veeseelaa
|
ja i moj brat, hehe to je ljubav i veliko prijateljstvo super se slažemo, čujemo se i vidimo svaki dan, jako smo bliski, uvijek tu jedno za drugo Ljetujemo zajedno, zajedno provodimo sve praznike.... Najdraže mi je kad mi kao curici da 50 il 100 KM i kaže kupi si nešto, kao sinoć Na njega uvijek mogu računati, zajedno radimo skoro sve Konsultujemo se o svemu i svačemu Kad sam se porodila čekao je ispred bolnice i on je prvi nakon mene vidio moju Ajšu, onako obučen sav u zeleno zagrlio me je i poljubio s očima punim suza rekao da me voli i da je moja curica prelijepa Jako je pažljiv i brižan, ako kažem da me grlo boli već je obišao 5 apoteka i kupio 5 različitih sirupa Kad smo bili djeca ja sam njega čuvala i mlatila one koji bi ga ružno pogledali a sada on rješava sve što je potrebno Dobar je sin, brat, suprug i otac, vrijedan... ma taj se razumije u sve i svašta, od struje do vode kad šta zapne on sve popravi Neki dan sam mu donijela 3 ručna sata da ih odnese sahačiji da mi smanji narukvice, kao da sam znala nije bilo potrebe, sve je on to završio Inače ja sam puno veselija od njega i optimističnija tako da sam stalno tu da mu dam vjetar u leđa, oraspoložim ga i kažem da ne brine da će biti sve ok u onim momentima kad misli da izlaza nema Jednom mi je rekao ti mi nisi sestra, ti si moj buraz Super se slaže sa mojim suprugom i obožava moju Ajšu, svakodnevno je obraduje nekom sitnicom a Ajša jako voli svog daidžu Naši odnosi su prekrasni, svi nas hvale zbog toga Moj brat, moja sreća, voli ga sestra najviše na dunjaluku
< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.12.2011 8:54:03 >