sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Animagical hvala od srca... Sporti nece ti biti rjesenje da uvedes AD kad velika seka histerise, probala sam ja i to, ali onda velika seka je ljubomorna i na flasicu, a ne samo na dojenje. Razumijem te u potpunosti, jos ovoj mojoj ne pali izolacija u sobu ili bilo koji vid kazne jer je jos mala i ona to ne konta, a toliko je ljuta da udara glavom od pod, od zid, tuce sama sebe, cupa sebi kosu itd. Ma nije ona ljubomorna na dojenje, nego je sama od sebe ters, sta god joj se neda odmah vriska, plac, nabrajanje Sinoc taman fino obje zaspale, kontam i ja cu samo da starijoj u snu skinem odjecu i obucem pidamu, a ona iz sna skontala sta radim i u vrisku. Plakala ja mislim zgrada se orila, hoce ona cekat tatu da je on obuce, hoce da je vodim baki, da sam bezobrazna i svasta nesto Meni u neka doba pukao film, pucnem je po guzici malo, a vjerujte tako mi je tlak skocio da bi je izudarala samo tako. Jedva sam se nekako pribrala. Na kraju je gola legla i pokrila se dekom, da bi oko pola jedan ipak dosla do mene i molila me da joj oprostim i obucem pidamu A pokusavala sam od 10 navecer, pricaj, dogovaraj se, nista... Srnicka, i ja imam grudnjak za dojilje, i te uloske iz dm - a, ali meni sve osim pokosulje i pidame smeta po noci.... Po danu ih nosim obavezno... Skvo moja se isto jako vrti i zna pokriti dekom po glavi, ima par noci ja je stavljam u vrecu i rijesen problem A prije vrece bi je recimo stavila da spava i pokrila je dekom tako da bi krajeve deke zavukla izmedu krevetica i madraca sa obje strane, tako da joj bude udobno, a ipak da nemoze povuci preko glave. Nadam se da kontas
|