Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.10.2011 10:51:35
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Kopile Istanbula -iskreno stala sam na pola knjige i pročitala Kći čuvara uspomena zatim Skandalozno uzela čitati,nakon toga ću Doba šive jer baš nešto nemam volje trenutno se vratitit ostatku štiva iz Kopile Istambula nekako mi radnja prezamršena,previše likova,skače se sa jedne na drugu stranu nekako mi je sve nedovršeno i nedorečeno...Možda predkraj to sve dobije smisao ali zasad baš me ne privlači da saznam
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.10.2011 11:13:08
Amani12
Trenutno citam Tilly Bagshaw - Skandalozno. Uzbudljivo a opustajuce
Ukratko: Sasha Miller dolazi na Cambridge kako bi ostvarila svoj san. Nakon što joj srce ukrade seksepilni profesor Theo Dexter, skandal je prisili na odlazak... U međuvremenu, Theo postaje televizijska zvijezda, a njegova napaćena supruga Theresa konačno shvaća da su povjerenje i vjernost dvije riječi koje on ne razumije... Nekoliko godina poslije, dvije će se žene udružiti u drskom planu kako bi porazile muškarca koji ih je obje zamalo uništio... Preporucujem
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.10.2011 16:30:50
Selma.A.M
hanaban vidiš trebala bi pokušati ponovo se uključiti u radnju knjige "Kopile Istambula" možda mi ovaj put "sjedne"
Put soli - jako dobra knjiga i baš sam je u jednom dahu pročitala ....
Eh skoro sam završila Doba šive ( nije loša knjiga,nema neku posebnu radnju,jednostavno se sve vrti oko ljubavi majke prema sinu ,vremenu provedenom zajdeno i tako) Moglo bi se nazvati i " Dnevnik jedne majke"
Pročitala sam Drhtaj i nastavak te iste Šapat, i onako ko voli SF+ljubav+tinedžerski žanr +vukove onda je knjiga kao stvorena za njega.........
Sada već čitam "Sašenjka" knjiga je ogromna ali nekako mi je počela držati pažnju već od 1 stranice pa vidjet ću za dalje ......
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.10.2011 21:33:15
teacher75
zadnja knjiga koju sam procitala i koja me se pravo dojmila je Sjena vjetra Carlos Ruiz Zafona, procitala sam je bukvalno u jednom dahu, nisam mogla stati sada hocu da nabavim nastavak te knjiga Andjelova igra, mada kazu da nije toliko dobra kao ova, ali moracu i nju procitati http://www.profil.hr/knjiga/sjena-vjetra/4438/
< Poruku je uredio teacher75 -- 31.10.2011 21:34:15 >
RE: Knjiga za čitati-preporučite 5.11.2011 10:14:07
Pingvina
Dobar vam dane zenice!!!Tek odnedavno sam clan RR-a, a sad tek nadjoh ovu temu. Opsjednuta sam knjigama-i uvijek neku moram imati pri ruci. Ovo sto je Konzum poceo da radi mi je super-sasvim dovoljno stiva za mjesec dana.Trenutno citam Vitez templar-drugi dio trilogije o Templarima..ma ne znam...nesto mi se bas ne da da ju procitam. Ali rekla sam sebi da nema prelaska na drugo dok ovo ne zavrsim.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: Knjiga za čitati-preporučite 6.11.2011 15:59:05
Selma.A.M
Jučer sam kupila knjigu Parfem-ispovest jednog ubojice- sinoć sam došla do 7 poglavlja i stala,danas mi se nije dalo nastavljati nikako mi se ne sviđa,sva sreća da je tanka,možda se baš zbog toga nakanim pročitati je do kraja
RE: Knjiga za čitati-preporučite 6.11.2011 16:20:30
maja78 RR
Jučer sam kupila knjigu Parfem-ispovest jednog ubojice- sinoć sam došla do 7 poglavlja i stala,danas mi se nije dalo nastavljati nikako mi se ne sviđa,sva sreća da je tanka,možda se baš zbog toga nakanim pročitati je do kraja
ima i film, ja sam prvo film gledala i uazsnuta bila, tako da knjigu necu da pocnem
RE: Knjiga za čitati-preporučite 6.11.2011 19:46:43
teacher75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ima i film, ja sam prvo film gledala i uazsnuta bila, tako da knjigu necu da pocnem
slazem se, film je bio odvratan i morbidan pogotovo ona scena na kraju, fuj
RE: Knjiga za čitati-preporučite 6.11.2011 23:45:05
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
slazem se, film je bio odvratan i morbidan pogotovo ona scena na kraju, fuj
E sad ste me zabrinule ali iskreno i zainteresovale da pročitam ..... A baš mi se neda...Ne znam ni zašto je kupi-možda me korica knjige prevarila