Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 13:47:30
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamabb
Mati mila, o čemu rasprava na sedam stranica
U svojoj kući hodam onako kako mi je ćejf. Muža se ne stidim a curica je još mala da bi neke stvari kontala, a kako će biti kasnije, vidjećemo.
na RR je sve moguće, ah mi žene
a i mimo RR nisu manje mogućnosti nije ti ovo dovoljno porvokativa post...ja mislim d atreba da s evratimo čarpama
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 13:57:00
ziki
Kako samo dodjosmo od oblacenja pred djecom do oblacenja za muza i kako sve uskladit normalno sa papucama i carapama. I da se uklopim novu temu po stanu kad nije vrucina nosim papuce dr Luigi ne zbog hladnoce, podno je grijanje, nego zbog kicme.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Pa draga Lady uđe,ako zakljucam udara u vrata lupa,vristi....i na kraju mu otkljucam
Ne otkljucas.... I prestat ce...
ja nemam kljuc..i neka nemam..jos da se R. zakljuca pa da se roknem (kupatilo nema prozora, i jedino bi mogla tada provaliti varata, ali to je druga tema )..
R. je dojio 2 godine, tako da me svakako polugolu vidjao regularno...i kada se tusiram...jednostavno je morao biti tu, ali vise je bio zainteresiran za šsampoM nego za ono drugo ..sada odlično zna razliku između muških i ženskih spolnih organa, zna da djevojčice piške na koku a dječaci na čunu i o tome pričamo najnormalnije, ne pravim bauk od toga, tako da to nikada u gostima ni ne spomene kao neku bitnu temu... bolje da je tako svakodnevno vidjao te stvari, a ne da me recimo jednom slučajno vidio, pa dijete bi se šokiralo sada naravno pazim da su vrata zatvorena kada smo u kupatilu, ali ne forsiram nista..bitno je da je vidio i da zna, ali neće gledati to ubuduće, diskretno ću dovesti do takve situacije ...
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 14:16:45
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Ma samo ti nama dodji hebo poklon da mi jednu mahalsku popijemo
samo da korigujem naslov...ova pocy neće do drenice citira
ja nemam kljuc..i neka nemam..jos da se R. zakljuca pa da se roknem (kupatilo nema prozora, i jedino bi mogla tada provaliti varata, ali to je druga tema )..
R. je dojio 2 godine, tako da me svakako polugolu vidjao regularno...i kada se tusiram...jednostavno je morao biti tu, ali vise je bio zainteresiran za šsampoM nego za ono drugo ..sada odlično zna razliku između muških i ženskih spolnih organa, zna da djevojčice piške na koku a dječaci na čunu i o tome pričamo najnormalnije, ne pravim bauk od toga, tako da to nikada u gostima ni ne spomene kao neku bitnu temu... bolje da je tako svakodnevno vidjao te stvari, a ne da me recimo jednom slučajno vidio, pa dijete bi se šokiralo sada naravno pazim da su vrata zatvorena kada smo u kupatilu, ali ne forsiram nista..bitno je da je vidio i da zna, ali neće gledati to ubuduće, diskretno ću dovesti do takve situacije ...
moja malena ide u vrtić, al oni tamo koka zovu ženski polni organ, a piša muški inače s ovim dijelom tvog posta se u potpunosti slažem.... čak šta više moja Ajša u zadnje vrijeme kad je hoću utrpati pred rajom kaže mama vidjeće me golu, sramota....
tako da ta neka teorija da će dijete misliti da je normalno biti nag svugdje je
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 14:24:42
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lady26
Aha, ceprka stare postove, vidi usutile se zene
ma ne, nego ovi novi mi nisu interesantni, čast pojedinim
opet naslov...pa pazite malo
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 14:26:50
Hanady RR
Sreća moja vesela ajša ide u vrtić...zamisli d asi ti nezaposlena žena i d avazdan gologuza tako pred njom hodaš...šta bi ond anaučila
šalim se... al moja djeca savršeno poznaju razliku između muškog i ženskog spolnog organa i ne skidaju nikome d aim vdii njihov...čuva ih moja mama al imaju dovoljan kontakt sa rođacima suprotnoga spola te savršeno jasno znaju d anema potrebe da u duetu idu u WC
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 14:31:15
veeseelaa
Kako si ti obucena kad ti neko dolazi?
ovisi, al helenke i neka lagana tunikica obavezno kratkih rukava bez obzira na doba godine il neke uske hlače do ispod koljena i neka maičica.... imam i par kućnih haljina, baš divne, mama mi šila kad sam se htjela udati.... imam par papučica lijepih s peticom Meni žao što sad žene baš i ne nose kućne haljine....
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 14:32:18
Galicia
Ja ako nisam gologuza u kuci onda sam u ovome.
Al obicno i cistim i kuham i jedem u ovome ili gologuza. Samo nek je lagano i leprsavo i da ne stisce oko oblina. A da imam djecicu, naucila bi ih na sexy mamicu. Ne golu mamicu, nego skromno odjevenu.
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 14:33:34
Hanady RR
Kako si ti obucena kad ti neko dolazi?
ovisi, al helenke i neka lagana tunikica obavezno kratkih rukava bez obzira na doba godine il neke uske hlače do ispod koljena i neka maičica.... imam i par kućnih haljina, baš divne, mama mi šila kad sam se htjela udati.... imam par papučica lijepih s peticom Meni žao što sad žene baš i ne nose kućne haljine....
ko ti to kaže... nisi me pitala kako izgledam nakon kupanja... a kakve su mi kućne haljine doduše to su penjoariiiiiiiii...joj ma vjeruj d ami zavidiet na kolekciji... inače sma ua svakom gradu, na svakom putovanju sebi kupila po jednu bar... one su mi posebna ljubav...
a savka moja bnagliže spavaćica je u komletu sa penjoarom...
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 14:33:38
veeseelaa
te savršeno jasno znaju d anema potrebe da u duetu idu u WCuser posted image
u vrtiću ih zajedno poredaju na tute npr prije i poslije spavanja do duše sad je moja kći velika pa ide na wc šolju sama al do skoro to nije bilo tako, mada i sada nekad rabi tutu
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 14:34:12
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Ma samo ti nama dodji hebo poklon da mi jednu mahalsku popijemo
samo da korigujem naslov...ova pocy neće do drenice citira
sta ti ovo znači majke ti
ama reko od sredine teme citiraš a nakon toga promjenjen naslov bio
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 14:34:26
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ja ako nisam gologuza u kuci onda sam u ovome.
Al obicno i cistim i kuham i jedem u ovome ili gologuza. Samo nek je lagano i leprsavo i da ne stisce oko oblina. A da imam djecicu, naucila bi ih na sexy mamicu. Ne golu mamicu, nego skromno odjevenu.
ovako i ja se nosim, to je moj stil, imam ovakvih bar 10-15 kompletića uh đe me nadje, extra ova riba