Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jelena hvala! Ma ova sto sam gledala izgleda skoro identicno isto, ima taj adapter, mozarta i cvrkute ptica bas sam to zapazila, ali pise na njoj do 9 kg Ako smijem jos pitati, gdje ste vi kupili svoju i koliko je kostala?? Ako budes imala vremena, da pogledas, ides na oprema za bebe od 0 do 3 god., i vidjet ces je u ljuljackama, crvena evo link, bas mi slici na tu vasu: http://bih.bimaco.net/
ja jutros probala S dati kravlje mlijeko da pije umjesto AD ...popila je dva gutljaja i bacila flasu...par pokzsaja dodanih neuspjesni na kraju joj napravim Ad i popije sve...nece pravo mlijeko i gotovo
Nije moja pila pravo do godine i pol. Ja sam joj poslije aptamila kupovala bebimil od vanilije i onda je poslije njega pomalo pila kravlje. I to iz case. A sad ga zna popiti pola litre dnevno.
vidis mozda bih mogla probati tako
Hvala ako si na nas mislila JelenaT molim te ako ti nije tesko da napises kakva je vasa ljuljacka, ja danas isla kupiti, na akciji je 217 km al meni malo to sto pise da je do 9 kilograma. Ove zene na forumu govore da ima neka do 13 kg, a ja tu nigdje nisam nasla
Sporty Ja mislim da ja i jelena imamo istu,Graco,imas je na Bimaco stranici i kosta 246 maraka,zelena,crvena ima 6 brzina ljuljanja.
Pozdrav za ostale
Tu sam i gledala, sad im je 219 km, danas bila Al meni zena uzela katalog i pise na njemu do 9 kg. A zove se loving hug grazia...
Evo sad sam je svu okretala i izobrtala i na tri mjesta pise da je do 13kg. Ima naljepnica sa unutrasnje strane prema bebi na ovome zelenom dijelu gdje su zakacene ove visece igracke, onda na platnu od sjedeceg dijela, odzada i sa donje strane pladnja ovog pise.
OK, hvala vam puno. Jelena evo ima ovdje i ta loving hug deimos pa cu ih pitati jel imaju u magacinu posto nije bila izlozena. Hvala Inace mi je dan bio katastrofa, izgubila dio od avent izdajalice koji nigdje nema kupiti, a bila mi je spas jer kud god bih krenula mogla sam ostavit izdojeno mlijeko A neda mi se sad ponovno davat 100 km za novu bas sam peh...
Sporty koji dio si izgubila, ako je neki koji rezervni dodje u izdajalici mogu ti ja dati, jer kod mene je pet puta svega upotrjebljena i imam sve rezervne dijelove. Nego moze jedna molba, hajde kad budes u bimac-u pitaj ovaj nastavak za kolica, sto drugo dijete moze da stoji za koja kolica sve moze, moze li za chicco multiway?
hej zene, kako ste mi... evo i mene malo...danas bili na kontroli, mala za mjesec dobila 700 gr. sad su joj puna tri...kaze pedijatrica- pomiri se s tim da je ona od onih malih beba sto dobijaju minimalno ali ipak na granici i s tim je zadovoljna i sretna...izgleda veselo... eto...sad ima 5.300 kg....
To sam i ja Emice pomislila, jos dok sam ja bila trudna zove mene prijateljica da pita da li da kupi ljuljasku, reko evo ti moju pa probaj par dana ako beba bude htjela kupi slobodno, jer svake marke vrijedi i tako odnijela ona ljuljasku, zove kao mala odusevljena, do tad samo na rukama, a sad ne izlazi iz ljuljaske i meni sveki govori pa iskoristite i kupite pravo na babine, ma reko iskreno ne daje mi se 380KM, da sam znala da su im ovako pale cijene bez pogovora bih kupila, bas velika razlika.
Moja Ana ima 12,800kg i stavim je i dan danas ponekad u ljulju i evo nista joj ne fali, radi.
Treciput mama od moje prijateljice kćerkica kojoj je 11 mjeseci ima 7,600kg i 68cm duga, svi bili digli paniku kao mala, svim doktorima dijete vodili, nema koje nalaze nisu vadili i na kraju se pomirili da je jednostavno sitno dijete.
Da, to je taj dio taj kljun, sinoc prala izdajalicu i nema ga nigdje. Kontam da nije zavrsio u wc skoljki sa vodom a ja ga nisam primjetila. Inace dodu ta dva djela, al meni je jedan pukao davno, jer sam godinu dana non stop izdajala mlijeko sa prvom bebom. Sad doji pa rijede koristim, ali mi dobro dode kad podem negdje ili danas sutra kad se zaposlim, da ostavim muzu mlijeko da nahrani bebu. Evo pisala mi je Hanady na pp da ce vidjeti ima li se kupiti taj dio, pa da mi posalje... A JelenaT ako tebi ne treba taj dupli da kupim od tebe, posaljem ti adresu na p.p pa ako hanady ne nade da mi ti posaljes
Ma I moj Alan se ljulja ponekad jer seka ne moze dirati nista sto je njegovo ,ja sam morala drugu stolicu za hranjenje kupiti,jer on nije dao da je stavim u njegovu,odmah se baca na pod i lupa glavom
Sporty koji dio si izgubila, ako je neki koji rezervni dodje u izdajalici mogu ti ja dati, jer kod mene je pet puta svega upotrjebljena i imam sve rezervne dijelove. Nego moze jedna molba, hajde kad budes u bimac-u pitaj ovaj nastavak za kolica, sto drugo dijete moze da stoji za koja kolica sve moze, moze li za chicco multiway?
Ok, pogledat cu ti sutra ili prekosutra najkasnije pa ti javim
Ma I moj Alan se ljulja ponekad jer seka ne moze dirati nista sto je njegovo ,ja sam morala drugu stolicu za hranjenje kupiti,jer on nije dao da je stavim u njegovu,odmah se baca na pod i lupa glavom
Mene je toga najvise strah, jer ova moja velika obozava ljuljacke, ima u basti kod sveki, pa se bojim da ce htjeti u ovu. A nemam pojma koliko ona ima kila nismo je odavno vagali. U svakom slucaju moram se pomirit s tim da ce uc koji put u nju na foru
Treciput mama od moje prijateljice kćerkica kojoj je 11 mjeseci ima 7,600kg i 68cm duga, svi bili digli paniku kao mala, svim doktorima dijete vodili, nema koje nalaze nisu vadili i na kraju se pomirili da je jednostavno sitno dijete.
ja zaboravih napisat da ona ima 60 cm...a rodjena sa 48 cm....joj, zvuci smijesno ali ona izgleda buckasto pravo... vidim da nesto pricate o ljuljama, ja sam kupila preko jednog rodjaka u austriji - extra je, nema ove igracke na sebi ali je na baterije -moze se podesavati brzinapa ona sama ljulja bebija...jos i muziku ima, takodje se moze pojacavat i smanjivat...a kad se baterije istrose, onda opleti rucno
uh,jeste se raspisale...ja stavila N na spavanje i razgulila kod drugarice. Popila par orahovaca i sad sam bas za spavanje. rose,sad sam se sjetila...uzmi pola litra mlijeka i stavi da prokuha,kada prokuha skloni sa sporeta i dodaj 3 kasike plazme i sve to dobro izmiksaj stapnim mikserom,malo ohladi i daj joj. Moja prijateljica je tako djecu na mlijeko prebacila jer samo nisu htjele kao ni S. Jelo, djeca su preslatka iako ti krv piju