regi
|
cula sam se sa gdjom. Radmilom....jutros je bila krasna zena, bas onakva kako ste govorile...rekla da se javim od 12-14 h da mi kaze kad sutra(sto ej emni savrseno,svakako mormao do sarajeva ) .nazvala sam ju oko 13.30,tj.tad sam ju dobila i ...javila mi se skroz druga zena u odn osu na onu jutros :( sreca,pripremile ste me i na to ... kaze drugi smo kanton,ne mora ona nas da primi,sad ona ne zna sta ce od nas, kako to sad platiti...da samo znate kako se covjek uzasno osjeca kad zna da je teret i da bi ga taj neko ko mu toliko treba najradije spustio slusalicu i zaboravio da postoji. ne znam,jutros sam na kraju razgovora rekla da je krasna zena i da je bas onakva kako su cure po forumu govorile...nasmijala se i rekla nesto u fazonu ah,sve na internetu ...i stalno mislim da je bila neljubazna zbog toga,mozda je mislila da nam je nju preporucio neki doktor..mozda se razocarala?! ali,nama i jest enekad davno urolog rekao da idemo kod nje i uopce ne znam kako smo isli,nismo imali nikakvu uputnicu,ali nju je tad ujeo neki krpelj i mi smo dolazili sedmicama i nie je bilo. sta cu,mene nevolja tjera da trpim i idem,mad aznam da joj nece biti drago sto nas vidi.na kraju je rekla da dodemo oko 9,pa kad nas primi. ja imam bliske rodjake ljekare,jedan od njih radi u Tuzli, i stalno me ljudi mole za intervencije, tek sam sad shvatila kako cu rado svakoga preporuciti,bas je odvraatan osjecaj kad te neko otrese,a tebe bas krajnja nuzda tjera da ga trazis. jbg,valja sutjeti i trpiti...ionako mi je dovoljno teska diojagnoza,pa cinjenica d aradimo taj us...ni spermiogram nakon toliko vremena,i ne nadam se nicemu svakako,al znam da ce me te grozne nule ponovo dotuci kao da je prvi put. et,hvala vam svakako na preporukama,nadam se da se ziva vratim iz Sa sutra ;)