|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
12.12.2011 14:52:33   
bebacha
Alen nije htjeo flasicu i ja mu sa 5,5 mjeseci kupim nuk flasicu-casu sa silikonski kljunom i iz nje htjeo.onda mu polahko mjenjala,varala ga i navikao se.sad hocu koju god mu dadnesuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1201
12.12.2011 14:53:12   
Ivona
Ja vec tri mjeseca pokusavam svog sina nagovoriti da pije iz flasice...,ali nece ni vodu,ni caj,ni sok.Ponekad uzme 2-3 kasicice vode poslije slanog obroka.Dok god doji i dok su mu pelene mokre,sve je ok...,ali nadam se da ce poceti ubrzo piti i nesto drugo,jer za 2 mjeseca se vracam na posao

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

(odgovor članu Ivona)
Neposredna veza do poruke: 1202
12.12.2011 14:54:24   
palachinken

IZVORNA PORUKA: bebacha

Alen nije htjeo flasicu i ja mu sa 5,5 mjeseci kupim nuk flasicu-casu sa silikonski kljunom i iz nje htjeo.onda mu polahko mjenjala,varala ga i navikao se.sad hocu koju god mu dadnesuser posted image user posted image

Eh, mogla bih mu i to probati.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1203
12.12.2011 14:57:24   
bebacha
palacinken 15KM i u Dmuser posted image poskupa je al eto nama punooo vrijedila tad

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 1204
12.12.2011 14:58:35   
ziki
evo mama iz drugog krugauser posted image  samo da brzinski odkukam moji se momci tuku, mali cupa i grebe stariji ugrabi priliku da vrati. Inace se vole to se vidi po pogledima al kad jedan drugom otimaju igracke onda je haos a traze da se igraju zajedno, stariji zove malog u svoju igraonicu mali kad ga nosamo hoce da ispadne kad se primaknemo Nemirkovoj igraonici a ako ga ne spustim haos

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 1205
12.12.2011 14:59:54   
sweet insanity
moja s eigra sa kljunom, a eto sa 6 je prihvatila flasicu ;D I da, znate li gdje s emoze nabaviti baby projektor, djeluje mi zanimljivo??

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1206
12.12.2011 15:00:02   
palachinken
Hajde, dala sam toliko sa one aventove dude, pa eno ih metiljaju se po kuci user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1207
12.12.2011 15:03:43   
Ivona
Dobro,teta palachinken,znam i tebe...Cek dok ja sada malo pohvatam konce.Nisam imala compa zadnjih 8 mjeseci,vidis da mi vjecnost treba i da otipkam poruku.user posted image

Eh,moj hadzija nece ni taj kljun...mogla bih se obogatiti kada bih prodala sve sto sam mu nabavila.

Zikiiiiii,caoooooo...Vidim i kod tebe veselo user posted image

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

Neposredna veza do poruke: 1208
12.12.2011 15:17:34   
Bebica11
zenice heeelp

bebica mi ima non stop zacepljen nosic, ja joj izvlacim nukovom pumpicom al opet se zacepi, kad se izvuce bude sluzavo, bude i malkice zelenkasto i hropti povremeno, bas sam nasekiranauser posted image

strcala sam joj malkice i svog mlijeka al nakratko pomogne,sta da radim???

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1209
12.12.2011 15:19:48   
palachinken
Kupi babyvac pa joj dobro ocisti nos. Ima kod vas negdje po apotekama, reci ce ti zene gdje. Ako nema, javi pa cemo nesto skontati. Ima kod mene jedan nov neotpakovan.

A inace, ukapaj joj fiziolosku otopinu, meni je super sprej sterimar, okreni je na ledja, sebi preko koljena, da joj glava bude najniza i lagano je lupkaj jagodicama po ledjima, da se ako ima lajma, odlijepi. Ako poslije toga povrati to je super - jer tako izbacuje lajm.

< Poruku je uredio palachinken -- 12.12.2011 15:24:42 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1210
12.12.2011 15:23:17   
Emica_sa
Ima u apoteci na socijalnom bebice babyvac...

Ja sam isto imala problema sa nosicem,kad se mala rodila,ali to je zbog suhog zraka,i kada sam je odvela u Omer Maslic dr,Gordana mi je rekla nikako tako maloj bebi babyvac,jer sam i ja svojoj mislila sa njim cistiti...Rekla mi je da kupim aquamaris baby i samo malo ukapam s vremena na vrijeme i da je to dovoljnouser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 1211
12.12.2011 15:23:36   
sporty mamaa
Koliko kosta taj babyvac?? I ako neko zna smijem li ja izdojeno mlijeko od jucer i danas ujutro koje je u frizideru zamrznuti?? Nisam prije, jer nisam imala onih kutijica, sad sam ih kupila pa me zanima znaci li ista to sto je bilo u frizideru ili se mora odmah u zamrzivac. Ako neko zna molila bih da mi odgovori, imam nekih 300 ml, zao mi da propadne...

Neposredna veza do poruke: 1212
12.12.2011 15:25:34   
Emica_sa
E da moja je imala vise od mjesec kad mi je rekla da ne koristim babyvac na tako maloj bebi,a tvoja je jos manjauser posted image

Babyvac je super,ali za malo vece bebeuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1213
12.12.2011 15:26:29   
palachinken
sporty, ja mislim da smijes. Bitno je, ako ces ih pomijesati u istu posudicu, da budu istih temperatura, pa onda stavi u zamrzivac.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1214
12.12.2011 15:26:31   
Emica_sa
sporty oko 40 KM cini mi seuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1215
12.12.2011 15:27:49   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

E da moja je imala vise od mjesec kad mi je rekla da ne koristim babyvac na tako maloj bebi,a tvoja je jos manjauser posted image

Babyvac je super,ali za malo vece bebeuser posted image

Jašta je, svaka čast onom što ga izmisli.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1216
12.12.2011 15:27:51   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Koliko kosta taj babyvac?? I ako neko zna smijem li ja izdojeno mlijeko od jucer i danas ujutro koje je u frizideru zamrznuti?? Nisam prije, jer nisam imala onih kutijica, sad sam ih kupila pa me zanima znaci li ista to sto je bilo u frizideru ili se mora odmah u zamrzivac. Ako neko zna molila bih da mi odgovori, imam nekih 300 ml, zao mi da propadne...

ja koliko znam da mlijeko u frižideru može stajati 48h pod uvjetom da nije bilo u vratima frižidera..e sad, da li ga smiješ zamrznuti, to ti ne bih znala..ja sa obično zamrzavala haman pa odmah..to bi ti trebala znati lejla ka, pa šibni joj pp...

a animagical - ja sam malom počela sa kravljim isto u 8. mjesecu sa čokolinom, sad mu dam sa kraš ekspresom, jer solo baš i neće...iako je preporuka da se sa mlijekom čeka nakon godinu dana...al ja sam dala malo, vidjela nema reakcije, tako da mu sad pravim frapee sa mlijekom i voćkama..ukusan, a zdrav obrok...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1217
12.12.2011 15:28:10   
Bebica11
emice_sa i ja i mm sumnjamo na zrak, al zavrnuli smo radijatore, vjerujte otvoren prozor u kuhinji a u sobi i dalje 24 stepenauser posted image , max se spusti na 23, sad je mm otisao da kupi termometar, mozda ovaj i ne valja i mozda nesto sto mjeri vlaznost vazduha i ovlazava ga

kako joj kapnuti to u nosic, jel sa spricom i koliko kapi? ja sam sa spricom malo kapala svoje mlijeko....jel treba biti na ledjima dok ukapam? izvinite na detaljisanju

ono njoj ponekad smiri na sat,dva al sinoc je bila ziva katastrofauser posted image

pahuljice pij cajeva, i mene je nos jucer ubio a danas sam ok hB, samo topli napici pomazu

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1218
12.12.2011 15:29:01   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: palachinken

sporty, ja mislim da smijes. Bitno je, ako ces ih pomijesati u istu posudicu, da budu istih temperatura, pa onda stavi u zamrzivac.

Hvala tiuser posted image Ma mlijeko mi je sad u aventovim bocicama, pa ja bi stavila u one kutijice sterilne i u frizider. Nebi nista mjesala, nego iz svake bocice presuti u drugu posudicuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1219
12.12.2011 15:29:22   
palachinken
Špricom ukapaj, nekoliko kapi samo, ostavi je na ledjima pa minuta dok djeluje pa je obrni na stomak.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1220
12.12.2011 15:33:19   
palachinken
Bebice, dok jos ne naraste za babyvac user posted image napravi pumpicu od sistema za infuziju, on izvuce bolje od tih pumpica. Sad cu ti naci sliku kako to izgleda

user posted image

Ovaj zuckasti dio stavis u nosic, mekan je i taman velicine, a na donji kraj snazno povuces. Ovo na drugom kraju ne znam sta je, ne treba ti, ja sam samo cijev ostavila.

Neposredna veza do poruke: 1221
12.12.2011 15:34:03   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

ja koliko znam da mlijeko u frižideru može stajati 48h pod uvjetom da nije bilo u vratima frižidera..e sad, da li ga smiješ zamrznuti, to ti ne bih znala..ja sa obično zamrzavala haman pa odmah..to bi ti trebala znati lejla ka, pa šibni joj pp...

a animagical - ja sam malom počela sa kravljim isto u 8. mjesecu sa čokolinom, sad mu dam sa kraš ekspresom, jer solo baš i neće...iako je preporuka da se sa mlijekom čeka nakon godinu dana...al ja sam dala malo, vidjela nema reakcije, tako da mu sad pravim frapee sa mlijekom i voćkama..ukusan, a zdrav obrok...

jucer mi svekrva bila i govori da njena komsinica, porodila se dan poslije mene dohranjuje bebu s kravljim mlijekomuser posted image i pitali je kako a ona odg da joj je i prva curica super kao podnosila to, i govori svekrva da to ovisi kad se krava otelila, ova zena daje mlijeko a krava se prije mjesec otelila i valjda sve ovisi koliko je "mlado" mlijeko....

ja sam se sokirala kad sam cula da novorodjence dohranjuje kravljim mlijekom, al eto svega ima

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 1222
12.12.2011 15:38:57   
Bebica11
jedno pitanje nevezano za bebe

jeste li se vi stezale poslije poroda tj stomak? mene mama ubi s tim, al meni nije ni do cega pogotovo sto imam ranu dole koja je posebno osjetljiva

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1223
12.12.2011 15:40:55   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

Bebice, dok jos ne naraste za babyvac user posted image napravi pumpicu od sistema za infuziju, on izvuce bolje od tih pumpica. Sad cu ti naci sliku kako to izgleda

user posted image

Ovaj zuckasti dio stavis u nosic, mekan je i taman velicine, a na donji kraj snazno povuces. Ovo na drugom kraju ne znam sta je, ne treba ti, ja sam samo cijev ostavila.

ok, probacu i to nabaviti aBd

evo smirila se sad spava, bas joj je cudan nosic, kad je uhvati ne popusta, narocito hropti kad zaplace i poslije jela, ne znam zasto

Neposredna veza do poruke: 1224
12.12.2011 15:42:35   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Bebica11

jedno pitanje nevezano za bebe

jeste li se vi stezale poslije poroda tj stomak? mene mama ubi s tim, al meni nije ni do cega pogotovo sto imam ranu dole koja je posebno osjetljiva

stavi steznik, nema ti on veze sa ranom. ako ga aksno staviš, ostade stomak.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

da vidim , kako to kod vas :D
felix

jeste li sramezljivi il pak ne , mozda preiintimno pitanje al hajd , bilo je jos intimniji .Baš me nak zanima za vreme odnosa kad se sex gledatel u partnera covjeka, il pak zmirite hahah ...mislim gledatel se u oci hahha ili ne ......

da gledamo se (88%)

ne ne gledamo se :D (12%)

Broj svih glasova: 309

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *