Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Samo da vam javim da nam je Rabi jucer u 17:30 postala mama. Nakon sto joj je plodna voda pocela curiti 02.09, konacno joj je sinoc uradjena sekcija. Kaze da je dobro i presretna,detalje vam javim ujutro. Ovo je sad samo mustuluk, ja od radosti vise nisam mogla zaspati, a ona se javila u 04:20h
CESTITAM RABI, ZELIM SVE NAJBOLJE TEBI, TVOM MUZICU I NARAVO BEBICI
Jutros sam je zvala. Dobro je. Na intenzivnoj je. Mali djecak je isto dobro. Tezak je 2850g i dug 50 cm, sve je uredu. Ona je dobro prosla. Nisu je stavljali ni na drip, ni nista, odmah su joj radili sekciju. Za par dana ce kuci. Pozdravlja sviju.
iskrene čestitke za roditelje a bebici dug i sretan život