|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermiogram
4.11.2011 22:08:59   
okana
leva  , i meni je totalno zbunjući ali eto dr.Godinjak ga je uputio prvo urologu i gđi Radi da ponovi spermogram, vjerujem da će biti ok i da ćemo ubrzo sve dobitiuser posted image i nalazit se na forumu sa dogodovštinama naših dragih bebica

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 876
4.11.2011 22:17:50   
pepika
eto okana fino ste to isplaniraliuser posted image neka ponovi nalaz,mozda i nije tako strasan.Pa sa nalazima u borbu za svojuuser posted image sretno draga

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu okana)
Neposredna veza do poruke: 877
4.11.2011 22:26:27   
okana
pepika draga napravili smo plan tebi šaljem punouser posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 878
4.11.2011 22:29:46   
pepika
hehe najbitniji je plan,pa cilj...a vi aBd ubrzo do vaseg cilja.javljaj sta se desavauser posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu okana)
Neposredna veza do poruke: 879
4.11.2011 22:31:14   
mali zeko
draga moja,hvala na podrzci.i ja sam bas urdaila sve svoje nalaze kompletnu mikorbiolosku.i sve je uredu kod mene user posted image barem to dobro.pa nadam se da cemo se jednog dana sve obradovati user posted image ljubim vas

"Mi ćemo vas zasigurno stavljati na probe i iskušenja sve dotle dok nam se ne oglase i ne pokažu između vas pravi borci i postojani vjernici.“

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 880
4.11.2011 22:34:44   
mali zeko
e i da nadopunim,isla sam doktorici suadi tinjic.al kako sam skontala ona odmah puca na vto.cula sam jos da je par osoba preporucila to.doduse neznam samo jel odmah posle muzevog spermiograma.nama je rekla ko fol eto posto vec 3godine pokusajete nema se tu sta vise cekati.godine idu i samo ce biti gore.user posted image
al ja nisam bas toliko sad nesto povjerovala u to.pa,ko danas nece samo pare.

"Mi ćemo vas zasigurno stavljati na probe i iskušenja sve dotle dok nam se ne oglase i ne pokažu između vas pravi borci i postojani vjernici.“

(odgovor članu mali zeko)
Neposredna veza do poruke: 881
4.11.2011 23:04:34   
Leva
Mali zeko ne bih da te crnjacim ali ja za pet godina lijecenja nikada nisam cula da je neko kod te doktorke zatrudnio "zaprave". Nemoj da bude da ja nesto vrsim pritisak na tebe jer nemam nikakvog interesa. Ovo ti govorim kao drugarica saborka koja je prosla sito i reseto MPO. Na tvom mjestu ja bih otisla i kod Balica na pregled cisto da dobijem drugo misljenje. Nakon toga pusti da se malo utisci slegnu pa tek onda smisljajte plan djelovanja.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

Neposredna veza do poruke: 882
4.11.2011 23:15:43   
mali zeko
ma boze sacuvaj user posted image hvala ti na misljenju.da cu sta misliti nebih sa vama ovo podjelila i pitala za misljenje.i ja nisam nikako povjerovala u to,nekako mi bzee mislim nekom reci radi vto.jer citala sam dosta po netu i nisam bas nikad culaa da je neko raddio prvo pa vto.i mislila sam otici jos gdje po misljenje,al muza mi j tako tesko na to nagovoriti hehe koda ide na klanjeuser posted image pa vidjecu nekad kasnije da odem da trazim drugo misljenje 

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 883
4.11.2011 23:17:45   
mali zeko
leva,da te usput pitam dali si primila pp?juce?
nemogu da posaljem poruke,bar tako mislim.nisam bas sigurna pa zato pitamuser posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 884
4.11.2011 23:23:29   
Leva
Nisam dobila pp negdje je zalutao.

.-..-.
?/

Neposredna veza do poruke: 885
4.11.2011 23:29:15   
mali zeko
ama sigurno i neode.jer vidim kad posaljem p da mi nesto nestimauser posted image
neznam sta je

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 886
5.11.2011 17:40:10   
ena0002
Mali zeko obavezno potrazi i dr misljenje....malo ko od nas je cuo ista dobro o Tinjicki i njenom radu

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

Neposredna veza do poruke: 887
5.11.2011 20:07:20   
mali zeko
user posted image user posted image znam draga cula sam,nazalost.ja inace tesko ikome vjerujem.to imam u krvi hehe,al eto i bolje je misli.jer mi je odamh predlozila vto a da sam kao neke odma povjerovala dosad bi bila vec u pola postupka.a ovako uzivam user posted image nemislim uopste na to sto je rekla,jer mi nesto u meni,vjerovali ili ne,govori da to nije istina.a uvijerila sam se dosta puta da me moj instikt nevara user posted image user posted image user posted image user posted image
ena0002 lijep pozdrav za tebe

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 888
20.11.2011 21:19:19   
ajla86
zene drage da li je i jedna probala sa kombinacijom L-Carnitine, L-Arginine, Acetil L-Carnitine i Cink+ Bioastin+Selen+vitamini i minerali ????????????????
to je kao dobitna kombinacija za lose spermice...
kad ukucam ovaj l carnitin izlista mi da je za mrsanje to nesto sto se koristi u fitnesu????ovo ostalo nisam ni trazila dok nevidim ovdje....
mojoj poznanici ljekar neki u Zagrebu reko za speriiogram da je ovo spas a ona se kune u njega kaze samo jedan ima jaci od njega u Pragu....ime nisam pitala ali eto zanima me jeli iko ista od ovoga koristio pogotovo ovaj biastin kazu da je vrh vrhova....molim vas....ako znate recite...pusaa

Neposredna veza do poruke: 889
20.11.2011 22:14:14   
ella_ina
pozz svima...drage moje....imam jedno pitanjce....moj muz je radio spermiogram....ima dg normospermia sto bi trebalo da znaci da je ok :) medjutim pored mu je napisano polysemia?? nigdje na netu ne mogu da nadjem sta bi to moglo biti...pa ako neko zna ili je cuo za to bila bih zahvalna da nam pojasni :)

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 890
20.11.2011 23:05:34   
gerberka
ajla bioastin je dobar, profertil jos bolji prema nasem iskustvu...

ne znam sta je polisemiauser posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 20.11.2011 23:06:07 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu ella_ina)
Neposredna veza do poruke: 891
21.11.2011 10:32:44   
mina minka
ajla nek muz pije bioastin i vitamin c mislim da je dovoljno, tako je moj pio

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 892
21.11.2011 10:43:26   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: ella_ina

pozz svima...drage moje....imam jedno pitanjce....moj muz je radio spermiogram....ima dg normospermia sto bi trebalo da znaci da je ok :) medjutim pored mu je napisano polysemia?? nigdje na netu ne mogu da nadjem sta bi to moglo biti...pa ako neko zna ili je cuo za to bila bih zahvalna da nam pojasni :)

mislim da je to normospermia u svakom pogledu (polysemia), vjerovatno se odnosi na sve karakteristike spermograma, od broja, morfologije, pokretljivosti, brzine i ostalog user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ella_ina)
Neposredna veza do poruke: 893
21.11.2011 14:38:01   
ajla86
a po sastavu je biastin i taj profertil su slicni????

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 894
21.11.2011 17:58:25   
lanalana
Veliki pozdrav svima....nova sam ali vas redovno citam....sada mi treba vasa pomoc. MM je radio spermatogram prije nekoliko dana i dijagnoza je oligoasthenozoospermia....prog pokretni 14% neprog pokretni 25% ukupna pokretljivost 39 % nepokretni 61% 7% normalnih oblika... dobili smo tablete koje se zovu orthomol fertil plus,jako su skupe, 4 tablete dnevno se piju...uglavnom razliciti vitamini....ima jako puno postova pa nisam stigla sve iscitati a i ne mogu od neke muke...da li je iko imao nesto slicno i da li je moguce popraviti i na kraju prirodno zanijeti ???? molim vas da mi pomognete,poprilicno sam ocajna user posted image

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 895
21.11.2011 18:27:25   
Leva
Ajla moj muz je pio i Bioastin i kombinaciju L carnitina, L arginina, L ornitina, Fertil plus, E vit, Zink i sta sve vise ne....
Popravili smo pokretljivost ali je broj spermatozoida manje vise ostao isti. Tri godine kasnije je i dalje na Oligospermia + Leukospermia. Imala sam priliku vidjeti spermiograme koji su se nesto i popravili nakon ovih tretmana ali smo svi mi prije ili kasnije zaglavili na inseminaciji ili vantjelesnoj.
Lanalana uvjek postoji mogucnost da prirodno zatrudnis ali ta sansa nije Bog zna kako velika da bi covjek smio na to racunati. Ja sam neko ko je davno nekada bio u istoj situaciji u kojoj si ti sada i mislila sam da cu umrijeti ako spermiogram ne bude Normo. Ako vitamini puno ne pomognu nije smak svijeta! Sjeti se samo da na danasnjem vaktu nije moderno praviti dijete prirodno user posted image

.-..-.
?/

(odgovor članu lanalana)
Neposredna veza do poruke: 896
21.11.2011 18:34:38   
lanalana
Znam da su sanse male,ali bilo kakva daje nadu....samo zelim znati da nije nemoguce....bas smo se zabrinuli i ja i mm...srozala nas vijest potpuno

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 897
21.11.2011 18:38:54   
ella_ina
mm je radio spermiogram kod dr Mehmedbasica (koji sad kosta 15o KM!!!!) i dobio dg asthenozoospermia...imao je 18% progresivno pokretnih...pio je zink, selen i E vitamin ( natural wealth) i nakon mjesec dana spermiogram gore na kosevu je pokazao broj progresivno  pokretnih 65% :) rekoh da podijelim s vama da su ti vitamini super...pa mozete probati, ne stete uglavnom :)

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 898
21.11.2011 18:47:42   
lanalana
draga ella_ina...hvala,svaka prica koja zavrssi dobro ili bar stremi ka tome je dobrodosla....drago mi je za tebe i tm,nadam se da ce i nasi ponovljeni rezultati biti pozitivni,sad cemo se vitaminizirati pa sto kazes ne moze skoditi user posted image

(odgovor članu ella_ina)
Neposredna veza do poruke: 899
21.11.2011 18:47:46   
vanchi88
kad smo se vec svi ovdje nakacili:) da postavim i ja pitanje koje google ne zna :)
moj je muz imao ok sprmogram kad smo ga radili prosli mjesec, ali je imao leukocita...dao mu je Dr antibiotike da pije....dg nije ni pisalo samo je pisalo, 'dosta leukocita' odma sam sama skontala da je upitanju normospermia-leukospermia....akve su sanse za oplodnju sa leukospermiom?user posted image

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu ella_ina)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *