Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
aman ja se uopće ne hvalim al ništa ne priznajem bez dokumenta, crno na bijelo hahahahhaha dužina i obim nego henna ze pošteno nam reci jel mu veliki? mislim da znamo da ne isputujemo sve redom koji mu br cipela partner nosi
aman ja se uopće ne hvalim al ništa ne priznajem bez dokumenta, crno na bijelo hahahahhaha dužina i obim nego henna ze pošteno nam reci jel mu veliki? mislim da znamo da ne isputujemo sve redom koji mu br cipela partner nosi
hajd danas ću ti fotkati patike..pa sama ocjeni...
A sto se ostalog tice...Mislim da nije dovoljna ni velicina, ni obim, ni tehnika ako oboje partnera ne zele isto, ako nisu ludi, temperamentni, ako imaju srama, komplexa(ako ne vole svoje i partnerovo tijelo) i ako izmedju njih nema kosmicke hemije.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 17.11.2011 15:15:43 >
Bice da sam pomahnitala. Ja sa zmaja u sarenim bojama presla na malca heheheh. Henna ze nadam se iskreno da tm nikad necu licno upoznati. Kako da mu u oci pogledam.
Bice da sam pomahnitala. Ja sa zmaja u sarenim bojama presla na malca heheheh. Henna ze nadam se iskreno da tm nikad necu licno upoznati. Kako da mu u oci pogledam.
pa de ne gledam ga ni ja često u oči...a zmaj rules...joj otkida... mora da je vesela izguglala big vilija..pa je sad nigdje
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''