Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sinhronizirani crtani flimovi za djecu i ... 20.11.2011 20:16:44
emy24
mozeeee daj nam ih ,da gledamo crtice,mi volimo kung fu pandu,ice ages,ma i ja ih volim pogledati extra su mi,i eto ako ima koji novi dobro ce doci sad u ove hladne dane
RE: Sinhronizirani crtani flimovi za djecu i ... 20.11.2011 21:23:52
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Okeic. Oprostite. Onda moze li ova tema ostati za nazive crtica koje imamo, pa cemo preko pp slati linkove kome koji zatreba?
Tema moze ostati, ja sam se i sama obradovala da vidim kakvi su nazivi pojedini crtani filmova da mogu mojoj spici da nabavim ;) al kao sto vec reko, skidanje sa interneta je ilegalno zato mozemo to rijesavati preko pp ;)
RE: Sinhronizirani crtani flimovi za djecu i ... 20.11.2011 21:32:54
SdZ
Evo moj doprinos, zasad naravno. Imamo: Kako je Gru ukrao mjesec, Kung fu Panda 1 i 2, Madagaskar 1 i 2, Shrek 1, 2, 3, 4.... Jos cemo obradovati mm i ja vase pilice i vas.
RE: Sinhronizirani crtani flimovi za djecu i ... 21.11.2011 10:54:55
SdZ
Mislim da imamo i Ledeno doba, ali nece li biti problem da vam linkove saljem kad dodje mm jer on to bolje od mene zna. Drago nam je da mozemo obradovati vasu djecicu.
RE: Sinhronizirani crtani flimovi za djecu i ... 21.11.2011 11:00:06
SdZ
Ima jedan jako lijep filmic. Ja sam ga davno gledala i mm mi ga opet nasao. Anebelina zelja se zove, vise je za djevojcice. Pa, Bebacha, ako biste taj javite se.
RE: Sinhronizirani crtani flimovi za djecu i ... 21.11.2011 12:03:09
mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Mislim da imamo i Ledeno doba, ali nece li biti problem da vam linkove saljem kad dodje mm jer on to bolje od mene zna. Drago nam je da mozemo obradovati vasu djecicu.