|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1276 1277 [1278] 1279 1280   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
20.11.2011 19:28:57   
Selminja
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

D3 kapi mogu bez recepta...ja dajem po tri kapi...na prvu kontrolu ides sa mjesec dana, kada ujedno i beba dobije vakcinu.user posted image

hvala skvo user posted image
ciciban mogu misliti kako ti je user posted image nemam pojma sta bi moglo biti... pokusaj izdrzati do sutra draga user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 31926
20.11.2011 19:29:22   
Anoniman
Ciciban potkozna kvrga ili iskocilo na kozi? opisi malo poblize kako izgelda?

(odgovor članu ciciban26)
  Neposredna veza do poruke: 31927
20.11.2011 19:35:48   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ciciban potkozna kvrga ili iskocilo na kozi? opisi malo poblize kako izgelda?

Potkozna kvrga,tvrda,malo se crveni. Izgleda da joj nije bolno jer se ne buni sad dok joj diram ali je cijelo kupanje preplakala sto je neobicno za nju.user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31928
20.11.2011 19:42:46   
Skvo RR
vezano za kvrgicu mislim da nije nista strasno,,,meni se par puta upalila zlijezda i tako kako ti opisujes je izgledalo....mene je i bolickalo...nadam se da mrvicu ne boli.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 31929
   [Obrisana poruka]
20.11.2011 20:03:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 31930
20.11.2011 20:11:08   
Gift
helou...A pajki pa reko da malo procunjam po rr, mada i ja evo upadam...
Selminja pogledaj na otpusnici iz bolnice, trebalo bi da pise kad vam je kontrola, a i upute za D3 kapi, kako nam je drugarica slatka inace, slusa li?
Ciciban, Iman zao mi je za te problemcice, nadam se da ce bebare biti bobro...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 31931
20.11.2011 20:13:00   
ciciban26
Joj stvarno sam se nasekirala user posted image .Svakako je ujutro vodim doktoru..Citam na int da moze biti besezitis ali govore o kuglicama a ovo kod nje uopste nije malo user posted image
Iman kako ste rijesili problem sa zlijezdama

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 31932
20.11.2011 20:13:34   
entinte
evo i nas padobranaca... skroz dizem ruke od citanja sta ste pisale jer ne stizem... nadam se da ste dobro i vi i vase bembače, K je nervozan zbog zubica, nadam se da ce proci brzo, opet nije nista strasno kako nekima zna biti ali neobicno za njega, nece da spava ali zato mete sta stigne poguzija user posted image Sutra novi dan nova nafaka, opet na posao heheh kako proleti ovaj vikend... dedo mi je u bolnici i to jako lose pa sam ko na iglama sve user posted image uhh pa nikad covjek nije rahat
ljubim vas sve vas i bebare male pusaaa

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 31933
20.11.2011 21:05:31   
Cickolini
Samo da mahnemo .... D mi zaspala u pola 8 pa me zanima u koliko ce se ujutro nadici.. Lijepo mi pajkite :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 31934
20.11.2011 21:08:26   
bombina
kad bi amina zaspala u 8,probudila bi se sigurno u pola 10 i onda dok ponovo ne bi zadrjemala,namucili bi se s njom...ne znam stvarno da li bi to kod nas uspjelo.blago tebi cickolini

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 31935
20.11.2011 21:24:40   
entinte
i mi smo od tih spavalica po noci hvala Bogu user posted image nikad nismo imali problema... evo cak i kad nicu zubici, problem je dnevni san

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 31936
20.11.2011 22:08:42   
Anoniman
Ciciban je li na istoj ruci zlijezda u kojij je primila BSG?

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 31937
20.11.2011 22:40:05   
mala_sa
Vece i od nas user posted image
Ovdije je danas bilo bas lijepo vrijeme, tako da smo se dobrooo nasetali user posted image user posted image

Cickolini- moj A inace zaspi oko pola 9 i onda spava do ujutro, a ako zaspi sat ranije onda se budi oko pola 10 i muku mucimo opet da ga uspavamo...

Srnicka ako vam je puno suh zrak u stanu moguce je da i zbog toga kasluca, pa probaj sa mokrim peskirima malo osvjeziti...

Skvo moj A je od 2og mjeseca poceo da nabacuje na glau sve sto mu je pri ruci, i onda samo pocne ubrzano da dise i da se smije (tako se igra), i ja sam negdje do "ceg mjeseca to konrolisala navecer, a onda sam ga stavila da spava na stomaku...

Saljemo punooo user posted image user posted image d nam sto prije ozdrave sve bolesne bebice...

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31938
21.11.2011 0:56:51   
srnicka24
mala_sa hvala, probacu s tim jer mi ne izgleda kao da je nahlađena uopšte, nema nikakvih drugih simptoma. Imam posudu s vodom na radijatoru a ujedno i sakupljač vlage pa možda je i to uzrok user posted image a probaću to s peškirom pa ćemo vidjeti.
Mi sa 3,5 mjeseca uzimamo 5 kapi D3, tako nam doktor rekao a sa spavanjem hvala Bogu nemamo problema nikako. Ejna prespava cijelu noć, zadnja tri dana se budila u 8 pa u 7 pa u 6 user posted image vidjećemo sutra user posted image

Ejna, 03.08.2011. 3kg i 200gr, 55cm

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31939
21.11.2011 8:33:41   
bint
jutrooo
moj gospodin ustao u 6h,ev opet zaspa,nos ga bas zezaaaa uuuu...al dobro je nem ature,jede,veseo tako da procice valjda ubrzouser posted image
kako ste mi vi????
jelo slusajul pilici?'jel anu popustila ljubomora na bracu??user posted image user posted image meni to tako simpaticno a vjerujem ad si ti iscrpljena od svega
ciciban javi sta dr.veli za tu 'zlijezdu'??bas me zanimauser posted image
cickolini  jel to cura jos spavaaa...a blago vam seuser posted image
srnicka joj i ja stavljam peskire mokre,stavim da i kamilica malo sparava u blizini djeteta samo rekoh da en kasnlje...srah me ovih virusa uh so ih ne volim...user posted image svatsa pokusavam
mala-sa e nek ste se vi nasetaqi jucer,,,svaka cast...
jel palachinken danas sunneti malog??????da nisma pogrijesila.zaboravljam stavriiii...ako jee sretnooo

(odgovor članu srnicka24)
Neposredna veza do poruke: 31940
21.11.2011 8:55:34   
bebix
Ciciban drzim ti fige da bude sve ok, a hoce abduser posted image
Moje malo pile je na 3 albumu pa kome je sladak lajkajteuser posted image
(ALBUM 3/3) Biramo Zvijezdu JOHNSON'S baby kalendara 2012! · 42 od 47

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 31941
21.11.2011 8:58:54   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: bebix

Ciciban drzim ti fige da bude sve ok, a hoce abduser posted image
Moje malo pile je na 3 albumu pa kome je sladak lajkajteuser posted image
(ALBUM 3/3) Biramo Zvijezdu JOHNSON'S baby kalendara 2012! · 42 od 47

Jutro bebix glasali smouser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 31942
21.11.2011 9:02:18   
sweet insanity
Jutrooo, mi se budili 3 put da jedemo, dva puta jednu siku i jednom obje i 4. puta smo pna bit dobopapali obje i ustali (4. ustajanjeuser posted image ). Kako na biti -dobro je, da moze bolje-moze al etuser posted image
Elem mamice, mi smo kusali mlao jabuku i malo mrkvu, sta nam savjetujete da probamo sljedece? Imamo kupljen hipp good night milk pap fine apple ( AD, riza, rizino brasno i jabuka-bez glutena) ili da kupim zamrznute tikvice ili kasicu od tikvica ili nekaj drugo??

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 31943
21.11.2011 9:05:35   
palachinken
srnicka, bint u istim smo vodama user posted image Pun je šlajma u nosu pa to čistimo, mislim da je od radijatora i suhog zraka, iako ja stavljam posudice. Zato sam ga sinoc oblozila sa 6 mokrih peškira, 3 posudice s vodom, ubacila crvenog luka u krevetić - i fino smo spavali. Jutros ne kašlje, ne kiše ali i dalje je nos pun, pa čistimo. Odgodili smo sunećenje dok skroz ne ozdravi.
Sinoć se guza bebela okrenula s leđa na stomak, joj koji je to proces bio, obrni, zabaci, prebaci, zavali i op!user posted image
ciciban, sterno danas, javi sta je bilo!
sweet, probaj sad sa žitaricama - kupi prosene ili rizine pahuljice ili nesto jos (meni super zvuci quinoa, to vec odavno zelim i ja probati jer je prezdrava) pa pomjesaj sa mrkvicom ili jabukom. A umjesto zamrznutih tikvica ja sam kupila stambolku, sad ima svjezih, ona je slatkasta, pa cu nju kuhati ili peći.

Brojutar!

< Poruku je uredio palachinken -- 21.11.2011 9:09:39 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 31944
21.11.2011 9:15:28   
sweet insanity
a ovo sa rizom i jabukom sto imam?   http://hipp.hr/proizvodi/read/8/81

meni jedna od pedi rekla da cekam sa zitaricama do 7. mjuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31945
21.11.2011 9:18:12   
sweet insanity
ciciban, nadamo se da to nije nista i da ce proci uskoro!

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31946
21.11.2011 9:21:32   
palachinken
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Pa i riža je žitarica, a mislim da sve žitarice bez glutena možeš odmah, a te s glutenom tamo kasnije. Ma ako vec imas kupljenu, probaj joj dati. Ja sam probala tu s rizom i AD-om, ali ne lajka je bas user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 31947
21.11.2011 9:23:43   
sweet insanity
mojoj se mrkva haman svidjela  pravo a jabuka joj kisela, face slaze, a mrkvicu ko velika jedeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31948
21.11.2011 9:24:49   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

iako ima jabuke nije mu se lajkalo?

Pa i riža je žitarica, a mislim da sve žitarice bez glutena možeš odmah, a te s glutenom tamo kasnije. Ma ako vec imas kupljenu, probaj joj dati. Ja sam probala tu s rizom i AD-om, ali ne lajka je bas user posted image

Neposredna veza do poruke: 31949
21.11.2011 9:27:37   
palachinken
Nema ova jabuke, to je ona Babys first pap. Probat cu pomijesati s mrkvicom, da probam, kad je vec otovrena user posted image ali necu ga siliti. Nama je slijedece proso na repertoaru, ima u dm-u na baby odjelu kao brašno od prosa, pa cu to s mrkvom. Mi voće još nismo probali.

Neposredna veza do poruke: 31950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1276 1277 [1278] 1279 1280   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1276 1277 [1278] 1279 1280   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *