Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cickolini, garant' su zubi. i kod N je bilo isto tako kada su donje dvojke krenule. malo joj čisti fiziološkom pa kada dođeš ovdje kupit ćeš bobe koje ja dajem N. daj joj i malo čaja od šipka i malo neki probiotik za crijeva ubaci u čaj.
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
Evo nas da vam na brzinu napisemo sve; Prvo smo otisli u Sanasu da izvadimo nalaze za sunet, pedijatrica ga prvo pregledala i izvagala, ima 9,5 kg pa smo nalaze izvadili, gotovi za 10 min, dobri su hvala Bogu, Sunet je sutra u 17 h kod dr. Dizdarevića. Poslije smo otisli na Jezero da uzmemo nalaze sa Endokrinologije i oni su ok samo kaze cika doktor da mu vise dajemo mesa zbog proteina, ali vec mu dajem tako da ce se i to regulisati aBd. Eto toliko od nas za sad pa se javimo opet nekad kasnije.
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Zene, primjetila sam kod mog debelindze da mu se na mjestu gdje ce nekad biti vrat :) a sad je samo presavijena koza, zacrvenilo, ja to cistim mokrom gazom, nekad namazem penatenom, kontam trebam li sta jos primjeniti, jer ne povlaci se crvenilo?
Zene, primjetila sam kod mog debelindze da mu se na mjestu gdje ce nekad biti vrat :) a sad je samo presavijena koza, zacrvenilo, ja to cistim mokrom gazom, nekad namazem penatenom, kontam trebam li sta jos primjeniti, jer ne povlaci se crvenilo?
probaj posusivati gazicom cesce i mazi...mojoj S se to redovno desavalo
Evo nas da vam na brzinu napisemo sve; Prvo smo otisli u Sanasu da izvadimo nalaze za sunet, pedijatrica ga prvo pregledala i izvagala, ima 9,5 kg pa smo nalaze izvadili, gotovi za 10 min, dobri su hvala Bogu, Sunet je sutra u 17 h kod dr. Dizdarevića. Poslije smo otisli na Jezero da uzmemo nalaze sa Endokrinologije i oni su ok samo kaze cika doktor da mu vise dajemo mesa zbog proteina, ali vec mu dajem tako da ce se i to regulisati aBd. Eto toliko od nas za sad pa se javimo opet nekad kasnije.
a nikako da mi odgovoris zasto ga ne smijes stvaljati na noge...rece zbog rahitisa ali koliko skontah on nem,a rahitis? zasto onda ga ne smijes stavljati na noge?
Palachinken to treba posusivati kao sto je Rose napisala. Ja bi stavila malo baby pudera ili mazala bepanthenom. Ima li tamo kupiti svilankasti baby puder sto nije previse suh jer mislim da je on bolji.
zna li koja kada se djetetu stavi jastuk da na njemu spava? N je izabrala stranu kreveta na kojoj spava i kako god je ja stavim paralelno sa sobom uvijek se okrene kontra. Isto tako,pocela je da stavlja igracke ispod glave i tako da spava pa pomislih da je mozda vrijeme za jastuk. Sta vi mislite?
Joj, dobili smo posteljinu za bebu i navlaka za mardrac ima meksi dio gdje ide glava, kao to je jastuk (ima i supljinu ispod da se zavuce pravi jastuk) Nije to neka visina, samo ipak maaalkice glava "utone" Da li da ja njemu maknem to cudo pa da spava na 100% ravnom?
Joj, dobili smo posteljinu za bebu i navlaka za mardrac ima meksi dio gdje ide glava, kao to je jastuk (ima i supljinu ispod da se zavuce pravi jastuk) Nije to neka visina, samo ipak maaalkice glava "utone" Da li da ja njemu maknem to cudo pa da spava na 100% ravnom?
pa mislim da bi trebala...S od prvog dana spava na ravnom a i ona nekad zna na igracki zaspat
A imaju i na b92ali sada 7. sezona kao sto Placinken rece. Elem, dobro vece. Ja cijeli dan bila kod Selme A.M. pa maloprije dosla,mm presvlaci Neli a ja malo da prosurfam pa ce pocet da radi a ja cu se zabavljat sa Nelom
< Poruku je uredio sweet insanity -- 18.10.2011 19:24:23 >
zna li koja kada se djetetu stavi jastuk da na njemu spava? N je izabrala stranu kreveta na kojoj spava i kako god je ja stavim paralelno sa sobom uvijek se okrene kontra. Isto tako,pocela je da stavlja igracke ispod glave i tako da spava pa pomislih da je mozda vrijeme za jastuk. Sta vi mislite?
kad bi se moja mama pitala, jastuk mi već davno bio u funkciji :)) Ja sam stavljala jastuk ovih dana, ali zbog lakšeg disanja (zbog začepljenog nosića)...lakše mu je kad je malo uzdignut...al' mislim da nema potrebe još za jastukom...koliko znam, zdravije je spavanje na ravnom, i za odrasle...eventualno neki manje jastuk - vuna, heljda i slični fazoni...
animagical - momak je presladak..i ova kosica :) Jedino moj ćelavko i blondi (a i MM i ja garavi ) sweet - za none u ustima :) kod mene mali zaspao oko 18h, al' će uskoro biti probuđen :) nema mu spavanja onda do najmanje 23h..taman da gleda tekmu s nama :)