Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
samo umjesto ovih sandala uzmeš ljubičaste cipele štikle,plišne,kožne kako hoćeš ne znam zašto kod nas većina nosi crno u svatovima,utope se u masi,crno je crno,džaba ti volančići na njemu na njemu,to se ne primjeti
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 22:59:12
milenium
ja imam slične nisu officove,al isto ovolika štikla i ima ovaj potplat dole.sve ovosi koliko je tko navikao na štiklu,i može li u štiklam hodat.ja mogu da ih ne skidam 2 dana ako netko voli zašto ne.evo onda malo manja peta,officove isto,malo ozbiljnije,rekao bi čovjek da su ove udobne
samo umjesto ovih sandala uzmeš ljubičaste cipele štikle,plišne,kožne kako hoćeš ne znam zašto kod nas većina nosi crno u svatovima,utope se u masi,crno je crno,džaba ti volančići na njemu na njemu,to se ne primjeti
ne znam milenum kako ''u vašem selu'' al u mom kad bih došla u ovoj kombinaciji namah bi me poslali il na pink televiziju ako to veče ide grand il na psihijatriju
a cipe sam samo lakirane stavila...nisma uopšte kroj gledala...to sma složila uz svoju super cool fuul košu bez ijednog volana
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 3.11.2011 0:06:22
Hanady RR
gaslicija duši nisi me pratila...ti meni nabacila sandalete ovdje a ja se sa čizmama borim u gepeku
nego ova haljinka oker bi mogla porći smao malo preširoka za moj ukus ovih dana a zato mi je crna tamna...al ja ti uz nju nebi ni veru na ruci nosila...sa ovoliko šljokica slabo bih s eostalim nagizdala...mada nije ni to loše...ja bih nju obukla 100 posto da đe ima kod naske vamo
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 3.11.2011 0:20:52
Galicia
U cizmama izadjes iz auta, trk do najblizeg wc i promjenis u fine elegantne cipelice. To se tako barem radi kod mene. A nemoj gledati na cijene, nisam postavila da kupujes, nego cisto radi ideja.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 3.11.2011 0:38:07
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Galicia
U cizmama izadjes iz auta, trk do najblizeg wc i promjenis u fine elegantne cipelice. To se tako barem radi kod mene. A nemoj gledati na cijene, nisam postavila da kupujes, nego cisto radi ideja.
Sta fali ovoj sto sljasti?
ma ne fali ovoj crnoj ništa...ona mi se dopata... stim d kada bih nju našla nebih sigurno lak cipele i tašnu nego nešto matirano... i nakit ventualno naušnice koje se jedva vide
al dobra al nema toga kod na smoja galicija...a da kupiš kakav materijal ee da vidiš kod nas šljokica i materijala...da fino sjedeš i plačeš
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 3.11.2011 0:45:26
Galicia
Fina je ova crna. Ti svoj ukus najbolje znas. Ja samo jedno znam, da zimske svadbe ne volim nikako iz tog razloga jer ne znam sta obuci. Jednom davno sam bila na jednoj svadbi u decembru. Obukla sam crnu haljinicu ovako slicnoj kao na ovoj slici tvojoj i crne obicne cipele na stiklu. Otisla kod frizerke, sredila kosu, i nasminkala se malo na lik na vjesticu da ubijem monnotoniju. Te noci je snjeg bio do koljena a zima je bila nezapamcena. Fino i kulturno sam imala cizme na nogama i cim sam uletila u salu, promjenila sam u stikle.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 3.11.2011 0:51:30
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Galicia
Fina je ova crna. Ti svoj ukus najbolje znas. Ja samo jedno znam, da zimske svadbe ne volim nikako iz tog razloga jer ne znam sta obuci. Jednom davno sam bila na jednoj svadbi u decembru. Obukla sam crnu haljinicu ovako slicnoj kao na ovoj slici tvojoj i crne obicne cipele na stiklu. Otisla kod frizerke, sredila kosu, i nasminkala se malo na lik na vjesticu da ubijem monnotoniju. Te noci je snjeg bio do koljena a zima je bila nezapamcena. Fino i kulturno sam imala cizme na nogama i cim sam uletila u salu, promjenila sam u stikle.
po prvi put u životu svome sam na zimskoj svadbi...još ono komlet kod mladošenje, pa po mladu pa u opštinu...ma cirkus... ja ću bome čizmice spremit... pa hej bojal 3. decembar...šta će bit decembrom nego hladno i snjeg...ja ludaka ...fino im sinoć kažem...mogli ste vala djeco i za proljeće pomjerit da se teta D ne bruka
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 3.11.2011 0:57:06
Hanady RR
sve tri..al sve tri su moj stil...svaku bih obukla...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 3.11.2011 2:14:49
milenium
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ne znam milenum kako ''u vašem selu'' al
nema potrebe za sarkazmom.to ''kod nas''se odnosilo na BiH a ne na moj grad. ne znam ja tvoj ukus,to ti najbolje znaš,ja sam svoj prijedlog dala,a dalje neću ništa predlagat jer koliko vidim po slikama što i stavljala preozbiljan ti je stil za tvoje godine.