Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 2.12.2011 9:02:08
Nunichi
Eh mi danas kitimo jelkicu. Ja to uvijek radim prije svog rodjendana, volim da mi šljašti taj dan. Danas cu malo obnoviti kolekciju kuglica, pa popodne puslica i ja pocinjemo, jedva cekam.
Sahara snjesko je ko med...mi imamo medu takvog...mozda mu stavimo kakvu kapicu, pa neka glumi snjeska.
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 2.12.2011 9:18:28
mala86
mi necemo jos kitit jelku,trebam jos koju kuglicu kupit,dok vidim sta imam od lani!
sad se spremamo za sv.Nikolu (jos nista mu nisam kupila ),Leon u nedelju ide po paketic
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 2.12.2011 9:23:17
new mama
IZVORNA PORUKA: noa
Prvo da naruzim ovu Nou kad kaze da joj dijete ne jede ,ma vidi je medenjak mali sa bucmastim obrazima Mi jos nismo okitili jelku za koji dan cemo,a ja se bas radujem tome cini mi se vise od A,valjda me vrati u djetinjstvo
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 2.12.2011 9:38:05
mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
IZVORNA PORUKA: mala86
mi necemo jos kitit jelku,trebam jos koju kuglicu kupit,dok vidim sta imam od lani!
sad se spremamo za sv.Nikolu (jos nista mu nisam kupila ),Leon u nedelju ide po paketic
Ako ti se slučajno svide kuglice koje dođu pakovane po 20 komada (a sve su jednobojne) možemo uzeti zajedno 2 boje pa ćemo obje imati konbinaciju.
Sinoć ih baš gledam ali mi stvarno puno 40 kuglica, mi imamo malu jelkicu.
Iako ne slavim Božić okitim jelku i uživam u atmosferi sa prijateljima koji slave
gdje si gledala,koliko kostaju?
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 5.12.2011 9:33:16
Funky
Kupi zelenu pa je ofarbaj sprejem... Vjerovatno će biti na Zimskom marketu, onaj Holiday bazar što bude u Svjetlost parku, znaš da tamo bude ukrasa i jelki kakvih ti srce zaželi... strpi se još koji dan...
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 5.12.2011 12:15:48
Nedi
IZVORNA PORUKA: Funky
O Nedi jesi se zadala! Svaka čast...
Ovo je kumina nije naša ali je najljepša koju sam vidjela i svaki detalj je uređen sa posebnom pažnjom. Kumin tata uzme 7 dana godišnjeg da okiti jelku i ostatak kuće. Ovo je od prošle godine Iako ne slavim Božić kod njih me ponese praznično veselje i divan osjećaj
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 5.12.2011 12:29:22
veeseelaa
na poslu sam, nemam sliku ovdje a Bgm ne bi se kladila da je moja lijepa kao tvoja jelka Svaka čast! ja sam svoju juče s kćerkicom okitila, ona sva hepi