Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 11:46:50
Amam
Dancek bebe i mamite... Jooj dana,ja evo imam bolnicu u kuci,E nos curi uzasno,nervira ga ,a A povratila u skolu i nece moci na nastup ,povodom sutrasnjeg praznika a bas se radovala.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 11:49:21
mersiha 77
ja cu samo da vam mahnem brzinski zurim jer moramo danas na kontrolu kod naseg pedijatra da vidimo sta nam ima reci drago mi je da nema tura i ostalih zajebancija koje muce mame i bebice nadam se da ih nece ni biti moj indijanac spava a treba se spremati ali nema veze dok se mama picne pa onda djete pisemo se kad se vratimo sretan i ugodan ostatak dana svim mamica i bebarama
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 12:27:03
bebix
Cickolini, sretan 10 mali rodjendanko malenoj D , neznam da li je to sto ja imam dva djecaka ili je to sto je tako medena ali sam se zaljubila u D, a neka su nam samo zivi i zdravi to je najvaznije
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 13:07:23
Hannica
IZVORNA PORUKA: treciputmama
evo nas hvala Allahu dz.s veseli....dok. je pregledao bebicu i odmah rekao kako misli da je sve uredu i da cak i nema potrebe za uzv jer je prvi bio dobar ai zbog onoga sto je ustanovbio pregledom ali za svaki slucaj rekla sam da uradi da bi se u potpunosti ogradili od moguceg problema...i kao sto je i rekao sve je ok...jeste da ima problem sa palcima koji se zatvaraju u sakici ispod prstiju , sto nikako nebi trebala imat u njenim mjesecima, ali kaze da je dovoljno samo da vjezbamo- sto cesce, cak staviti nesto debljine prsta da drzi u saci a palac "tjerati" vani...i kaze da bi za mjesec sve trebalo doci na svoje...rekao je da je debela bebica, mada samo ima 6 kg, ali je kratka , njemu je to sasvim normalna bebica, cak i cvrsca od bebica u njenoj dobi...refleksi uredni
Padobranac.... Svratila sam samo da vidim kako je cura.Drago mi je da je sve dobro.Rekla sam ti da da ne brines,nasi doktori znaju pretjerati.Ljubi djecicu. Nadam se da cemo vam se uskoro pridruziti na ovoj temi,trenutno nemamo vremena ni za sto.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 13:58:34
animagical
ja mislila ovo porodicni portal...kad ono nacionalizam najgore vrste viri iz svakog coska napomenuh se sto ne idem na druge teme osim ovih bebecih i trudnickih...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 14:20:06
palachinken
Jao slomio me M, ali štaš, to mi je u opisu posla. Kmeči, plače, vrišti, nosaj, ljuljaj, neće siku, cim uzmem pumpicu - vriska. DOkundisalo djetetu s nosom deverat. Jedva je zaspao, a ja cu sad da se umijem i stagod doruckujem. Ja teska dana!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 14:26:02
animagical
palachinko, ne daj se...nema ture vise nadam se?
ovaj moj niej ni bolestan pa zeza...preksinoc je zaspao u 6 ujutru a sinoc je spavao u komadima po 10-15 min...ja sam sva crna oko ociju vise...svaku promjenu vremena on somi i mene i sebe i mm...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 14:55:48
sweet insanity
Cickolini, sretan rodjendan-samo sam to uspjela vidjet. Isla ja u dm i naoruzala se hippovim i alnatura kasicama i baby rice sam uzela, ledo tikvice pa cu sutra na pijacu vidjet sta jos mogu nac i nastavljamo aBd sa kusanjem hrane.
Kako su nam bolesne bebice, nadam se da cete sve ubrzo ozdraviti?!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 15:06:58
treciputmama
IZVORNA PORUKA: bebix
Treciputmama mozda nisi citala kad sam ja pisala da imam problem sa I palcem lijeve ruke, on isto drzi palac unutra, mi smo isli na ortopediju i kod njega je problem sa tetivom, neznam da li je kod tvoje curice ista slicno ali i mi radimo vjezbice, kad zagrijemo prstic on funkcionise uredno, medjutim kad ga I savije opet isti problem , u svakom slucaju drago mi je da je UZV uredan Jutro svima, ja malo uletila vi se raspisale vise nista ne stignem citati , a sad su mi jos majstori tu radimo vani neki zid, svima veliki i da se tura vise ne vraca
nisam citala, kod moje je vise desni uvucen, lijevi cesce vadi vani...nije rekao od cega je , samo da nema veze sa motorikom i zastojem i da t nije uredu pa da radimo vjezbice, tjeramo palac vani i dajemo dadrzi nesto debljine prsta u saci....kaze da bi se za mjesec trebalo vratiti na svoje...
cickolini sretno i u buducim mjesecima ako Bogda....ne znam jesili vidjela ali da te opet pitam, znas li sta je test Morro, jer pise u nalazu da otvara palac pri izvodjenju Morro-a...
hannice hvala sto sam ti pored tvojim ljepota i ja naumpala..a vrijeme ti je da pokupis kofere i prebacis se u drugi kupe ovog naseg vozica...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 15:07:33
bombina
IZVORNA PORUKA: animagical
ja mislila ovo porodicni portal...kad ono nacionalizam najgore vrste viri iz svakog coska napomenuh se sto ne idem na druge teme osim ovih bebecih i trudnickih...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 15:09:31
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: bebacha
Sweet na pijaci kupi onu slatku bundavu,stambolku,biogratku,kako ko kaze pna je zdrava,lahka a moze od pocetka dohrane
ej, to sam dobila u trudnoci od honey bunny iz gracanice, jer je kao dobra za trombocite a ja sam bila u manjku. Imam je i sad smrznute al mi neki rekli da mi predugo stoji. Valja mi otic u potragu na pijacu i nac od "ciste" zene
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 24.11.2011 15:13:27
animagical
IZVORNA PORUKA: bombina
IZVORNA PORUKA: animagical
a zasto to kazes???
balkan ko balkan...neke gospodje smeta izraz hanuma tamo na temi hanuma grad...ostadoh sokirana podjeli clanica na muslimanke i nemuslimanke balkan ko balkan...
palacinko, nije meni gore, lahko je nosati kad su zdravi, znam ako nista da me zeza onako beze nek su djeca zdrava...