veeseelaa
|
ja mislim da tebi trebaju konkretni primjeri kako ćeš se ponašati jer ovi općenito "budi ok" čini mi se nećeš shvatiti Evo ja vako mislim, ako se želiš vratiti s njim na staro ne gundjaj nikako, ne ispituj, ne zovi ga stalno, tek ponekad kad nije kući (ne svaki dan), ako kaže da je u frci reci "ok ljubavi, javni se kad budeš u prilici", nikako ne zovi više poslije toga Predloži mu da izadjete, posjette odredjene prijatelje i sl ako ne želi ne zvocaj "samo reci, ok dragi, možda si u pravu, preumoran si, drugi ćemo put, kad tebi bude pasalo". Budi dotjerana, lijepa, ljubazna i prema njemu i ljudima koje srećete osobito zajedno, budi seksi.... iniciraj bliskost, ne mora to biti sex, neka bude samo poljubac, budi sretna kad se pojavi s posla, zvonko ga poljubi a ako se on namrši ne ljuti se nego se nasmij i reci "jao mene ja te poželjala a ti si sigurno preumoran, jesi li za kafu ili ručak" Reci mu da cijeli dan misliš na njega ili da si se sjetila kad ste vi bla bla, ne pričaj dugo, a ni kratko, onako taman evocirajte uspomene, sjeti se nekih luckastih stvari kojima ste se zajedno smijali, ponovo ih prepričaj Ne posustaj, budi takva danima, ma mjesecima i shvatiće da si ok žena, prava žena za njega Sretno