Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vi toliko toga napisete da vas se ne moze stic, brze ste nego zene na temi "razgovori" Pokusavam sve pofatati al mi slabo ide Kako god, mi danas punimo mjesec dana, prebrzo mi je proslo. Sutra kontrola, bas me zanima kako i koliko napredujemo, a nadam se da napredujemo Animagical i meni se kad beba spava recimo od 1 do 5 ujutro tako stvrdnu grudi za poludit, jedva cekam da se probudi, al ona to sve kad ustane uredno izvuce. Al zato preko dana mi grudi mekane, imam osjecaj da u njima nema nista... Valjda zato sto stalno doji... Nekad recimo kad idem vani prosetat uspijem izdojit i ostavit muzu da je nahrani a nekad ne... A ja bi skitala malo duze, al ne moze mi se Kontam kupit graco ljuljacku na baterije, gledala malo po forumima, kazu zene da im se pravo isplatila...
ma ništa, na počeku opšta priča o vrtiću, osoblju i uslovima u kojima rade poslije sastanak po grupama, učiteljice iznesu plan i program, u jaslicama vjerovatno raspored rada kažu šta im fali ili šta trebaju djeca donijeti roditelji postave par pitanja i to je to
mada je naš roditeljski juče trajao od 5 do 7 ali je učiteljica mlao govorila i o odgoju djece i raznim metodama, što mi se svidjelo
ma šega mi pravo...čuj roditeljski sastanak a dijete mi nema ni godinu dana. a imam im ja šta reći. moja N sisa palac a svaki dan je pokupim prljavih ruku da mi zlo dođe. ja niti sam kakva čistunica, imam psa u stanu, znači ne patim od neke lude čistoće ali da mi dijete daješ (pored toga što je sva isflekana) prljavih ruku...pa za šta nosim paket maramica svake sedmice?! ne mogu ga potrošiti na presvlačenje pelena. uh, ima da me čuju! nisam odavno nekog pošteno naružila
< Poruku je uredio ladyblue -- 20.10.2011 16:16:09 >
lady sredi ih a svi su vrtici izgleda isti... mi odosmo u setnju, moram sebi kupiti sta od obuce, izgleda samo mi kakvi opanci mogu...u trudnoci bila toliko natecena da su mi samo japanke i kroke mogle, a ni sad jos ne mogu navuci nista od prije trudnoce...steta mi onolikih cizama ima li gdje kakvo snizenje?
Hahah, čuj roditeljski? Kakvo li joj je vladanje, šta ima iz spavanja i tako to... Sretno na roditeljskom, ljubi mi je. Baš sam je poželila.
joj jucer je bila dobra provala...ona stalno ide kod svekrve u sobu i njih dvije nesto deveraju. I jucer svekrva bila kod frizerke,sisla se i farbala i dosla kuci pa zove N. Ode ona tamo kod nje,gleda je ali ne prilazi,nesto joj nije jasno. Kaze njoj svekrva:'hodi svojoj nani,vidi kako sam sredila frizuru' a N je pogleda,kaze pis,pis(to je pih,pih) i pobjeze iz sobe. I cujemo je kako grabi prema dnevnoj sobi i ponavlja to pis...mi se valjali od smijeha kako joj se nije dopala nanina frizura
Ćao drage moje, nadam se da me se još uvijek neko sjeća..... Vidim ovdje se svašta dešava i novih bebica i mamica. Mi smo napunili godinicu i proslavili rođendan i još dojimo i ne znamo do kada ćemo, mama bi rado prestala ali mali lavić baš i ne. Eto toliko, ukratko....mi ćemo sada biti redovitiji i veselimo se daljnjem druženju.....
Jelena, čestitam na sinčiću, Ana mora da je presretna s bracom...
Hahah, čuj roditeljski? Kakvo li joj je vladanje, šta ima iz spavanja i tako to... Sretno na roditeljskom, ljubi mi je. Baš sam je poželila.
joj jucer je bila dobra provala...ona stalno ide kod svekrve u sobu i njih dvije nesto deveraju. I jucer svekrva bila kod frizerke,sisla se i farbala i dosla kuci pa zove N. Ode ona tamo kod nje,gleda je ali ne prilazi,nesto joj nije jasno. Kaze njoj svekrva:'hodi svojoj nani,vidi kako sam sredila frizuru' a N je pogleda,kaze pis,pis(to je pih,pih) i pobjeze iz sobe. I cujemo je kako grabi prema dnevnoj sobi i ponavlja to pis...mi se valjali od smijeha kako joj se nije dopala nanina frizura
Joooj, izgleda da joj se baš, baš nije svidjela jer znam na šta govori: "pih, pih", hahah, medić slatki jedan! Ma ista mama, pravo u facu, pa se ti kontaj :)
moja S nije naucila reci pih al zato vristi ko velika pri pokusaju kupanja...prljavica mala, da mi je mm uhvatiti pa de je okupamo ko ljudi...ovo sve nesto na rate...srecom ne drami kad joj guzu perem al ostalo...ja ne mogu da je drzim previjena preko kade a ona nece da sjedi...nemam ruku slobodnih za posipanje i sapunjanje i drzanje nje koja se migolji...i sta bi joj covjek uradio sem pokupio i umotao u peskir onako napola okupanu a ona onda sretna, cucla palac i lupa nogama
nego opet mi je dobila neki pelenski osip...veceras sam joj stavila oblogu od kantariona u pelenu (usput isflekala joj novu trenerku ) ...ako ne pomogne precemo na rivanol...sumnjam na svoj izlet s drugim pelenama...vracamo se na babylove
rose,da su pelene osula bi se ona odmah,od prve pelene. Ne ide to tako,da se ospe poslije nekoliko dana. Namazi je Nistatinom pred spavanje i sutra k'o nova mala guza moja draga. I bravo za puzanje. Sad ce ona to jedno po jedno!
rose,da su pelene osula bi se ona odmah,od prve pelene. Ne ide to tako,da se ospe poslije nekoliko dana. Namazi je Nistatinom pred spavanje i sutra k'o nova mala guza moja draga. I bravo za puzanje. Sad ce ona to jedno po jedno!
mazala je dva dana nistatinom i nista ovo vec traje neko vrijeme pa sam pokusavala i jekodermom i nistatitnom i mustelom...kad sam je vodila dr pokayala sam i ona kaye to je standardni ojed...evo probam kantarionom...ostaje jos neven i rivanol
joj i moja se osula al proci ce brzo jer je kakila i nije smrdilo pa ja nisam odmah vidjela i odmah je ujelo za guzu i malo pisu. Ja ne znam kako se samo meni desava od tih babylove pelena povremeno da na nogicama blizu prepona ostane nesto plavo
mala_sa ja sam pocela Anesu davati nestleovu hapu sto se pravi sa vodom od zitarica koja pocinje sa 4 mjeseca da se daje tako nam je rekla Anesova doktorica,pa neznam,ja mu dajem svasta pomalo da proba,krompir,mrkvu,kokuruz,ovu hapu,sok od jabuke ali sve pomalo