|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odnos s kolegicama?...
18.12.2011 20:02:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: LELA 77

IZVORNA PORUKA: henna ze

ja se nadam da mm nema odnos sa kolegicama user posted image

user posted image user posted image user posted image

joj i mene ovo odnos odmah asocira na sexualni odnosuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu LELA 77)
Neposredna veza do poruke: 26
18.12.2011 20:22:09   
Anoniman
daj nam reci o cemu pricajuuuuuuuuuuuuuuu...da mozemo da opletemo jedno 26 str.user posted image user posted image ...vidis da na forumu nema nista novo...haj samo malo izmijenni pricu...vidim da te srah da koLjeginice citaju rruser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 27
18.12.2011 20:46:24   
mala87
IZVORNA PORUKA: teacher75

pa dobro sto sam ja odmah pomislila na sex a sto vi..........user posted image
je li to i vama pao mrak na oci...........user posted image user posted image

dadana user posted image user posted image user posted image   i meni dosadile svekrive......user posted image user posted image

a mm  prica, pije kafe i s pojedinin se  privatno druzi...........jesam li ja nesto pogresno skontala ili ima nesto lose u svemu tome........meni je to ok...........

“Nikad nećete dobiti želju, a da pritom niste dobili i moć da je ispunite. Ipak, možda ćete za njeno ostvarenje morati raditi.”

Neposredna veza do poruke: 28
19.12.2011 12:47:57   
Blue rose RR
MM nema ženskih koleginica, i sa te strane ne mogu da dam vjerodostojan odgovor, ali vjerujem da (sudeći po karakteru svog muža) njihovi razgovori bi imali nit privatno - poslovnog sa određenim granicama.

Na kraju krajeva, zar će i na pauzama pričati o poslu, ili će se opustiti?!

Ja sa druge strane (kao jedina žena) radim svaki dan 8,5 sati sa 6 muških kolega (bilo ih je 11 do prije nekoliko mjeseci) i poubijali bi se da smo samo mlatili priču o poslu.

Teme o kojima pričamo su teme koje su dio naših života i privatnih i poslovnih, ali isto tako znaju se granice.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 29
19.12.2011 14:02:00   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mala87

IZVORNA PORUKA: teacher75

pa dobro sto sam ja odmah pomislila na sex a sto vi..........user posted image
je li to i vama pao mrak na oci...........user posted image user posted image

dadana user posted image user posted image user posted image   i meni dosadile svekrive......user posted image user posted image

a mm  prica, pije kafe i s pojedinin se  privatno druzi...........jesam li ja nesto pogresno skontala ili ima nesto lose u svemu tome........meni je to ok...........

pa henna je i aludirala na sex
inače nek ima i taj odnos s kolegicama user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 30
19.12.2011 18:34:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

MM nema ženskih koleginica, i sa te strane ne mogu da dam vjerodostojan odgovor, ali vjerujem da (sudeći po karakteru svog muža) njihovi razgovori bi imali nit privatno - poslovnog sa određenim granicama.

Na kraju krajeva, zar će i na pauzama pričati o poslu, ili će se opustiti?!

Ja sa druge strane (kao jedina žena) radim svaki dan 8,5 sati sa 6 muških kolega (bilo ih je 11 do prije nekoliko mjeseci) i poubijali bi se da smo samo mlatili priču o poslu.

Teme o kojima pričamo su teme koje su dio naših života i privatnih i poslovnih, ali isto tako znaju se granice.

I kako tvoj muz gleda na ovo? Govori li ti kad sta na tu temu, ispituje li te? ILi?

(odgovor članu Blue rose RR)
  Neposredna veza do poruke: 31
19.12.2011 18:45:01   
Blue rose RR
Ne, zato što takvim pitanjima u našem braku nema mjesta. Isto bi bilo da je obrnut slučaj.
Taj posao pošteno radim, pošteno zaradim platu, i ja njih 6-toricu gledam kao braću i kao prijatelje, i isto važi sa njihove strane u odnosu na mene - jer nikada  nisam dala povoda da se prema meni dugačije ophodi nego sa poštovanjem.
Zato naglašavam da je postavljanje granice u komunikaciji sa osobama suprotnog spola od izuzetnog značaja za dalji rad i ponašanje.

Npr. naše teme kada se tiču privatnog života bilo koga od nas, nikada nisu poprimile konotaciju "neukusnih" pitanja ili konstatacija ili natuknica. I svi su oni porodični oženjeni muškarci.

Moj muž je upoznao svakog mog kolegu, i zna sa kime ja radim svoj prilično dug radni vijek.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
22.12.2011 14:22:55   
*Boo*
Ja imam srecu sto moj muz nije neka pricalica...U kancelariji radi sa kolegicom i kolegom...i znam da na pauzama ponekad idu zajedno na kafu ili dorucak sto je normalna stvar...sve ostalo mimo tog (sto nije vezano uz posao) mi je nenormalnouser posted image ..ako se vec treba naci sa nekim poslije posla, onda naravno idemo zajedno..

Moje srecice ♥ ♥
15.6.2008.
16.10.2011.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 33
27.12.2011 17:10:21   
Anoniman
A da te muzeve kolegice kupe mu i poklon, sta bi rekle, to je ok po vama? A povod je kao njegov rodjendan koji je bio prije nekoliko mjeseci... To ok?

Neposredna veza do poruke: 34
27.12.2011 17:16:55   
zeze
Pukni ga sa tim poklonom u glavu pa nek mu sljedeci put na um padne donijet kuci i pohvalit se.

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 35
27.12.2011 17:50:38   
Galicia
A zasto ti NAS pitas?
Valjda ti poznajes svog muza najbolje, ili ne.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 36
27.12.2011 20:21:28   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Anoniman

A da te muzeve kolegice kupe mu i poklon, sta bi rekle, to je ok po vama? A povod je kao njegov rodjendan koji je bio prije nekoliko mjeseci... To ok?

Moj muž svake godine od svojih kolegica s posla dobije poklon za rodjenda, a nekad mu daju poklon bon.
I on daje cenera za svaki rodjendan od kolegica.
To je kod njih kao tradicija.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
27.12.2011 22:07:51   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Moj muž svake godine od svojih kolegica s posla dobije poklon za rodjenda, a nekad mu daju poklon bon.

zna se kad je rodjendan  i kada moze doci sa poklonom od kolega ili koleginica to nalazim OK , ali da mi dodje ovako s poklonom i jos da me maze u oci da je za rodjendan koji je bio prije nekoliko mjeseci ehh bilo bi mu, ali ipak pitaj svoga muza u cemu je stvar .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 38
28.12.2011 14:49:37   
sarisari
anoniman ja tebe zaista ne shvatam a koliko vidim ni ostale forumasice, nemoj se uvrijediti ali mislim da ti imas neki problem sama sa sobom, ja kao i blue rose RR radim sa 98% muškaraca, pa mi muz ne postavlja suvisna pitanja, kao i neki dan za jednu prigodu trebao on i kolege da idu jednoj doduse starijoj kolegici i ja im izabrala poklon da kupe, znaci nemamo problema sa tim i svi ljudi u kvalitetnom braku bi trebali normalno da gledaju na ove stvari

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 39
28.12.2011 15:03:18   
veeseelaa
zna se kad je rodjendan i kada moze doci sa poklonom od kolega ili koleginica to nalazim OK , ali da mi dodje ovako s poklonom i jos da me maze u oci da je za rodjendan koji je bio prije nekoliko mjeseci ehh bilo bi mu, ali ipak pitaj svoga muza u cemu je stvar .

vala ja se ne bi ljutilauser posted image , povod može biti i neka učinjena usluga i sl
inače neke kolegice mm stalno šalju Ajši poklone za rodjendane, meni je to baš lijepo
I ja njima uzvratim.... neke čak ni lično ne poznajem, samo iz priče
Možda su mu trebe user posted image user posted image
u svakom slučaju im hvala user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 40
28.12.2011 15:05:07   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: hanabanana

i kod nas je slično, mi idemo obavezno i na ručak....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 41
28.12.2011 16:30:05   
Anoniman
Kuku...sta je mm donio poklona kuci sto od kolega/kolegica sto od strankiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da li treba da se brinemuser posted image I to bez rodjendanskog povoda user posted image
Mislim da svako svoj brak najbolje poznaje, takodjer, i sm, tako da ni kod svakog dobiveni poklon ne mozemo isto vrednovati. Mozemo mi ovdje nagadjati, ali ti najbolje poznajes tm i ako smtras da je nesto neprimjereno, popraceno nekim reakcijama na vec poljuljanom odnosu/braku...e onda imas problem.

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 42
28.12.2011 16:44:56   
palachinken
Ne znam o čem pričaju i nek ne znam, ali znam svog muža i vjerujem da ne iznosi ni prljav, a vala ni čist veš uokolo.
Ali eto, da se osiguram, zamolila bih koju forumašicu da mu navrati u radnju i upita štogod o ženi i seksualnom životu pa da vidimo na šta će izaći user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 43
28.12.2011 16:49:21   
Mya_81 RR
Palachinken, gdje tm radi da ja to malo ispitam user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 44
28.12.2011 16:51:19   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Palachinken, gdje tm radi da ja to malo ispitam user posted image

Ja bih da ostanem aMonimna, ali njemu ces otici ako ti drekne kompjuter user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 45
28.12.2011 17:30:51   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ne znam o čem pričaju i nek ne znam, ali znam svog muža i vjerujem da ne iznosi ni prljav, a vala ni čist veš uokolo.
Ali eto, da se osiguram, zamolila bih koju forumašicu da mu navrati u radnju i upita štogod o ženi i seksualnom životu pa da vidimo na šta će izaći user posted image user posted image

Sad si dala ideju ovim anonimnim da saznaju sta njihovi muzevi misle o njima i da li su im vjerni user posted image
MM u firmi ima cetiri zene kojima svake godine nas dvoje kupujemo poklone za Osmi mart. S njima je prijatelj na fb. Komentarisu statuse i fotke i meni je to sasvim normalno kao sto mi je normalno da i ja sa svojim prijateljima imam nekakav normalan odnos. Moj bivsi radni kolega mi je jednom rekao kako bi mi on poslao zahtjev za prijateljstvo na fb ali nesmje od supruge user posted image pa da ja posaljem njemu da se on moze vaditi kao morao me prihvatiti sta ce mu na poslu reci user posted image Svakakvih budala ima

Uh zaboravih da muz cesto ide na montaze i servise naruciti privatno Mozda tad svasta prica. Sad sam se dala u razmisljanje

< Poruku je uredio *pcelica* -- 28.12.2011 17:31:55 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 46
28.12.2011 20:45:25   
veeseelaa
Mislim da svako svoj brak najbolje poznaje, takodjer, i sm, tako da ni kod svakog dobiveni poklon ne mozemo isto vrednovati. Mozemo mi ovdje nagadjati, ali ti najbolje poznajes tm i ako smtras da je nesto neprimjereno, popraceno nekim reakcijama na vec poljuljanom odnosu/braku...e onda imas problem.

baš tako
kad je sve ok šega ti je sve i sve ti je prihvatljivo a kad nešto ne štima onda ti valjda i normalno postaje sumnjičavo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 47
29.12.2011 14:05:39   
*Boo*

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

i ja se slazem...
Uostalom ako je on htio da tebe nesto masla ne bi rekao da je dobio poklon od kolegice..vec od kolege...i skrio bi to sigurno malo bolje...ili ti ga cak ne bi ni pokazao...Mislim da Anonimna malo pretjerujes...Hej no sikiriki! user posted image user posted image user posted image

Moje srecice ♥ ♥
15.6.2008.
16.10.2011.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 48
29.12.2011 14:38:02   
sarisari
suludo je uopšte sumnjati u partnera, ja kada bih nedo Bog prvi put posumnjala u mm podnijela bih zahtjev za rastavu braka, jer tu vise ne bi bilo ljubavi, postovanja, povjerenja,...nego sama sumnja sto bi vremenom samo produbilo agoniju, nikada ,ali nikada ne sumnjam u mm, a ni on u mene koliko znam,user posted image odrasli samosvjesni ljudi znaju sta smiju odnosno trebaju a sta ne raditi

(odgovor članu *Boo*)
Neposredna veza do poruke: 49
29.12.2011 14:39:46   
bananica
IZVORNA PORUKA: sarisari

suludo je uopšte sumnjati u partnera, ja kada bih nedo Bog prvi put posumnjala u mm podnijela bih zahtjev za rastavu braka, jer tu vise ne bi bilo ljubavi, postovanja, povjerenja,...nego sama sumnja sto bi vremenom samo produbilo agoniju, nikada ,ali nikada ne sumnjam u mm, a ni on u mene koliko znam,user posted image odrasli samosvjesni ljudi znaju sta smiju odnosno trebaju a sta ne raditi

stvarno ti vjerujemuser posted image

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *