|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1150 1151 [1152] 1153 1154   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
19.10.2011 14:24:45   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image sve ce to biti super kad krene u vrtic...nego, kako te bar to malo slusa? ja pored A ne mogu da zamislim da bih mogla jos jedno cuvati, hraniti, kupati...on zahtjeva  punu i nepodijeljenju paznju...cak nece navece ni bilo ko da ga nosa, cak ni mm, samo mama dolazi u obzir...to je vriska, stid me komsiluka, razdere se dok u wc odem, a cim ga uzmem tisina.. ledja mi otpadaju, kontam da mi ko hoce na babine cosmodisk donijetiuser posted image

Ma sto ga u onaj vas kengurko ubacis, onaj sto mogu male bebe u njeg? JA bih ti od srca ovu maramu preporucila, danas smo opet hodali u njoj, evo ga i sad na meni, kunja.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28776
19.10.2011 14:29:55   
animagical
ne znam ni kako da ga nosim, ostala mi rupa izmedju misica na stomaku, sva sam mlitava ko zvaka, sve me boli... o wrapu razmisljam,a imam kengurka od chicca za od 0 mjeseci, ali mi mrsko kopcati se...on je dug pa ne mogu sjesti s njim u kengurku, noge mu odu sto kazu meni do koljenauser posted image ima doduse i postavljanje u lezeci polozaj ali ja to ne znam skopcati

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28777
19.10.2011 15:05:21   
Anoniman
Animagical i Luka je isti kao tvoj sero, em nece iz ruku em ukaki i sefa i stanicu. Evo sad spava i ja maloprije usla u sobu on ukakan do za vrat, kontam da ga dizem da ga perem, ma necu neka ga dok spava, a proslo mu sve uz ledja i niz nogavice, tako je i jutros isto bilo. Vec smo se dva puta kupali. Kad se probude mislila sa njima ici vani, ali izgleda slaba vajda od toga jer ovome malom ne gine kupanje. U sobu se ne moze uci od miomirisa, muka mi...kazu od beba ne smrdi, ma jok ne smrdi, ovo ubija smradomuser posted image

Ja ti Luku preko ramena prebacim, ono kao kad treba da podrigne, na lijevo rame i tom rukom ga drzim, a drugom ostalo radim, hranim Anu, kuvam, cistim, igram se sa Anom i ostalo, cak je i presvlacim kad je mirna, a on na "svome" ramenu drinca, a kosmodisk ti toplo preporucujem ako te ledja bole, on je spas stvarno.

< Poruku je uredio jelenaT -- 19.10.2011 15:07:14 >

Neposredna veza do poruke: 28778
19.10.2011 15:08:57   
Super Beba
rose - Soraja je user posted image user posted image user posted image (i još 10X ovoliko smajlija, al' ne da mi RR hehe)
sweet - moja mali je do 7.-og mjeseca spavao odlično, bukvalno od 20h do 8h, al' se uvijek budio na svaka 2-3h da doji..nažalost, zadnja 2 mjeseca spava grozno! Hem ima rana buđenja (oko 6h), hem loše spava...u početku zbog dvica (samo što nisu izašle, i donje i gornje), a sad zbog nosića koji je pun...al' suma sumarum, nije bilo noći da se nije budio manje od 3 puta user posted image
ooo vila, neko bi da bude anoMinan :)
meni evo sveki ode maloprije, ja odvalila 2h...mislim da bih mogla do sutra spavat', al' stid me bi žene :))) valja mi malog i sutra čuvat', jer idem zubaru (doduše, sutra ću ga njoj odnijeti)...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 28779
19.10.2011 15:09:52   
Nana84
Oj JelenaT- ti si baš supermama user posted image user posted image svaka čast

24.10.2010. se rodila naša Mia :O)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28780
19.10.2011 15:31:08   
palachinken
Nana84, skontala sam ko si user posted image iley36.gif] maloprije u Konzumu pricam s tvojim muzem, kaze sad ce i moja Mia 24. napuniti godinu, i onda ugledam tvoj potpis user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 28781
19.10.2011 16:09:16   
ladyblue RR
Cickolini, kakva je situacija? Kako nam je drugarica? Treba li ti da te pokupim sutra na aerodromu?

bebix, sretan rođendanko!

rose, neću te tješiti jer te nemam za šta tješiti....prvo, što će joj papuče? treba da je u čarapama i to je to. drugo, hodalica nema veze s tim. neka priča ko šta hoće. Nađa je bila u hodalici i prerasla je davno. ima 2 mjeseca neće u hodalicu i tek je neki dan počela da stoji cijelim stopalom. što se hrane tiče, izbacuj AD. dosta joj je, već je velika. uvedi 3 obroka i mlijeko ujutro i navečer.

joj ljepote....bila na kafi sa prijateljicom. bez djeteta, naravno. lijepo vrijeme, toplo....milina. pokupila N oko 15h, nahranila je i eno je spava. a vi se raspisale...jedva sam vas iščitala.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 28782
19.10.2011 16:19:26   
animagical
lady sta ima u graduuser posted image ja ostadoh zeljna izaci na ulicu... 

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 28783
19.10.2011 17:07:51   
lepetetka
ćaooooo..... Mi smo se danas baš nahodali, pravo lijep dan, e na tobogan, a mala odspavala turu u kolicima, a mama se istrokala sa prijateljicom.... Baš sam se preporodilauser posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 28784
19.10.2011 17:22:22   
HAHA
Dobar dan,da se malo javim.Sretni mali rođendančići bebama.Nadam se da ste svi dobro,ne stignem redovno čitati.Harun još zeza nanu s jelom,a kad ja dođem pravac soba,dojenje,maženje,cika,vriska.Danas uzeo poklopac od nekakve kante i vozi kao volanuser posted image .Usred sam pisanja pripreme,vala sutra nasuho šta,evo promukla sam dok su danas pjesmu naučili moji mali uččenici.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 28785
19.10.2011 17:24:36   
sweet insanity
haj! i mi bili u setnji-fino vrijeme. Dakle vidim nisam jedina kojoj se bebi budi user posted image Moja od kako je sinoc zapocela, stalno kad je razgolitim stavlja none u usta i sisa al joj brzo ispadneuser posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 28786
19.10.2011 17:25:23   
entinte
Evo nas na sunetu, mm je sa njim, ja sam ispred sale. Javim se.

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28787
19.10.2011 17:27:04   
HAHA
IZVORNA PORUKA: entinte

Sretnouser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 28788
19.10.2011 17:34:20   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: entinte

sretno!

HAHA - jesi li se navikla na posao?

gdje nam je ovo mina?

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 28789
19.10.2011 18:12:01   
mersiha 77
Entinte sretno na sunetu,da cunica sto prije zaraste aBduser posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 28790
19.10.2011 18:19:34   
lepetetka
Entinte sretno na sunetu user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 28791
   [Obrisana poruka]
19.10.2011 18:58:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 28792
   [Obrisana poruka]
19.10.2011 18:59:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 28793
19.10.2011 19:02:00   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

rose, neću te tješiti jer te nemam za šta tješiti....prvo, što će joj papuče? treba da je u čarapama i to je to. drugo, hodalica nema veze s tim. neka priča ko šta hoće. Nađa je bila u hodalici i prerasla je davno. ima 2 mjeseca neće u hodalicu i tek je neki dan počela da stoji cijelim stopalom. što se hrane tiče, izbacuj AD. dosta joj je, već je velika. uvedi 3 obroka i mlijeko ujutro i navečer.

evo probala sam veceras, dodala samo kafenu kasicicu vocne rize da joj bude malo gusce iliti praskastije poput AD i popila je 20 ml i u plac (ovo je vec drugi propao pokusaj davanja kravljeg mlijeka...prvi put je bilo manja kolicina i kao nesto je i popila al nije bila odusevljena i kakila je svako sat vremena), probam joj opet dati, nece...sad sam joj dala AD prihvatila je i ne cuje se...mozda i zaspi uskoro...nesto mi je nervozna danas pa sam je ranije spremila u krevet a kupila sam joj neku igracku danas...koliko se prepala da ne mogu opisati...neki zeleni crvic na tockicima sto svira i svijetli...a ona u vrisku bas vidim da je strah user posted image

i ne nosi ona papuce...to su deble carape s nasivenim koznim dijelom nisu krute uopste

< Poruku je uredio rose -- 19.10.2011 19:03:43 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 28794
19.10.2011 19:06:32   
rose
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: rose

mi konacno uspjeli otici na kontrolu zbog znojenja dlanova i u biti ovaj put je dr. prihvatila to da ako se kod mene znoje dlanovi i kod S je to vjerovatno nasljedno...sto se tice prehlade kaze da dok god iz nosica ne izlazi zeleno i nema turu da se ne moramo sekirati ...e sto se tice prohodavanja, S kad je stavimo da stoji penje se na prste i to je vjerovatno zbog hodalice koju cemo sada potpuno izbaciti iz upotrebe i idemo na pridrzavanje ispod pazuha i stimulaciju hodanja ne bi li naucila da fino gazi...skidamo pape i hodamo u carapicama za pocetak cisto da stekne osjecaj...sto se tice hrane ne smijemo vise mjesati vocke i baby rizu (jer je to previse kalorija) a jutarnju hapu malo pojacati nekim muslijem ili zitaricama pa sam kupila onu aventovu dudu s otvorom koji se moze regulisati...ako jede voce, voce se jede samo...nisam uspjela saznati koliko kila ima jer vaga u DZ ne pokazuje vise od 10.200 tako da smo to presli ali ne znamo koliko smo...eto hajd me sad utjesite da ce sve biti ok user posted image user posted image

Naravno da je sve ok...Soraja je buca i normalno je da bucmastije bebe maaalko kasne s motorikom zobg kila. One to sve stignu, tako da ne brini. Pa neka djeca prohodaju s godinu i pol, pa ništa ne propuste. Samo vi nju 'vodajte' za ručice i ispod pazuha kolikoo na hoće i mala guza će promrdati. A to za prstiće, ne vjerujem da je do hodalice, to su sve faze, samo ti nju sad zagledaš pa zato.

A preslatka je samo tako, mashaAllah!user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image ma smizla nece da korakne kad je pridrzavamo...a koraca u hodalici, valjda se tu osjeca sigurnije user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28795
   [Obrisana poruka]
19.10.2011 19:06:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 28796
   [Obrisana poruka]
19.10.2011 19:08:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 28797
19.10.2011 19:57:33   
vila_7
rose a kad je u hodalici jel spustite hodalicu da lijepo nogicama gazi-ako spustite,mislim da nema veze to sa dizanjem na prste! A
Sto se papuca tice moja bas mora biti u papucama jer je i kod sveki i kod nas pod hladan da i mi svi ih nosimo. Bude mi zao sto je non stop u obuci prekozime al sta cu-bolje i to nego da se prehladi!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28798
19.10.2011 20:03:24   
vila_7
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

jesil ti helena trazila 10. sezonu friendsa? Sil nasla? Imam ju ja na jednnom dvd-u sve epizode pa ti mogi sprzit i poslat!

ej ne znam koju sam trazila user posted image user posted image user posted image -znam samo da je zadnja al koja je po redu ne znam user posted image
A za buđenje no sikiriki ima nas i starijih-ma vidjet ces nakon nekog vremena ti fakat postane svejedno!user posted image

cickolini za promjenu nicka moras poslati zahtjev Višnji pa ona nekome i cekas 10-tak dana!

Amam sta bi na roditeljskom? Jel i dalj emamin ponos?user posted image

Iman ma ja sam iz one - vuk dlaku mijenja al cud nikad user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 28799
19.10.2011 20:21:23   
rose
IZVORNA PORUKA: vila_7

rose a kad je u hodalici jel spustite hodalicu da lijepo nogicama gazi-ako spustite,mislim da nema veze to sa dizanjem na prste! A
Sto se papuca tice moja bas mora biti u papucama jer je i kod sveki i kod nas pod hladan da i mi svi ih nosimo. Bude mi zao sto je non stop u obuci prekozime al sta cu-bolje i to nego da se prehladi!

spustena je hodalica...kad sjedne savije koljena tako da joj nije previsoko...al eto sve kontam da joj nekako odmaze user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1150 1151 [1152] 1153 1154   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1150 1151 [1152] 1153 1154   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *