|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
23.12.2011 9:30:59   
palachinken
Inace, dobro vam jutro! user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2126
23.12.2011 9:42:15   
taurus
jutrouser posted image

mi se probudile oko pola 9, doručkovale, presvukle se i sad svaka uživa sa svojim igračkamauser posted image

super beba ja nisam sigurna da ću doći na tu kafu slijedeće subote, jer to ja pred novu godinu, trebam se spremati, djecu podijeliti između dvije nane...idemo kod preijtelja na doček
a baš bih voljela upoznati imanuser posted image
da je kafa u prijepodnevnim satima, možda bih i mogla, a ovo poslijepodne ne vjerujem

Neposredna veza do poruke: 2127
23.12.2011 9:49:07   
sweet insanity
Jutro i od nas. Vidim o denticije se prica. Kod nas je bilo zestoko i stalo i evo 6 i po mj i nidje zubauser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2128
23.12.2011 10:13:48   
mersiha 77
sta ima kod vas vako,nako,jutric!user posted image

mi maloprije ustali,pa evo malo dojili i sada pijemo kafuuser posted image
Anes sada bpuno bolje spava otkako jede onu nocnu hapicuuser posted image
evo ga sada glodje sve igracke redom i gleda sto ja kucamuser posted image
hvala bogu bolje a i izlazimo van svaki dan
e jedino jos malo nas muci slajm koji se skupio pa nemoze da izbaci,pa mu to smeta dok spava ali sinoc sam posolila kamilicu i ubrizgala mu u nosic i odmah su slinice krenule van
izvinite sto sam tako slikovita u opisuuser posted image
cestitamo sve propustene rodjendancice,korake i sve ostalo zaista nisam upratila soryuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2129
23.12.2011 10:31:22   
bebix
Jutro i od nas, ja evo  pijem caj , nesto sam pojela, kiselina me ubi ko u trudnociuser posted image
Animagical i kod nas to traje vec duze vrijeme, isto tako sve i sa prstom od mm ili siperkom, koji nam je sad obavezan cim ga nema mokra majicauser posted image , mislim da zubi mogu muciti i duze vrijeme prije nego se pojave, mom starijem je doduse nikao prvi sa 4 mjeseca, pa me nebi iznenadili ni sad, nama calgel trenutno malo pomogne a glodalice ne jer ih sam nemoze drzati pa mu samo stvaraju nervozu..
Uh sto sam se ja raspisalauser posted image user posted image
Hvala vam na pojasnjenju za baby gymuser posted image , kupujemouser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2130
23.12.2011 11:21:28   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: taurus

jutrouser posted image

mi se probudile oko pola 9, doručkovale, presvukle se i sad svaka uživa sa svojim igračkamauser posted image

super beba ja nisam sigurna da ću doći na tu kafu slijedeće subote, jer to ja pred novu godinu, trebam se spremati, djecu podijeliti između dvije nane...idemo kod preijtelja na doček
a baš bih voljela upoznati imanuser posted image
da je kafa u prijepodnevnim satima, možda bih i mogla, a ovo poslijepodne ne vjerujem

auuu, pa ja skroz smela s uma da je sljedeće sedmice nova godina user posted image
ma haj, vidjećemo kad se ove tete sa druge teme dogovore :) ja ću gledati makar na sat da dođem..ionako ću u kući provesti novu, pa bi mi koristilo da se malo izluftam user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2131
23.12.2011 11:47:55   
palachinken
Fakat slijedece sedmice nova godina!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 2132
23.12.2011 11:56:43   
animagical
jutrouser posted image kod nas je bilo veselo sinoc...sad se kao malo smirio,ne smijem ni da pricam,ne ureklo se... tek sad kafu pijem...

Neposredna veza do poruke: 2133
23.12.2011 12:06:18   
maglaj_mum
jutrouser posted image kod nas je bilo veselo sinoc...sad se kao malo smirio,ne smijem ni da pricam,ne ureklo se... tek sad kafu pijem...

user posted image Blago tebi

02.03.2011. (mamino sunce doslo na svijet)

Prije braka imao sam šest teorija o odgoju djece. Sada imam šestero djece i nijednu teoriju

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2134
23.12.2011 12:08:26   
animagical
pa pristaviuser posted image

(odgovor članu maglaj_mum)
Neposredna veza do poruke: 2135
23.12.2011 12:13:42   
Sensia
gdje ste mamare

sta je ovo svima bila luda noc, i nama je pomalo al necu se zaliti

mi danas idemo ako Bog da po paketic u maminu firmu user posted image  a danas nam je u dobri cas 2 mjeseca puna

Sta mislite je li rano da ide na paketic, mislili smo samo slikanje uzmemo paketic i to je to

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2136
23.12.2011 12:21:31   
palachinken
Ma Sensia, što bi bilo rano. Jedino joj nemoj davat sadržaj paketića user posted image Joj i u mene i u mm firmi i g**** Niko paketiće ne dijeli.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2137
23.12.2011 12:26:10   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: animagical

eh sad me mila razumijes user posted image
meni je tako bilo 14 dana i noci
sad hb kako jede nocnu kasicu spava i doji samo jednom i to ujutro a prije toga pije vode zato sto ta kasica zahtjeva vodu poslije
dva dana i noci je hb koliko toliko dobro neureklo  se,evo upravo spava

Sbebo cestitam prve koracice da svaki drugi aBd bude laksi i brziuser posted image

Sensia cestitamo drudi rodjkas user posted image

Neposredna veza do poruke: 2138
23.12.2011 12:26:52   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ma Sensia, što bi bilo rano. Jedino joj nemoj davat sadržaj paketića user posted image Joj i u mene i u mm firmi i g**** Niko paketiće ne dijeli.

ma i ja kontam, slikanje i razgulit kuci, nek dijete ako Bog da ima sliku sa dedom mrazom user posted image  dobro je upakujem i lagano
jao i kod mene neko kao da cijepa drva iznad mene uzas zivi pa ljudi nisu normalni, a otkako sam rodila ozbiljno razmisljam da ukinem zvono na vratima. od 12 sati koliko sam dnevno sama sa djetetom pozvoni mi 12 ljudi, te prodaju te prose te ne znam ni ja pitaju za nekog kosiju iz drugog ulaza ma uzas zivi, vise i ne otvaram vrata niti se obazirem samo mi zao sto probude dijete jer je zvono ocajno jako.....

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2139
23.12.2011 12:29:42   
mersiha 77
Sensia sto zvono?user posted image
ma meni je sveki zvonila svaki dan i kad ja dojim djete nemogu ustati,onda ona ode i kaze svojim sinovima da joj nisam htjela otvoriti vrata
user posted image ,uhhhhh al proslo sad nam nedolazi nikako ima sace 2 mjeseca,voli nana unuce sta cesuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2140
23.12.2011 12:31:11   
animagical
palacinko,dok dijele plate, budi zadovoljnauser posted image
sensia mi smo izlazili sa 20 dana, ali tad je doduse bilo vruce...samo je upakuj i nek je niko da dira ruke ,lice itd i ok ste

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2141
23.12.2011 12:33:03   
Sensia
ma joj mersiha, ima svakakvih ljudi..... al ako su takvi bolje i da rjeđe dođe user posted image
upravo cekam da neko pozvoni, mislim da je red na ciku sto prodaje dom jaja user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2142
23.12.2011 12:35:09   
Sensia

sensia mi smo izlazili sa 20 dana, ali tad je doduse bilo vruce...samo je upakuj i nek je niko da dira ruke ,lice itd i ok ste

e bas to kako vi obajsnite ljudima da ne diraju dijete, pogotov onima koje prvi put vidite
mi neki dan usli u jednu radnju i prodavacica se zaleti i poljubi dijete u ruku, sreca imala rukavicu i ja joj odmah skinem i izadjemo iz radnje. zena nije normalna, nama 13 upitnika

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2143
23.12.2011 12:44:18   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Sensia

e bas to kako vi obajsnite ljudima da ne diraju dijete, pogotov onima koje prvi put vidite
mi neki dan usli u jednu radnju i prodavacica se zaleti i poljubi dijete u ruku, sreca imala rukavicu i ja joj odmah skinem i izadjemo iz radnje. zena nije normalna, nama 13 upitnika

Ma ja nisam nesto stroga po tom pitanju. Ne mogu ga drzati u sterilnim uvjetima svakako, a ni pod staklenim zvonom.
Ako ti bas smeta, a ne zelis biti babaroga, ti to sve sa smajlijem: Mi se ne diramo po licu, mali smo jos ili tako nesto.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2144
23.12.2011 12:50:38   
sweet insanity
Ni ja nisam stroga po tom pitanju. Cak kad me u marketu upitaju mogul je pricuvat, ja damuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2145
23.12.2011 12:51:58   
Sensia
user posted image user posted image user posted image user posted image  to dam i ja
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ni ja nisam stroga po tom pitanju. Cak kad me u marketu upitaju mogul je pricuvat, ja damuser posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2146
23.12.2011 12:52:17   
Super Beba
sensia - sretan mali rođendan i sve naaaj! A ti fino upakuj bebicu i pokloni joj jedan izčazak vanka i sliku sa DM :) Ja ću malog sutra u grad vodit da se slika sa njim, baš me zanima reakcija, hoće li bit plača ili će ga vući za bradu :)
palachinken - ni kod nas nema ni paketića ni čika djeda...stislo se, jbg...nema se para valjda...dobro je pa imam plaću, pa se ne smijem žaliti..al je zato dedo rek'o da će bit DM i uzet nešto unuku fino hehehe
mersiha - hvalaaa :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 2147
23.12.2011 12:54:53   
new_mum
Dobar daaan i od nas user posted image
Pregurali smo noc nekako, bitno je bilo samo da uhvati prvi san kada je ogladnila... Bas mi je zao bilo koliko je plakala user posted image Jutros je nastavila, pa opet odspavala i sada je, neureklo se, super - igra se u gym-u... Ta je tema vec apsolvirana, ali da se i ja pridruzim savjetu da se obavezno kupi-mojoj M je bas bas interesantan, igra se sa igrackicama, vuce ih, cupa, stavlja u usta...
Ni ja nisam stroga po pitanju obracanja bebi, drzanja...od prvog je dana navikla na dosta ljudi i stvarno hoce svakome, mislim da je i bolje-ne treba trzati pod staklenim zvonom zbog kasnije...

04.08.2011. - mamina princeza

Neposredna veza do poruke: 2148
23.12.2011 12:55:12   
Sensia
hvala na cestitkamauser posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 2149
23.12.2011 12:56:06   
new_mum
Mersiha jel' tu nocnu hapicu dajes na flasicu ili...? Mene strah flasicu dati zbog dojenja... Ni cuclu nece, niti smo joj je onda davali...

04.08.2011. - mamina princeza

(odgovor članu new_mum)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *