|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1156 1157 [1158] 1159 1160   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
20.10.2011 15:36:48   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Ašoni

Vide spisak stranica vilo.

nek' si i ti progovorilauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 28926
20.10.2011 15:40:30   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Znaš mene, malo ali pametno :P  Od ujutru vas uključim, pa mi tako stojite a ja pomalo virim :) Vidim N dobro, hvala B.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 28927
20.10.2011 15:43:34   
ladyblue RR

Znaš mene, malo ali pametno :P  Od ujutru vas uključim, pa mi tako stojite a ja pomalo virim :) Vidim N dobro, hvala B.

dobra je. došla iz jaslica, jela i eno je spava. imam roditeljski sastanak u vrtićuuser posted image . šta li se radi na roditeljskom kada ti dijete ide u jaslice?!user posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 28928
20.10.2011 15:55:18   
sporty mamaa
Vi toliko toga napisete da vas se ne moze stic, brze ste nego zene na temi "razgovori"user posted image user posted image  Pokusavam sve pofatati al mi slabo ideuser posted image  
Kako god, mi danas punimo mjesec dana, prebrzo mi je proslo. Sutra kontrola, bas me zanima kako i koliko napredujemo, a nadam se da napredujemouser posted image
Animagical i meni se kad beba spava recimo od 1 do 5 ujutro tako stvrdnu grudi za poludit, jedva cekam da se probudi, al ona to sve kad ustane uredno izvuce. Al zato preko dana mi grudi mekane, imam osjecaj da u njima nema nista... Valjda zato sto stalno doji... Nekad recimo kad idem vani prosetat uspijem izdojit i ostavit muzu da je nahrani a nekad ne... A ja bi skitala malo duze, al ne moze mi seuser posted image user posted image  Kontam kupit graco ljuljacku na baterije, gledala malo po forumima, kazu zene da im se pravo isplatila...

Neposredna veza do poruke: 28929
20.10.2011 16:11:10   
taurus
lady ja juče imala roditeljski u vrtićuuser posted image

ma ništa, na počeku opšta priča o vrtiću, osoblju i uslovima u kojima rade
poslije sastanak po grupama, učiteljice iznesu plan i program, u jaslicama vjerovatno raspored rada
kažu šta im fali ili šta trebaju djeca donijeti
roditelji postave par pitanja i to je to

mada je naš roditeljski juče trajao od 5 do 7user posted image
ali je učiteljica mlao govorila i o odgoju djece i raznim metodama, što mi se svidjelo

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 28930
20.10.2011 16:15:45   
ladyblue RR
ma šega mi pravo...čuj roditeljski sastanak a dijete mi nema ni godinu dana. a imam im ja šta reći. moja N sisa palac a svaki dan je pokupim prljavih ruku da mi zlo dođe. ja niti sam kakva čistunica, imam psa u stanu, znači ne patim od neke lude čistoće ali da mi dijete daješ (pored toga što je sva isflekana) prljavih ruku...pa za šta nosim paket maramica svake sedmice?! ne mogu ga potrošiti na presvlačenje pelena. uh, ima da me čuju! nisam odavno nekog pošteno naružilauser posted image

< Poruku je uredio ladyblue -- 20.10.2011 16:16:09 >

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 28931
20.10.2011 16:17:28   
ladyblue RR
Maloj Lani, sretan 1. rođendanko!

Neposredna veza do poruke: 28932
20.10.2011 16:21:24   
animagical
lady sredi ihuser posted image a svi su vrtici izgleda isti...
mi odosmo u setnju, moram sebi kupiti sta od obuce, izgleda samo mi kakvi opanci mogu...u trudnoci bila toliko natecena da su mi samo japanke i kroke mogle, a ni sad jos ne mogu navuci nista od prije trudnoce...steta mi onolikih cizamauser posted image ima li gdje kakvo snizenje?

Neposredna veza do poruke: 28933
20.10.2011 16:22:57   
Ašoni
Hahah, čuj roditeljski? Kakvo li joj je vladanje, šta ima iz spavanja i tako to... Sretno na roditeljskom, ljubi mi je. Baš sam je poželila.

Neposredna veza do poruke: 28934
20.10.2011 16:40:41   
ladyblue RR

Hahah, čuj roditeljski? Kakvo li joj je vladanje, šta ima iz spavanja i tako to... Sretno na roditeljskom, ljubi mi je. Baš sam je poželila.
joj jucer je bila dobra provala...ona stalno ide kod svekrve u sobu i njih dvije nesto deveraju. I jucer svekrva bila kod frizerke,sisla se i farbala i dosla kuci pa zove N. Ode ona tamo kod nje,gleda je ali ne prilazi,nesto joj nije jasno. Kaze njoj svekrva:'hodi svojoj nani,vidi kako sam sredila frizuru' a N je pogleda,kaze pis,pis(to je pih,pih) i pobjeze iz sobe. I cujemo je kako grabi prema dnevnoj sobi i ponavlja to pis...mi se valjali od smijeha kako joj se nije dopala nanina frizurauser posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 28935
20.10.2011 16:47:52   
Anoniman
Kontam kupit graco ljuljacku na baterije, gledala malo po forumima, kazu zene da im se pravo isplatila...

Toplo preporucujem, zivio onaj ko je izmisliouser posted image user posted image user posted image , Ana nije izlazila iz nje,a  i ovaj mali bi da mu sestra da, cim ga stavim ona bi da ga izvadim tako da on manje koristi

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 28936
20.10.2011 17:45:50   
Ninushka
Ćao drage moje, nadam se da me se još uvijek neko sjeća.....  Vidim ovdje se svašta dešava i novih bebica i mamica.
Mi smo napunili godinicu i proslavili rođendan i još dojimo i ne znamo do kada ćemo, mama bi rado prestala ali mali lavić baš i ne. Eto toliko, ukratko....mi ćemo sada biti redovitiji i veselimo se daljnjem druženju.....user posted image

Jelena, čestitam na sinčiću, Ana mora da je presretna s bracom...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28937
   [Obrisana poruka]
20.10.2011 17:59:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Ninushka)
  Neposredna veza do poruke: 28938
20.10.2011 18:05:38   
Ninushka
Nisam vas zaboravila, sad smo tu i ne mrdamo nigdje. user posted image

Ljubi Mančicu puno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28939
20.10.2011 18:41:24   
Ašoni

joj jucer je bila dobra provala...ona stalno ide kod svekrve u sobu i njih dvije nesto deveraju. I jucer svekrva bila kod frizerke,sisla se i farbala i dosla kuci pa zove N. Ode ona tamo kod nje,gleda je ali ne prilazi,nesto joj nije jasno. Kaze njoj svekrva:'hodi svojoj nani,vidi kako sam sredila frizuru' a N je pogleda,kaze pis,pis(to je pih,pih) i pobjeze iz sobe. I cujemo je kako grabi prema dnevnoj sobi i ponavlja to pis...mi se valjali od smijeha kako joj se nije dopala nanina frizurauser posted image

Joooj, izgleda da joj se baš, baš nije svidjela jer znam na šta govori: "pih, pih", hahah, medić slatki jedan! Ma ista mama, pravo u facu, pa se ti kontaj :)

Neposredna veza do poruke: 28940
20.10.2011 20:02:30   
rose
moja S nije naucila reci pih al zato vristi ko velika pri pokusaju kupanja...prljavica mala, da mi je mm uhvatiti pa de je okupamo ko ljudi...ovo sve nesto na rate...srecom ne drami kad joj guzu perem al ostalo...ja ne mogu da je drzim previjena preko kade a ona nece da sjedi...nemam ruku slobodnih za posipanje i sapunjanje i drzanje nje koja se migolji...i sta bi joj covjek uradio sem pokupio i umotao u peskir onako napola okupanu a ona onda sretna, cucla palac i lupa nogama

nego opet mi je dobila neki pelenski osip...veceras sam joj stavila oblogu od kantariona u pelenu (usput isflekala joj novu trenerkuuser posted image ) ...ako ne pomogne precemo na rivanol...sumnjam na svoj izlet s drugim pelenama...vracamo se na babylove

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 28941
20.10.2011 20:03:22   
rose
i da...pomalo puze ko prava beba na koljenima user posted image tri cetiri "koraka" a onda skonta da joj je lakse na stomaku lezati i gmizati user posted image

Neposredna veza do poruke: 28942
20.10.2011 20:11:39   
ladyblue RR
rose,da su pelene osula bi se ona odmah,od prve pelene. Ne ide to tako,da se ospe poslije nekoliko dana. Namazi je Nistatinom pred spavanje i sutra k'o nova mala guza moja draga. I bravo za puzanje. Sad ce ona to jedno po jedno!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28943
20.10.2011 20:15:14   
rose

rose,da su pelene osula bi se ona odmah,od prve pelene. Ne ide to tako,da se ospe poslije nekoliko dana. Namazi je Nistatinom pred spavanje i sutra k'o nova mala guza moja draga. I bravo za puzanje. Sad ce ona to jedno po jedno!

mazala je dva dana nistatinom i nista user posted image ovo vec traje neko vrijeme pa sam pokusavala i jekodermom i nistatitnom i mustelom...kad sam je vodila dr pokayala sam i ona kaye to je standardni ojed...evo probam kantarionom...ostaje jos neven i rivanol user posted image

Neposredna veza do poruke: 28944
20.10.2011 20:15:37   
vila_7
joj i moja se osula al proci ce brzo jer je kakila i nije smrdilo pa ja nisam odmah vidjela i odmah je ujelo za guzu i malo pisu.
Ja ne znam kako se samo meni desava od tih babylove pelena povremeno da na nogicama blizu prepona ostane nesto plavouser posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 28945
20.10.2011 20:30:57   
mala_sa
Mi inace ne mazemo guzu nikakvom kremom, ali kad se izaspe namazem ga mustelom, ali onom kremicom za lice i prodje mu sve nakon 1-2 mazanja... Nijedna krema nam dosad nije tako brzo pomagala...

Joj vilo to se stvarno samo tebi desava, i mi ih koristimo i nikad nije bilo nista "plavo" user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28946
20.10.2011 20:39:04   
mala_sa
Jedno pitanjce:
Kada se bebama smije poceti davati plazma i griz... I kako se griz pripremauser posted image ??

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 28947
20.10.2011 20:45:09   
mersiha 77
hvala drage moje zenice na cestitkama za Anesov mali rodjendancic
Anes je poceo da guguce,da skici,da se okrece,da pomalo sjedi nazdravlje masalah neurekao se!user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 28948
20.10.2011 20:48:55   
mersiha 77
mala_sa ja sam pocela Anesu davati nestleovu hapu sto se pravi sa vodom od zitarica koja pocinje sa 4 mjeseca da se daje
tako nam je rekla Anesova doktorica,pa neznam,ja mu dajem svasta pomalo da proba,krompir,mrkvu,kokuruz,ovu hapu,sok od jabuke ali sve pomalouser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 28949
20.10.2011 20:53:10   
mala_sa
Mersiha hajd mi probaj naci na netu slicicu tih zitarica, pa da i ja svom malo probam staviti to u ovaj obrok od povrca

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 28950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1156 1157 [1158] 1159 1160   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1156 1157 [1158] 1159 1160   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *