Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
marina doce to i do nas nebrini kisa mislis tiki mozda se budi jer rano legne znas kolika je duga noc sahara fino se provedite na BB bas vam al bas da znadete zavidim.
marina doce to i do nas nebrini kisa mislis tiki mozda se budi jer rano legne znas kolika je duga noc sahara fino se provedite na BB bas vam al bas da znadete zavidim.
ma ne bih izdrzala da kasnije legne, meni je ovako super, jedva cekam da zaspi, a ona odavno spava u prosjeku od 10-11 sati tokom noci, mislim da je to normalno za njen uzrast
jutro felix i E. rano zaspi pola 9-9 najkasnije a spava do 8-pola 9 i nikako se ne budi navecer mi smo super,tuta je savladana s ponosom mogu reci tj. samo preko dana navecer mu stavim pelenu,mislim da je hladno bojim se da ne bude mokar a i nebi ga budila bas mi ga zao
jutro felix i E. rano zaspi pola 9-9 najkasnije a spava do 8-pola 9 i nikako se ne budi navecer mi smo super,tuta je savladana s ponosom mogu reci tj. samo preko dana navecer mu stavim pelenu,mislim da je hladno bojim se da ne bude mokar a i nebi ga budila bas mi ga zao
kod vas je to idealno!
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
teacher meni je idealno,a nikad nisam mislila da ce ovako lijepo spavati jer je kao beba bio bas "nespavalica" a za tutu nebrini kad bude spremna brzo ce to ici,bar je tako bilo kod nas
oko nas se sva mala raja iz rodbine i od prijatelja navikla na tutu a mi jos nismmo ni poceli nit vidim da cemo uskoro, jos je bjezanje i strah od tute prisutno
nije al jest juce poslepodne kad je zaspo trgo se naglo izasna progleda ugleda me nasmija se i opet zaspa .... Nisam mu ni spominjala cuku nista da ga ne podsjecam da zaboravi .
Ja Adija vec sad kontam odvikavati od pelena,a kontamo i nakon drugog rodjendana poceti i odvikavanje od sike,pa neznam jeli to bas pametno,bojim se da mune bude stresno ...On sad vec zna sta znaci kakiti piskiti,al kako ce to ici sa tutom ...Kontala sam kupiti onu sto svira ali iskrene ne znam gdjes a njom jer nije to maleno ,u cenifu nema sanse da stane
Marina i kod mene ista situacija. Hocu da ga odvikavam od dojenja a ziva ne znam kako cu . Moj maleni samo ujutro kad ustane trazi da piski i onda ga stavim na solju, kupila onaj nastavak, stavim ga , on piski i to je sve, nebi trazio u toku dana , nema sanse
mi smo se od dojenja odvikli bez ikakvih problema sa 14 mj, al nam slijedi odvikavanje od pelena i cuce i ko zna kada i kako cemo to izvesti buduci da dolazi zima a za 3 mjeseca akobogda nova beba
tiki odvice se ba mene to uopce ne brine bogami . Pogotovo od cuce , on je koristi kad spava vecinom preko dana rijetkost kad uzme jedino kad ga desne muce to ga smiri al bas ga smiri ko apaurin Dan je pretopao ovo nije normalno ni zdravo bit ce bolescuga ono jest fino al meni se ne svidja jer se bojim virusa svakakvi . Ja sam bila kod frizera konacno da ja malo se okrenem sebi sredila se , anel bio kod mm cuvao ga Nismo dugo bili vani jer me stah a nesto mi kise plaho od jutros .
mi smo vala bili vani,bas je pretoplo.al sad je svejedno,bolesti i virusa i kad je hladno i toplo.u ponedeljak kisa,tako kazu.moji spavaju,pa ce rucat i idemo na rodendan.neko bi rekao idealan dan.e nije bas,mene ukocio vrat nije uno sad da boli uzasno al otezavam mi sve aktivnost,a boli vise nego juce
ma i lana isto tako sa cucom, al mi najgore kad dodje beba, necu moci pobacati cuce, tj. vidjece ove bebine pa ce mozda njih traziti a i kad vidi da beba piski u pelene ne znam hoce li htjeti na tutu, ionako nece
bebacha popij voltaren ako imas mene odma prodje od njega . Fino se provedite na rodjendanu A cemu neka kise , i zahladnjenja cemu vrijeme tom i vakat ja se bojim ovog vremena , mislim nije meni sad draga toliko kisa kao sto mi je bila ljeti potrebna i draga , al meni se ovo ne svidja jedino zbog bolescuga
ma i lana isto tako sa cucom, al mi najgore kad dodje beba, necu moci pobacati cuce, tj. vidjece ove bebine pa ce mozda njih traziti a i kad vidi da beba piski u pelene ne znam hoce li htjeti na tutu, ionako nece
nemoj se unaprijed opterecivati , moguce da ce biti malo ljubomorna na bebu anel i danas dan ljubomoran kad mi dodje u goste beba mala neda da ga uzmem , neku noc vice drzim bebu sidji bebo ne dijaj mou mamu
Adi hb ne cucla cuce nije je nikad htjeo a i da jeste ja bit to izbacila davno iz upotrebe...A vec je vec konta neke stvari on bi dojio stalno ovisnik o siki ali nekad mu ako trazi pred rucak lijepo kazem ne sada sad ce mama da nesto drugo i bez problema prihvati...Pa cemo na taj fazon postepeno prekinuti ...Kontam da ga dam u jaslice iza nove,volim sto je samnom i sto ga ja cuvam i pazim ali potrebno mu je malo i socijalizacije,voli djecu ,ma presretan je kad vidi copor djece,pa sam kontala po 4 sata na dan...A za pelene smo kontali polako do proljeca pomalo trenirati....To nam je plan pa sad cemo da vidimo....
A sto se tice kise Felix izgleda nikad nisi bila u Skandinaviji...Ova Dk ravna ko tepsija a ja jos na ostrvu pa kad vjetar pirne sa mora ,a danas je takav pljusak bio ....Ovdje lakovi za kosu ,gelovi nista ne pomazu...