Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 19.10.2011 19:48:40
vila_7
Na FB:
Ismar KaricPozdrav svima koji se interesuju za stanje Iman Karic, Iman se trenutno nalazi kuci i svako tri dana ide na kontrolu kod svojih ljekara koji prate stanje. Infekcija je hvala bogu prosla,kulture likvora su sterilne doktori se slazu da je trenutno stabilna.Prije par dana joj je izvadjen ;Beker; i sada funkcioniše bez ikakvih pomagala.Postoji mala šansa da se Iman izvuce bez ikakvih operacija,A ukoliko se stanje pogorsa a likvori ostanu sterilni doktori u Sarajevu ce da ugrade tp shant i mi se nadamo da ce ona svakako ako bog dragi da nastaviti s normalnim životom.Neurohirurg koji je vodi misli da je ona ipak dugo vremena bila sa vanjskom drenazom,te da ce tp shant biti najvjerovatnije neophodan,mada i sve ovo do sada je hvala bogu na neki način pravo ,,čudo" kako se izvukla, pa tako i ljekari ostavljaju mogućnost potpunog oporavka ako Bog da. Mi se najiskrenije nadamo i molimo dragog Allaha dž.š. da se naša kćerka potpuno oporavi i da njen organizam sam savlada drenažu likvora, bez ikakvih operacija i ukoliko se to dogodi, nadamo se da ćete svi biti saglasni s tim, novac koji je prikupljen za njeno liječenje u inostranstvu proslijedićemo na račun nekog drugog djeteta kome je liječenje potrebno, a takve djece nažalost ima puno...Ismar i Irena Karic
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 19.10.2011 22:28:03
Lejla Ka
Da vama Uzvišeni Allah da da vam novac za liječenje ne zatreba! Da se curić potpuno oporavi i da sve to bude daleko sjećanje na životno iskušenje iz kojeg ste izašli blagosloveni!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 20.10.2011 8:58:15
Lulu_08
Divna vijest, zaista sam se od glave do pete naježila. A baš prijateljica i ja sinoć razgovaramo i razmišljamo kako li je malena Iman! Hvala dragom Bogu!
Od srca se nadam da će ovo sve proći što prije i što lakše i u potpunosti ostati iza vas, kako Lejla Ka reče kao jedno iskušenje iz kojeg ste izašli blagosloveni!!!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 21.10.2011 0:11:22
Mirkica
BOG JE ZAISTA VELIKI tako mi je drago nisam ovo procitala do sada ovu su suze radosnice
BOZE HVALA TI ucini da ostane zdrava isretna
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 14.11.2011 16:39:02
fatimica09
Nadam se da mi niste zamjerile što se jako slabo javljam, znam i vjerujem da sve vi razumijete u kakvom sam haosu bila....i još uvijek sam, ali hvala dragom Allahu dž.š. sad smo kući i moja Iman je puno, puno bolje. Znam da ste pratile sve što se dešava i zaista sam vam svima beskrajno zahvalna kako na materijalnoj pomoći tako i na podršci putem fb i rr naravno, mm je ćešće bio on line mada možete i pretpostaviti da smo svo dozvoljeno vrijeme provodili sa Iman. Ona je sada stabilna, stanje joj je puno bolje mada još uvijek postoji proširenje lateralnih moždanih komora ali bez znakova krvarenja i što je jako važno njena klinička slika je kako kažu ljekari koji je vode super, nikada se ne bi reklo da je bila tako bolesna, mada je ona i u svojim najtežim trenucima bila vesela i na oko sasvim zdrava djevojčica....Ono što je najvažnije je da joj je mozak sasvim netaknut i potpuno zdrav . Šta ćemo dalje...ne znam, vjerujte! Ljekari su jako optimistični i misle da joj više nikakva operacija možda neće ni trebati a pogotovo odlazak u inostranstvo...trenutno smo kući, idemo svakih sedam dana na uz mozga, pregled neuropedijatra, neurohirurga i pedijatra....za sada je stanje u granicama dozvoljenog. Svakako ćemo aBd otići na kontrolu u SAD kod moje zaove, a što se tiče liječenja u Turskoj još uvijek ništa ne znamo i samo se nadamo da će njeno stanje i dalje biti ovako stabilno i bez pogoršanja te da je nećemo morati nigdje ni voditi, a ukoliko dođe do drastičnog i nenormalnog uvećanja komora za njenu dob, najvjerovatnije ćemo ići u Tursku kod dr. Ozeka kako bi joj se uradila endoskopska metoda prohodnosti likvoralnih puteva. Uprkos svemu, ja sam veliki optimista, uzdam se u dragog Allaha i vjerujem da je sve ovo bilo samo iskušenje....Ljubimo vas sve puno i molim vas i dalje nas se sjetite u svojim dovama i molitvama.....Irena & Iman