi ti saljemo veliki zagrljaj podrske!

(odgovor članu prevareni)
Neposredna veza do poruke: 1487
6.1.2012 22:37:25   
@malena@
pa eto osjetim to smedje ili bez boje kad se obrisem krvi vise nema idemo dalje.
imam i male grceve u maternici kakav li je to znak

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1488
6.1.2012 22:43:58   
mina minka
malena cestitam, obradovala sam se znas kolikouser posted image user posted image user posted image uzivaj 

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1489
6.1.2012 22:50:01   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: @malena@

pa eto osjetim to smedje ili bez boje kad se obrisem krvi vise nema idemo dalje.
imam i male grceve u maternici kakav li je to znak

To je znak da se mrvica gnijezdi, gura se i pravi svoje mjesto za narednih 8 mjeseci hihihihi.

No sikiriki mila ja sam u 12oj nedelji i dalje imam grceve i probadanja ponekad, ali intenzivno je bilo u 4/5/6/7 nedelji.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1490
7.1.2012 11:44:26   
@malena@
ma mene samo nesto dole kao bocka sve mislim dobit cu nedo BOG.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1491
7.1.2012 13:10:06   
palma
Ja sam zvala Baliće da se naručim prvi put kod njih i da muž ponovi spermiogram, sestra mi reće da ostavim broj pa će me nazvati.. da li je to uobičajeno, ja sam nešto skeptična da će me zvati ili ja moram ponovo, tek sam juče zvala...

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1492
7.1.2012 13:45:36   
pepika
ja kad sam zvala za termin odma su me narucili,a za kontrolu sam zvala na mob. posto je bilo pred novu g. pa mi je sestra rekla da je poslije nazovem da utvrdimo tacan termin u slucaju da ona zaboravi,tako sam ja poslije nazvala i dogovorili se.Ako te ne nazovu ti opet njih kontaktiraj,sta fali.Stvarno su svi ljubazni,mi smo drugi put isli juceuser posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu palma)
Neposredna veza do poruke: 1493
7.1.2012 14:09:36   
AMELIC
Oni idu na godišnji pa vjerovatno je zato rekla da će te nazvati,inače odmah naručujuuser posted image  Moj savjet uvijek nazovi 7 dana ranije jer je uvijek gužva,pogotovo kod doktoriceuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 1494
7.1.2012 14:55:03   
@malena@
cure opet mi se malo pojavilo roskasto kad sam se obrisala.zvala sam dokt ne rade danas.
da li je jos se nekom povlacilo vise dana.imam i grceve sta da radim da idem u bolnicu gore caprkaju nisu bas ni ljubazni nez sta da radimuser posted image

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 1495
7.1.2012 15:02:03   
ledy blue
malena pa imas li broj mob. od doktorice...pokusaj je nazvati i posavjetovati se...ne bih ti stvarno znala reci nistza pametno...sem da se malo smiris...evo vidis desavalo se...bit ce aBd ok...al uglavnom pokusaj dobiti doktoricu..ma mora neko imati njen mob

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1496
7.1.2012 15:12:09   
@malena@
zvala sam sestru i ona je zvala doktoricu i ona kaze da idem u bolnicu nje kao nema ali gore je haos to caprka kako ko hoce bojim se da gore ne naprave evo isla sam 2 puta i brisala se opet nema nista neznam sta da radim,neznam koliko otprilike je trajalo u ostalih to krvarenje

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1497
7.1.2012 20:33:44   
regi
malena, krvarenje koje nije bas obilno, ne mora da znaci da je nesto lose...mnoge zene imaju ta krvuckanja,,,
smao ti miruj i cekaj ponedjeljak,pa pricaj sa dr.

a za grceve sam cula od jedne prijateljice koaj je bila trudna IVFom da se maternica polako siri z abebicu i ne brini,to je manje vise normalno.

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1498
7.1.2012 22:35:23   
@malena@
ma evo ne micem cijeli dan iz kreveta.
bi pogrijesila da sam otisla na gradinu da me caprkaju..evo sad opet stalo sad nema nista a nije ni bila to neka krv nego nest roze bez zuto smedje nemam pojma ni ja vise uglavnom idemo dalje za sad je dobro insALLAH

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 1499
7.1.2012 22:46:30   
dijana79
ja kad sam ostala trudna nisam imala to krvarenje al sam imala grčeve to je normalno za to ne brini  a moja jetrva je imala svaki mjesec krvarenje i to je kod nje bilo normalno i išla je na posao i sve je bilo sa bebačom.
ja sam od embrio transfera koristila utrogestan 3 puta po 2 i pila sam aspirin jedno mjesec dana  samo ti miruj i čekaj ponedeljak nemoj se puno kretati više lezi nemoj sjediti  sve će to biti dobro.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *