Gemelli
|
IZVORNA PORUKA: vjestica ne kontam, ti misliš da si dobila jer si prestala dojiti i da si juče dala siku , misliš da ne di dobila menstruaciju molim te napiši jesam li dobro shvatila jer ako tako misliš varaš se i da si juče nudila, svejedno bi dobila, jer menstruacija ne dođe samo tako, nego nakon komplentog ciklusa i pripreme dojenju ne smeta menstruacija, može neka beba biti nervoznija, samo dok se ne navikne na promjene hormona nemoj još odustati do dojenja, nudi i dalje naravno nemoj forsirati ako je beba nervozna upravu si da se moze dojiti i dobiti, ali ja sam 200% sigurna da nisam pravila pauzu da ne bi jos dobila, samo odustala sam ja, gotovo, sta cu, ima mozda deset dana kako nece + plus pauza od onih 8 u tom periodu samo tacno prva dva dana su grudi oticale, prvi dan navece i ujutro, sutradan, isto onda 2 dana samo ujutro i onda samo jedna, ovako jedan dan, nista strasno malo ih stisnem iscuri i opuste se, moja greska je 100% sto nisam malo vise, ali mene su u tom periodu tako bolili bubrezi da kad me uhvate nisam djecu mogla pogledati, a kamoli ispumpavati mlijeko ... majcino mlijeko je lijek, za ovih 6 mjeseci, nisu se ni prehladili mashala, da ih ne ureknem, nista im ne smeta, nista ih ne muci, cak kad smo primili one vakcine, poslije hepatitisa, tri u koktelu u nogu i rukicu, kako nas doktorica malo prepala, mislili smo bar ce ono malo biti vruci nervozni, oni nista oba puta, kao svaki drugi dan, opet kazem mashala i necu vise o njima da ih ne pokvarim... et uglavnom bilo mi je tesko, moram priznati da mi je malo lakse sada stvarno, bar se naspavam, a to puno znaci, el eto sad su poceli jesti na kasiku pa za razliku od flasice ili dojenja znaju ruckati po pola sata nekad sat, hehe da ne spamam znate kako ide, vidim dijete jede lijepo, a u isto vrijeme tako mu mrsko jesti...
|