Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Konacno mila moja.Bas mi je drago.Da znas da smo cekali stobom tvog malenog princa.Zelim mu sve najljepse u zivotu.Da ima sretnu buducnost i da zivi zdrav i u izobilju.Tebi zelim brz oporavak i da nam sto prije postavis slike.Pusa
Cestitke sretnim roditeljima povodom rodjnja sina prvenca, a maloj bebi dug i sretan zivot u zdravlju i rahatluku. Draga moja, zelim ti da se sto prije oporavis i da uzivas sa svojom bebicom
...It's so easy to loose yourself in her eyes...That little person you love the most can teach you the feelings you have never known before...You don't realize how much you can love until you hold her in your arms...
Konacno mila moja.Bas mi je drago.Da znas da smo cekali stobom tvog malenog princa.Zelim mu sve najljepse u zivotu.Da ima sretnu buducnost i da zivi zdrav i u izobilju.Tebi zelim brz oporavak i da nam sto prije postavis slike.Pusa
Sve najbolje u životu i od mene, da vas zdravlje i sreća prati
Draga moja Senka, bas mi je drago da je konacno sve zavrsilo i da je sve uredu. Malom pisonjici zelim dug i sretan zivot, presretnim roditeljima cestitam od srca! A tebi, mila, zelim sto brzi oporavak i da nam se ubrzo vratis na RR jer nam nedostajes.
Danima sam očekivala tu lijepu vijet, baš nočas nisam mogla spavati i ti si mi pala napamet, jer juče je mojoj seki bio rođendan, i kontam senka još nije rodila, a ona bome uvelikosa svojim srculencem.
Draga moga, neka je sve to hairli prošlo, kažu da je to bol kojije nesnošljiv, ali koji se najbrže zaboravlja, prošla si i kroz te slatke muke,
Neka je tvoj princ rođen pod sretnom zvijezdom, jedino to mogu da mu poželim,
Draga Senka, pa masala, dosao nam Bakir jos jedan na ovaj forum... Mila moja, evo sva sam se najezila dok ti ovo pisem, posebno ono sto je Dina napisala.... Neka mu dragi Allah podari sve na ovom svijetu sto i sam pozeli, da vam bude dobar sin, ponos i dika roditelja...... Da ste uvijek sretni s njim, veseli........ Volimo vas puno moj Bakir i ja
Draga senka, citala sam da si vec danima u bolnici i stvarno sam sretna da se sve zavrsilo, zelim vam sve najbolje od srca. Da mu dragi Allah da puno srece i prvenstveno zdravlja da bude hairli djete i da vi roditelji budete zadovoljni njim.
Evo moje drage čula sam se sa Senkicom, Bakir ručka, kaže mašala dobro je samo malo se trza na zvukove i šumove, Senka je dobro ima tri šava i oko 17 danas akobogda će kući, puno vas sve pozdravlja
Iskrene čestitke... Sve najblje roditeljima i mališanu želim od srca!!!
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost