jedina5
|
pozdrav, evo ja nova ovdje i zanima me jesam li trudna :) evo moje situacije: 2 dana prije nego sam dobila mengu, imala odnos s dragim i on svrši u mene... to bi trebali biti neplodni dani, ali kako ja iman poremecene hormone, nikad neznam kad su mi plodni a kad ne, na šta me i ginekolog upozorio-bez obzira šta imam redovne menge, plodni dani mogu kao biti i dan prije :/ idemo dalje, znači 2 dana nakon odnosa dobijem, al vec nakon drugog dana menge, ona skoro pa nestaje i polako krene nešto kao roza krv, nekad sa sluzi nekad bez, ali samo na papiru, rijetko bi na dnevnom bilo nešto... za ne falit bila u ginekologa par dana prije i svi mi nalazi uredni, znaci nisu upale i slicno... e ajde, prođe ta menga i pocela ja trcat na wc mokrit svako 15, 20 min pogotovo taj jedan dan, sad je svako po ure-uru :D, uz to me još uvatilo spavanje tako da nakon 12 sati sna mogu ostat 2, 3 ure budna i ja bi nazad u krevet :) i uz to osjecam lagani pritisak u donjem djelu trbuha, malo podsjeća na bolove pred mengu, al opet nisu takvi, nego takva samo nekako tupa bol, e jeste razumili :P ugl od samog odnosa je prošlo niti 2 tjedna, pa mi je rano i za testove i sve, a ja nestrpljiva ajme pa eto da cujem malo vase savjete i misljenja, šta mislite oce biti
|