Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa pahuljice, slazem se, ja kad citav dan provedem u kuci sa lanom osjecam se ko da sam kopala, stvarno? pa kako? meni je divno s malenom kad ne radim, odspavam s njom popodne, odmorne smo obje, imamo vremena za sve i svašta, i tim danima se nabolje slažemo očito se vi ne znate organizirati Moze biti Ja nema mamu u Sa, niti itkog drugog da mu dijete ostravim cak i kada idem frizeru...Dan nam pocinje od 6.30h. Ustajemo sve tri, spremamo se, nesto F.brzinski gricne, idemo u vrtic, vracamo se I. i jaa, onda mi doruckujemo, spremamo stan, spremam sastojke za rucak, idemo po F. u 12h, prosetamo, obavimo ako sta trebamo u gradu, dolazimo, djeca gricnu nesto, spavaju, ja pravim rucak(ako ga nisam prije odlaska napravila), onda to je vrijeme moje, ili spavam ili gledam neki film, ili citam ili samna rr, budjenje, jedemo, igramo se, crtamo, gledamo (zajedno) crtic, idemo negdje, kuhamo neke kolace ili peciva zajedno, kupamo se, citamo, spavamo...mama 24/7...ne zalim se, ne hvalim se...samo nije lahko. Jos da napomenem.I. mi se budi u noci od 2-8x, nekad uz takav plac, da je jedva smirim...
|