Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 1.12.2011 22:46:19
milenium
marijana super ti je vijenac ja nama napravila od 2 role od ubrus papira,obavila onim krep papirom,i na to zalijepila svijeće i 3 kuglice,malo zelenila,mašna i mašti na volju,gledam takav u tržnim centrima 25km .mi svijeće palimo Nedjeljom obavezno,a ovim danima uz večernju molitvu,to se ne mora al mi eto palimo,ionako svake godine mjenjam svijeće ili adventski pa kontam nek izgore bar do kraja
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 1.12.2011 22:50:42
Anoniman
Noa,ma i D je dusica , ja vjerujem da mu kažes da bi on tebi vjenac napravio da se ne mucis nego ja vec jelku okitila mm se sokirao kad je usao u kucu,al sta cu kad volim Božic eto dovedi mi nevjestu da ona vidi jesam sve fino sredila
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 1.12.2011 22:52:14
Lana_
IZVORNA PORUKA: noa
vidi kolegice Lane_sto ce biti kreativna
ma ta ću,a i ovo je moje doba godine.. a radi se o humanitarnoj akciji,odmah sam se prijavila...kao što reče teta svi bi se mi trebali staviti u tu situaciju da nam nedaj Bože treba za djete
< Poruku je uredio Lana_ -- 1.12.2011 22:55:34 >
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 1.12.2011 23:00:02
Anoniman
marijanna se fura na zapadnjake da joj je malo veci dnevni boravak mislim da bi jaslice u prirodnoj velicini stavila al mislim da bi je onda M zamolio da se iseli
RE: Običaji i uređenje doma za Božić i N.Godinu 1.12.2011 23:02:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
marijanna se fura na zapadnjake da joj je malo veci dnevni boravak mislim da bi jaslice u prirodnoj velicini stavila al mislim da bi je onda M zamolio da se iseli
a suti,ja zaljepila neke džidžaste Božicne naljepnice po onom staklu (na ulazu u dnevni) i on ih poskidao, ja sad jos vece kupila i zaljepila ma koma
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.