Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro i ja sam se pravo lijepo provela jucer,moji momci hodali dok me nije bilo,E. bilo lijepo sa mm,samo je slatkise i grickalice jeo citav dan,reko pa jeli rucao ista kaze nije htjeo pa kakvo cudo i on je jutros imao jednu stolicu proljevastu,pa mislim da je od te hrane jucer a i sirup pije antibiotik,dala sam mu jutros caj od sipka pa se nadam da je to to mya joj moram i ovdje da te pohvalim torta ti je i okusom i izgledom a amani sam skroz drugacije zamisljala,a kad sam te vidjela -prelijepa si
mala ,vidim zti još prehlađena ,nadam se da će brzo proći ,ja nedavno isto se malo prehladila kad smo došli iz bolnice i uzela onaj tylohot i popila svega dva i prošlo za dva dana,nego jel pročita ti moj post,šta ti misliš kako to može biti,jer ja sam i dalje sva zbunjena
nece ona nikad caj a ne znam sta je taj hipp ors, dr nam rekla da samo dajemo ovaj rehidramixi linex kesicu razmutiti jednom dnevno, popila sinoc znaci veceras opet
to ti je sok od rižine sluzi i mrkve. imaš ih u DM-u.
pa napravicu onda sluz i mrkvu ne treba mi to
e joj tiki pa odkud sat to,juce mi je bas super izgledala ,vesela nadam se da nece imati vise proljev,to je najvaznij da se zaustavi.mislim da ne trebas ni forsirati previse sa rehidramixom ako nema proljeva
ladyblue kako je danas tvoja mrvica,dusa draga kako su je izbocali
jutro i ja sam se pravo lijepo provela jucer,moji momci hodali dok me nije bilo,E. bilo lijepo sa mm,samo je slatkise i grickalice jeo citav dan,reko pa jeli rucao ista kaze nije htjeo pa kakvo cudo i on je jutros imao jednu stolicu proljevastu,pa mislim da je od te hrane jucer a i sirup pije antibiotik,dala sam mu jutros caj od sipka pa se nadam da je to to mya joj moram i ovdje da te pohvalim torta ti je i okusom i izgledom a amani sam skroz drugacije zamisljala,a kad sam te vidjela -prelijepa si
i ti si bila na regionalnom , imal slikica da te vidjam ja amani zaboravila nisam je mogla poznat tj jesam al bojala sam se da ne pogresim stvarno je prelijepa , jedna od najljepsi zena na rr koje sam vidjela i pocahontas isto .
Marincii, nisam skontala da nesto pitas... Ja mislila ti se cudis...
dobro si skontala i čudim se ,nikako da shvatim kako je imo crp 240 a nikakvu upalu ni bakteriju mu nisu našli,pa eto ja htjela da čujem koje mišljenje,jer ovi doktora mi više na v.-
Meni se izgleda MRSA vratila i to na lijevoj dojci sada, kako je sa donje strane ja nisam ni skontala u prvi mah i dala djetetu da doji, tek kad je poceo dojiti osjetim nesto boli pogledam i imam sta vidjeti, odmah sam to juce poskidala, pocistila oprala plivaseptom, danas sam zvala pedijatricu, niposto dijete dojiti, da uredimo briseve, sad mm otisao po uputnice. Kaze moze biti veoma opasno za njega sto je dojio, ma jednostavno vise ludim... ima li ko bombu za prodati da im na jezero bacim . Onda kako ga juce nisam dojila, a na nezgodnom mjestu to iskocilo nisam mogla izdajalicom izmuzati jer boli pravo, pa sam cijelu noc provela pod tusem izdajajuci rukama, a meni se cini mlijeka kao za inat vise nego ikad. Dusa mi vapi za tecnoscu.
i ti si bila na regionalnom , imal slikica da te vidjam ja amani zaboravila nisam je mogla poznat tj jesam al bojala sam se da ne pogresim stvarno je prelijepa , jedna od najljepsi zena na rr koje sam vidjela i pocahontas isto .
hvala draga ..i ti si avion..a kad se samo sjetim kako sam te tetastu zamisljala davnih dana daje recite nam koja je koja na slikama
fajjjj sto moj anel kaze vaj sta rece i osta ziva poci cuj ja tetasta hahhahah Ajd dobro heheh .... drago mi je da sam te prevarila -misljenje Sve u svemu svaka ima nesto posebno kod sebe lijepo svaka od vas na svoj nacin Mi malo setali do gonine , pa nije toliko strasno ko juce ima sunca jako je da nema hladnog zraka ko vjetrica bilo bi idealno vrijeme . ROse odo te traziti
ja sam felix mahalala sa rose kraj mene je sjedila... imaš kod mene u fotkama
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.