|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1158 1159 [1160] 1161 1162   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
20.10.2011 23:00:53   
sporty mamaa
Jelena hvala! Ma ova sto sam gledala izgleda skoro identicno isto, ima taj adapter, mozarta i cvrkute ptica bas sam to zapazila, ali pise na njoj do 9 kguser posted image user posted image  Ako smijem jos pitati, gdje ste vi kupili svoju i koliko je kostala?? Ako budes imala vremena, da pogledas, ides na oprema za bebe od 0 do 3 god., i vidjet ces je u ljuljackama, crvena evo link, bas mi slici na tu vasu: http://bih.bimaco.net/

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28976
20.10.2011 23:06:01   
rose
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: rose

ja jutros probala S dati kravlje mlijeko da pije umjesto AD ...popila je dva gutljaja i bacila flasu...par pokzsaja dodanih neuspjesni na kraju joj napravim Ad i popije sve...nece pravo mlijeko i gotovo user posted image

Nije moja pila pravo do godine i pol. Ja sam joj poslije aptamila kupovala bebimil od vanilije i onda je poslije njega pomalo pila kravlje. I to iz case. A sad ga zna popiti pola litre dnevno.

vidis mozda bih mogla probati tako

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 28977
20.10.2011 23:06:23   
Anoniman
Kod nas ti je identicna ovakva

http://static.pik.ba/galerija/2011-01/slika-49184-2011-01-1295545549-default.jpg
i fino pise od 0-13kg

Neposredna veza do poruke: 28978
20.10.2011 23:07:49   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Maloj Lani, sretan 1. rođendanko!

Hvala ako si na nas mislilauser posted image
JelenaT molim te ako ti nije tesko da napises kakva je vasa ljuljacka, ja danas isla kupiti, na akciji je 217 km al meni malo to sto pise da je do 9 kilograma. Ove zene na forumu govore da ima neka do 13 kg, a ja tu nigdje nisam naslauser posted image  

Sporty Ja mislim da ja i jelena imamo istu,Graco,imas je na Bimaco stranici i kosta 246 maraka,zelena,crvena ima 6 brzina ljuljanja.user posted image

Pozdrav za ostale

Tu sam i gledala, sad im je 219 km, danas bilauser posted image  Al meni zena uzela katalog i pise na njemu do 9 kg. A zove se loving hug grazia...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 28979
20.10.2011 23:12:05   
sporty mamaa
Meni se cini da je to isto, samo me buni kako ta do 13 a ova do 9user posted image  
Evo link: http://bih.bimaco.net/podkategorija.aspx?p=LJULJA%u010cKE zadnja po redu.

Neposredna veza do poruke: 28980
20.10.2011 23:13:10   
Emica_sa
Ja sam Alana stavljala i sa 11 kg nije nista bilo,a bas mi je koristilauser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 28981
20.10.2011 23:13:47   
Anoniman
Kod nas je loving hug deimos cini mi se. Moja je kupljena u TL, znaci u februaru 2010.god je bila 380KM

Neposredna veza do poruke: 28982
20.10.2011 23:16:51   
Anoniman
Evo sad sam je svu okretala i izobrtala i na tri mjesta pise da je do 13kg. Ima naljepnica sa unutrasnje strane prema bebi na ovome zelenom dijelu gdje su zakacene ove visece igracke, onda na platnu od sjedeceg dijela, odzada i sa donje strane pladnja ovog pise.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28983
20.10.2011 23:18:27   
sporty mamaa
OK, hvala vam puno. Jelena evo ima ovdje i ta loving hug deimos pa cu ih pitati jel imaju u magacinu posto nije bila izlozena. Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image  Inace mi je dan bio katastrofa, izgubila dio od avent izdajalice koji nigdje nema kupiti, a bila mi je spas jer kud god bih krenula mogla sam ostavit izdojeno mlijekouser posted image user posted image user posted image  A neda mi se sad ponovno davat 100 km za novu bas sam peh...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28984
20.10.2011 23:21:21   
Emica_sa
Covjece kad skontam koliko je sada jeftinija ova ljuljacka nego kad smo je mi kupili 2009user posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 28985
20.10.2011 23:22:12   
Anoniman
Sporty koji dio si izgubila, ako je neki koji rezervni dodje u izdajalici mogu ti ja dati, jer kod mene je pet puta svega upotrjebljena i imam sve rezervne dijelove.
Nego moze jedna molba, hajde kad budes u bimac-u pitaj ovaj nastavak za kolica, sto drugo dijete moze da stoji za koja kolica sve moze, moze li za chicco multiway?

Neposredna veza do poruke: 28986
20.10.2011 23:23:09   
animagical
sporty koji dio si izgubila? ako je onaj mali dio  kao kljun unutra sto pravi vakuum on dodje dupli..ima li neko blizu tebe tu izdajalicu da ti da?

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 28987
20.10.2011 23:28:34   
treciputmama
hej zene, kako ste mi... evo i mene malo...danas bili na kontroli, mala za mjesec dobila 700 gr. sad su joj puna tri...kaze pedijatrica- pomiri se s tim da je ona od onih malih beba sto dobijaju minimalno ali ipak na granici i s tim je zadovoljna i sretna...izgleda veselo...
eto...sad ima 5.300 kg....

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28988
20.10.2011 23:28:53   
Anoniman
To sam i ja Emice pomislila, jos dok sam ja bila trudna zove mene prijateljica da pita da li da kupi ljuljasku, reko evo ti moju pa probaj par dana ako beba bude htjela kupi slobodno, jer svake marke vrijedi i tako odnijela ona ljuljasku, zove kao mala odusevljena, do tad samo na rukama, a sad ne izlazi iz ljuljaske i meni sveki govori pa iskoristite i kupite pravo na babine, ma reko iskreno ne daje mi se 380KM, da sam znala da su im ovako pale cijene bez pogovora bih kupila, bas velika razlika.

Moja Ana ima 12,800kg i stavim je i dan danas ponekad u ljulju i evo nista joj ne fali, radi.

Neposredna veza do poruke: 28989
20.10.2011 23:30:48   
Anoniman
Treciput mama od moje prijateljice kćerkica kojoj je 11 mjeseci ima 7,600kg i 68cm duga, svi bili digli paniku kao mala, svim doktorima dijete vodili, nema koje nalaze nisu vadili i na kraju se pomirili da je jednostavno sitno dijete.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28990
20.10.2011 23:32:45   
sporty mamaa
Da, to je taj dio taj kljun, sinoc prala izdajalicu i nema ga nigdje. Kontam da nije zavrsio u wc skoljki sa vodom a ja ga nisam primjetila. Inace dodu ta dva djela, al meni je jedan pukao davno, jer sam godinu dana non stop izdajala mlijeko sa prvom bebom. Sad doji pa rijede koristim, ali mi dobro dode kad podem negdje ili danas sutra kad se zaposlim, da ostavim muzu mlijeko da nahrani bebu. Evo pisala mi je Hanady na pp da ce vidjeti ima li se kupiti taj dio, pa da mi posalje... A JelenaT ako tebi ne treba taj dupli da kupim od tebe, posaljem ti adresu na p.p pa ako hanady ne nade da mi ti posaljesuser posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 28991
20.10.2011 23:33:50   
Emica_sa
Ma I moj Alan se ljulja ponekad jer seka ne moze dirati nista sto je njegovouser posted image user posted image ,ja sam morala drugu stolicu za hranjenje kupiti,jer on nije dao da je stavim u njegovu,odmah se baca na pod i lupa glavomuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28992
20.10.2011 23:34:18   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sporty koji dio si izgubila, ako je neki koji rezervni dodje u izdajalici mogu ti ja dati, jer kod mene je pet puta svega upotrjebljena i imam sve rezervne dijelove.
Nego moze jedna molba, hajde kad budes u bimac-u pitaj ovaj nastavak za kolica, sto drugo dijete moze da stoji za koja kolica sve moze, moze li za chicco multiway?

Ok, pogledat cu ti sutra ili prekosutra najkasnije pa ti javimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28993
20.10.2011 23:34:18   
animagical
treciputmama, sta se brines...bitno da je ona zdrava i sretna, sta ima veze je li teza ili laksa...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28994
20.10.2011 23:38:35   
Anoniman
Sporty poklonim ti ja moj taj hepek, nije nikakav problem samo ne znam kako da ti posaljem jer ja sam slabo mobilna sa ova dva razbojnikauser posted image

Neposredna veza do poruke: 28995
20.10.2011 23:38:51   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ma I moj Alan se ljulja ponekad jer seka ne moze dirati nista sto je njegovouser posted image user posted image ,ja sam morala drugu stolicu za hranjenje kupiti,jer on nije dao da je stavim u njegovu,odmah se baca na pod i lupa glavomuser posted image

Mene je toga najvise strah, jer ova moja velika obozava ljuljacke, ima u basti kod sveki, pa se bojim da ce htjeti u ovu. A nemam pojma koliko ona ima kila nismo je odavno vagali. U svakom slucaju moram se pomirit s tim da ce uc koji put u nju na foruuser posted image user posted image  

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 28996
20.10.2011 23:39:04   
treciputmama

Treciput mama od moje prijateljice kćerkica kojoj je 11 mjeseci ima 7,600kg i 68cm duga, svi bili digli paniku kao mala, svim doktorima dijete vodili, nema koje nalaze nisu vadili i na kraju se pomirili da je jednostavno sitno dijete.

ja zaboravih napisat da ona ima 60 cm...a rodjena sa 48 cm....joj, zvuci smijesno ali ona izgleda buckasto pravo...
vidim da nesto pricate o ljuljama, ja sam kupila preko jednog rodjaka u austriji - extra je, nema ove igracke na sebi ali je na baterije -moze se podesavati brzinapa ona sama ljulja bebija...jos i muziku ima, takodje se moze pojacavat i smanjivat...a kad se baterije istrose, onda opleti rucno user posted image

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28997
20.10.2011 23:39:25   
Anoniman
Emice znaci i kod vas sestritis aktuelan kao i kod nas bratitis. je li tvoj A bio u fazi da hrani sestru, oblaci, ceslja, nosa i ostalo?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28998
20.10.2011 23:40:58   
sporty mamaa

Sporty poklonim ti ja moj taj hepek, nije nikakav problem samo ne znam kako da ti posaljem jer ja sam slabo mobilna sa ova dva razbojnikauser posted image

Hvala, ako hoces posaljem ti ja adresu na fejs ili pp pa nekad kad stignes do poste. Mislim da to moze stati u obicnu kovertu, samo preporuceno treba poslati. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28999
20.10.2011 23:41:57   
ladyblue RR
uh,jeste se raspisale...ja stavila N na spavanje i razgulila kod drugarice. Popila par orahovaca i sad sam bas za spavanje.
rose,sad sam se sjetila...uzmi pola litra mlijeka i stavi da prokuha,kada prokuha skloni sa sporeta i dodaj 3 kasike plazme i sve to dobro izmiksaj stapnim mikserom,malo ohladi i daj joj. Moja prijateljica je tako djecu na mlijeko prebacila jer samo nisu htjele kao ni S.
Jelo, djeca su preslatka iako ti krv pijuuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1158 1159 [1160] 1161 1162   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1158 1159 [1160] 1161 1162   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *