Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi se probudile oko pola 9, doručkovale, presvukle se i sad svaka uživa sa svojim igračkama
super beba ja nisam sigurna da ću doći na tu kafu slijedeće subote, jer to ja pred novu godinu, trebam se spremati, djecu podijeliti između dvije nane...idemo kod preijtelja na doček a baš bih voljela upoznati iman da je kafa u prijepodnevnim satima, možda bih i mogla, a ovo poslijepodne ne vjerujem
mi maloprije ustali,pa evo malo dojili i sada pijemo kafu Anes sada bpuno bolje spava otkako jede onu nocnu hapicu evo ga sada glodje sve igracke redom i gleda sto ja kucam hvala bogu bolje a i izlazimo van svaki dan e jedino jos malo nas muci slajm koji se skupio pa nemoze da izbaci,pa mu to smeta dok spava ali sinoc sam posolila kamilicu i ubrizgala mu u nosic i odmah su slinice krenule van izvinite sto sam tako slikovita u opisu cestitamo sve propustene rodjendancice,korake i sve ostalo zaista nisam upratila sory
Jutro i od nas, ja evo pijem caj , nesto sam pojela, kiselina me ubi ko u trudnoci Animagical i kod nas to traje vec duze vrijeme, isto tako sve i sa prstom od mm ili siperkom, koji nam je sad obavezan cim ga nema mokra majica , mislim da zubi mogu muciti i duze vrijeme prije nego se pojave, mom starijem je doduse nikao prvi sa 4 mjeseca, pa me nebi iznenadili ni sad, nama calgel trenutno malo pomogne a glodalice ne jer ih sam nemoze drzati pa mu samo stvaraju nervozu.. Uh sto sam se ja raspisala Hvala vam na pojasnjenju za baby gym , kupujemo
mi se probudile oko pola 9, doručkovale, presvukle se i sad svaka uživa sa svojim igračkama
super beba ja nisam sigurna da ću doći na tu kafu slijedeće subote, jer to ja pred novu godinu, trebam se spremati, djecu podijeliti između dvije nane...idemo kod preijtelja na doček a baš bih voljela upoznati iman da je kafa u prijepodnevnim satima, možda bih i mogla, a ovo poslijepodne ne vjerujem
auuu, pa ja skroz smela s uma da je sljedeće sedmice nova godina ma haj, vidjećemo kad se ove tete sa druge teme dogovore :) ja ću gledati makar na sat da dođem..ionako ću u kući provesti novu, pa bi mi koristilo da se malo izluftam
eh sad me mila razumijes meni je tako bilo 14 dana i noci sad hb kako jede nocnu kasicu spava i doji samo jednom i to ujutro a prije toga pije vode zato sto ta kasica zahtjeva vodu poslije dva dana i noci je hb koliko toliko dobro neureklo se,evo upravo spava
Sbebo cestitam prve koracice da svaki drugi aBd bude laksi i brzi
Ma Sensia, što bi bilo rano. Jedino joj nemoj davat sadržaj paketića Joj i u mene i u mm firmi i g**** Niko paketiće ne dijeli.
ma i ja kontam, slikanje i razgulit kuci, nek dijete ako Bog da ima sliku sa dedom mrazom dobro je upakujem i lagano jao i kod mene neko kao da cijepa drva iznad mene uzas zivi pa ljudi nisu normalni, a otkako sam rodila ozbiljno razmisljam da ukinem zvono na vratima. od 12 sati koliko sam dnevno sama sa djetetom pozvoni mi 12 ljudi, te prodaju te prose te ne znam ni ja pitaju za nekog kosiju iz drugog ulaza ma uzas zivi, vise i ne otvaram vrata niti se obazirem samo mi zao sto probude dijete jer je zvono ocajno jako.....
Sensia sto zvono? ma meni je sveki zvonila svaki dan i kad ja dojim djete nemogu ustati,onda ona ode i kaze svojim sinovima da joj nisam htjela otvoriti vrata ,uhhhhh al proslo sad nam nedolazi nikako ima sace 2 mjeseca,voli nana unuce sta ces
palacinko,dok dijele plate, budi zadovoljna sensia mi smo izlazili sa 20 dana, ali tad je doduse bilo vruce...samo je upakuj i nek je niko da dira ruke ,lice itd i ok ste
ma joj mersiha, ima svakakvih ljudi..... al ako su takvi bolje i da rjeđe dođe upravo cekam da neko pozvoni, mislim da je red na ciku sto prodaje dom jaja
palacinko,dok dijele plate, budi zadovoljna sensia mi smo izlazili sa 20 dana, ali tad je doduse bilo vruce...samo je upakuj i nek je niko da dira ruke ,lice itd i ok ste
e bas to kako vi obajsnite ljudima da ne diraju dijete, pogotov onima koje prvi put vidite mi neki dan usli u jednu radnju i prodavacica se zaleti i poljubi dijete u ruku, sreca imala rukavicu i ja joj odmah skinem i izadjemo iz radnje. zena nije normalna, nama 13 upitnika
e bas to kako vi obajsnite ljudima da ne diraju dijete, pogotov onima koje prvi put vidite mi neki dan usli u jednu radnju i prodavacica se zaleti i poljubi dijete u ruku, sreca imala rukavicu i ja joj odmah skinem i izadjemo iz radnje. zena nije normalna, nama 13 upitnika
Ma ja nisam nesto stroga po tom pitanju. Ne mogu ga drzati u sterilnim uvjetima svakako, a ni pod staklenim zvonom. Ako ti bas smeta, a ne zelis biti babaroga, ti to sve sa smajlijem: Mi se ne diramo po licu, mali smo jos ili tako nesto.
sensia - sretan mali rođendan i sve naaaj! A ti fino upakuj bebicu i pokloni joj jedan izčazak vanka i sliku sa DM :) Ja ću malog sutra u grad vodit da se slika sa njim, baš me zanima reakcija, hoće li bit plača ili će ga vući za bradu :) palachinken - ni kod nas nema ni paketića ni čika djeda...stislo se, jbg...nema se para valjda...dobro je pa imam plaću, pa se ne smijem žaliti..al je zato dedo rek'o da će bit DM i uzet nešto unuku fino hehehe mersiha - hvalaaa :)
Dobar daaan i od nas Pregurali smo noc nekako, bitno je bilo samo da uhvati prvi san kada je ogladnila... Bas mi je zao bilo koliko je plakala Jutros je nastavila, pa opet odspavala i sada je, neureklo se, super - igra se u gym-u... Ta je tema vec apsolvirana, ali da se i ja pridruzim savjetu da se obavezno kupi-mojoj M je bas bas interesantan, igra se sa igrackicama, vuce ih, cupa, stavlja u usta... Ni ja nisam stroga po pitanju obracanja bebi, drzanja...od prvog je dana navikla na dosta ljudi i stvarno hoce svakome, mislim da je i bolje-ne treba trzati pod staklenim zvonom zbog kasnije...