Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kupih ja sebi, prije tri dana, sirup od borovih vrsaka sa vitaminom c...bla..bla...jer su me bronhiji malo "strugali"...pitam jos apotekarku je li to za smirivanje..."podmazivanje"...on kao jeste...odlican...bla...bla...ja evo vec dva dana kasljem k'o kakav tuberan...citam sad...nigdje ne pise da je za smirivanje...nego dodatak prehrani i onako...haman da ga stalno pijes...za prociscavanje i ociscavanje sa b vitaminima i medom...ma nema cega nema...ali ja kasljeeeeem...derem...jedino sto je finog ukusa ...e hajte vi meni sad objasnite ovu pojavu Napominjem...nisam alergicna ni na polen, med, etc
kupih ja sebi, prije tri dana, sirup od borovih vrsaka sa vitaminom c...bla..bla...jer su me bronhiji malo "strugali"...pitam jos apotekarku je li to za smirivanje..."podmazivanje"...on kao jeste...odlican...bla...bla...ja evo vec dva dana kasljem k'o kakav tuberan...citam sad...nigdje ne pise da je za smirivanje...nego dodatak prehrani i onako...haman da ga stalno pijes...za prociscavanje i ociscavanje sa b vitaminima i medom...ma nema cega nema...ali ja kasljeeeeem...derem...jedino sto je finog ukusa ...e hajte vi meni sad objasnite ovu pojavu Napominjem...nisam alergicna ni na polen, med, etc
nama je taj sirup pomogao ....D prestala da kaslje od njega
mi sad dosli....nas dvije jutros bile na BB, dosle kuci pa smo sa tajom ptisli na Bjelasnicu bilo nam super , jeste da je hladno ledilo je sve gore -6 bilo cijeli dan, onda na rucak otisli D se najela kao velika, nakon toga popili kafiu i kuci evo nas dvoje gori od D umorni i iscrpljeni
hanady jesi li online<? ili sve vi koje ste pravile od hanady kiflice iz voza
inace sam posvadjana sa tijestima al hajd sad podkuham tijesto tacno po receptu, al tijesto brate tvrdo nekakvo??? hoce li ono uspjeti nadoci??? joj ako opet fulam tacno cu se roknuti i nikad vise necu kupit brasno u kucu...
pristavila sam grah to nam je za sutra pa da opet mogu hodati
Bili na rodjkasu, fino se druzili..nas pametni djecak proslavio drugi rodjendan ...njega su mama i tata usvojili pa je bas bila emotivna proslava ...a, V. se priFatio mikrofona i pjevao medu brundu...vlada scenom, plese, sarmira, ne znam na koga mi je ovo dijete, ljubi ga majka
Amani, najezih se citajuci post...sto kazes, vala i previse za ovu godinu...
Jelena, tebi spesli, a i svim nasim clanicama pravoslavne vjeroispovjesti Sretan Bozic
Tajra,nedostajala si...a nemoj da se bezveze pitas, do olovaka je garant
"Sator damama" zelim ekstra provod veceras
Ella, Koko
ja odmaram kuci citav dan, osim bazara jutros lana spavala vise od 2 sata danas, zaspala cim smo se vratile s bazara, pa sam napravila rucak i kad se probudla malo se igrale kod kuce. mm sada pravi kokice pa cemo gledati filmove, prvo cemo probati gledati strumfove sa lanom pa kad zaspi onda nesto za nasu dusu uglavnom veceras slijedi filmsko vece
cak sam malo ugrijala mlijeko da nije prehladno iz frizdera.....ko da mi se cini da je trebalo vise mlijeka od 250 ml
jel do brasna, istekao rok mjesec dana, al je ok, novo pakovanje
jok tačna mjera na 500 gr brašna 250 ml mlijeka
neka nek odstoje bona na toplom
a ovo za brašno ti ne znam...nisma nikada koristila ako rok isteče...ne znam ni da može
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
a ima tema za ovo i napsiala si nam već...al ponovi ti nek se utvrdi pazar... mi i tako ne jedno panirano zamrznuto... hranu koju zamrznemo ako odmrznemo ne zamrzavamo ponovo a majonezu ni pod razno...sem u nekim jelima , salatama ...al mi tomy samo inače nam nije majoneza vrhnje dukat koristim al baš minimalno i rijetko...mi koristimo bešamel sos koji sama pravim...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
dadada, samo da znas da V. najvise voli Dubiozu, kroz kucu se dere: makine se voze ...al' nema trte vrte, ako hoce pjevat samo turbo folk dolazi u obzir ... evo slikice
anidla, da tetka ne radi sa mojom sveki ...nego je l' ti i kvascu istekao rok ...tada se nece garant dici
A sta se pod sator oblaci...stikle od 15 cm i dopi*njak ...sala ofskroz...obuci dzins(ja bez njega nigdje ) i majicu kratkih* preko dzemper koji mozes zavezat...ovo ti govorim za kasnije ...ko zna gdje cete vi zavrsiti...samo u slojevima...pa se skidas