veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Vesela, tema je gostoprimstvo i sta mi pod tim smatramo akd odemo kod nekoga. Nismo pitane o gostima. Naravno da ima svakakvih insana, ali ja se zaista trudim da one teske, negativne, namrgodjene, kukavne sto vise distanciram od sebe, pa tako i od mog doma. ma naravno, u suštini imam krug ljudi s kojima se družim koje volim i koji me vole, odjednom odluče prati kosu kod mene il ja kod njih i sl ja ne kontam što bi neko išao nekom il zvao ga ako nisu dobri, u čemu je fazon? ja uvijek naletim na gosptoprimstvo jer sam sa tim ljudima dugogodišnja drugarica... s nekima (mislim dugogodišnja) i ne al nas povezuju stavovi, osjećaji i sl tako da uživam pored lijepe priče nije na odmet i da se nešto pojede i popije ako sam gost mogu i da sama donesem nešto za pojest i popiti, neki cd za poslušati, mogu sama da budem ta koja će drugima uljepšati veče, ne mora da domaćin glumi klovna, to bi me pomalo i nerviralo, da skakuće oko mene i oko mog djeteta i sl idem kod prijatelja gdje slobodno radim sve što mi se radi..... Meni nekad drugarice kad hoće doći ja im naručim šta da nam kupe hihihi vino, pice i sl nekad napravim, nekad sjedimo s pićem i mezicom a na večeru negdje izletimo Ma treba biti ono što jesi, ja sam vesela, nasmijana, luckasta i ljudi s kojima se družim baš vole biti samnom u društvu, tako kažu valjda ne lažu i veče nam prodje kao dlan o dlan... ja sjedili kod mene jal kod mojih prijatelja, ne bitno U suštini s dosadnim ljudima je dosadno, ne volim tetasta, uštogljena društva za takva sam ja prebučna i prevesela a oni za mene... već rekoh.... meni samnom nikad nije dosadno , bitno je sa sobom nositi svoj duh