sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: animagical da ali ti si drugi slucaj,koliko se sjecam s prvom bebom si samo izdajala pa je to praksa...ja dojim a nemam pojma o izdajanju...kada bi mlijeka bilo koliko ja izdojim moj sin bi se osusio od gladi, a on kuc-kuc ko iz vode raste...a posebno je haman nemoguce da toliku kolicinu izdoji mama tek rodjene bebe, jos uz to i zabrinuta... Mozda, ali ja sam od pocetka to mogla, u bolnici sam znala baciti i puno vise od toga Recimo ja kazem sestrama da ne hrane bebu, a one to ucine i onda meni grude ko baloni. Da nisam izdajala to bi bio haos, mada slazem se da se i to treba "nauciti". Jednostavno treba ustimati nacin na koji ces kontrolirati izdajalicu, recimo ja nekada samo jednom povucem i onda samo drzim rucku izdajalice dok mlijeko samo tece. Ne znam jesam li dobro objasnila. Inace, mi smo prosli mjesec dobili 600 grama, a ovaj 700, samo dojenje, AD jos uvijek nemam u kuci. U pocetku bi joj rijetko davala flasicu, a sad zavisi, ako sam kuci cijeli dan, samo doji, ako negdje odem i nema me po dva, tri sata, onda izdojim pa ostavim mlijeko. NJoj to hvala Bogu nije problem, jednako prihvata i siku i flasicu. A po noci,ja mozda grijesim, ali je pustim da spava po 4 sata u komadu, meni je jednostavno zao buditi, ona recimo oko 2 ujutro doji po 15 minuta, bas isprazni sve do kraja i onda se ne budi do 6, pola 7.... Inace, sad sam citala jedan srpski forum i tu zene kazu da se u prva tri mjeseca treba izdajati poslije svakog podoja, kasnije dva puta dnevno, a kad beba napuni 6 mjeseci nikako. Pa me zanima je li doista tako?
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 3.12.2011 17:48:43 >
|