|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1141 1142 [1143] 1144 1145   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
18.10.2011 10:23:34   
vila_7
jelena jel samo ti opet moras raditi ili opet svi? user posted image

lepetetka
...ne brini i meni je nakon nekih 3-4 mjeseca nakon poroda toliko opadala da sam mislila ocelavit cu,al hB stalo je

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28551
18.10.2011 10:24:57   
Anoniman
Helena trebali smo svi ponovo, ali posto se meni vratilo onda samo ja, tek kad se ja izlijecim onda cemo opet svi, s tim da cu danas vaditi i Ani za vrtic, tako da Ana i ja vadimo, a mm ce biti danas gotov treci.

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 28552
18.10.2011 10:25:03   
Emica_sa
Juttro i od nas,joj ja sam luda vise od ove dijece,Alan nervozan hoce vani,ujeda sve zivvo oko sebe,Farah hoce samo da hoda,nece da sjedi,joj isto luda kucauser posted image

U mene nije bosanska glava,doduse mama me nije povijala,kaze da su je tada smatrali ludom,i govorili kako ce mi biti krive noge,kako necu nikada normalno hodatiuser posted image

Ja definitivno moram uzeti neki ovlazivac zraka,ima li neko iskustva s timuser posted image

Jelenaa samo polakouser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28553
   [Obrisana poruka]
18.10.2011 10:25:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 28554
18.10.2011 10:26:31   
Anoniman
Emice moja prijateljica ima chiccov ovlazivac i kaze da je prezadovoljna.
A ni mene nije mama nikad povijala, nije ni sestru koja je '75 godiste, a ne mene koja sam '84. Kod nas to nije praksa bilauser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 28555
18.10.2011 10:32:49   
Emica_sa
Hvala jelena potrazit cu onda taj chicco,jer od radijatora je bas suh vazduh,osjetim vec na sebiuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28556
18.10.2011 10:33:20   
lepetetka
helena hvala na utjehi, ma meni je opadala i poslije sinčića, ali evo opet me panika, što kažeš kontam oćelavih skroz user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28557
18.10.2011 10:35:38   
taurus
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: taurus

jutro

uh kad vidim ove minuse ne bih nigdje izlazila, ali možda prošetamo oko 12 kad otopli jer nema vjetra
ja pijem kafu, a E ordinira u hodaliciuser posted image

kad nam dolazi cikolino da se organizujemo za kafu

helena i ja bih odmah dala otkaz kad bih dobila na binguuser posted image , baš je lijepo kad se ne radi

mi smo sinoć krevetić spustili na donji nivo jer se cura podiže sama, uhvati se za ogradu i lijepo sjedne, pa se naginje prekouser posted image

mi smo kad je prosjedila i i skontala da bi se mogla podici, izbusili jos jedan red rupa i spustili je nize...dobra stvar je da joj u slucaju da se digne ograda nije do struka i ne moze se prevrnuti losa stvar je da joj je ograda ipak previsoka pa se ni ne moze dici...hajd valjda ce mocui kad jos malo poraste user posted image

mislim da mi imamo iste krevetiće
sjećam se kad smo bile trudne da ste ti i rimljanka prve kupile krevetiće i da si nam ti postavila sliku sobe i naljepnice na zidu
eh bila su to zlatna vremena, kao da je bilo juče kako vrijeme letiuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28558
18.10.2011 10:39:10   
taurus
IZVORNA PORUKA: ladyblue

heeej, 36 godina...baš sam ostarila

user posted image user posted image user posted image user posted image đe si starkauser posted image

Neposredna veza do poruke: 28559
18.10.2011 10:47:09   
ladyblue RR

heeej, 36 godina...baš sam ostarila

user posted image user posted image user posted image user posted image đe si starkauser posted image

nisi ni ti daleko do meneuser posted image samo što si djecu rodila prijeuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 28560
18.10.2011 10:47:42   
sweet insanity
ja odgledah novu epizodu Two And A Half Men, nije lose ni sa Kutcherom.

A taj ovlazivac, jel bas treba to kad je bebi u stanu ili s emoze rijesavati ovako kao ja, posudama sa vodom stavljenim na radijator?

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 28561
18.10.2011 10:48:00   
ladyblue RR
samo me nemojte pitati koliko mm ima godinauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28562
18.10.2011 10:48:17   
Super Beba
Jutro/dan i od mene....mali evo drinca (hB!!!)...jedva je zaspao..nos mu pun, pa još plače, pa se dodatno napuni..helem, pop**dila sam...tačno sam pomislila na postporođajnu depresiju..al onda se sjetim Jelene i ušutim...i sve kontam - tebi draga treba se podići spomenik, ne jedan, minimalno dva :)
iman - nadam se da će ti doktori naći adekvatnu terapiju i da nećeš se puno maltretirat s tim...a i kod nas je noć k'o i kod tebe, dok je prehlade, ništa od spavanja...buđenje na svaki sat, valjda mu usta se osuše, pa dodaj još malo plača i stenjanja, pa buđenje u 6h,  pola 7....a u 2 dana, kad se sve sabere, spavala sam 6 sati....prosto poželim posao...
lady - jeste li skontali poklon??
rose - sve te hoću pitat, pa smetnem s uma...ti kad kažeš da S. dajete hapicu u flašici pred spavanje, da li se to odnosi na AD ili nešto tipa čokolino?
a za čajeve - je li moraju biti baš one trave ili mogu i iz kesice koje i mi pijemo..i mene to nešto interesuje, pogotovo jer sam ja čajopija, pa da probam to prenijet i na malog :) Vodu voli na mamu :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28563
18.10.2011 10:48:43   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

A taj ovlazivac, jel bas treba to kad je bebi u stanu ili s emoze rijesavati ovako kao ja, posudama sa vodom stavljenim na radijator?

ma posudama bona, ne bacaj pare

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 28564
18.10.2011 10:50:06   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Super Beba

lady - jeste li skontali poklon??

jok

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 28565
18.10.2011 10:50:15   
sweet insanity

To je bio i moj moto koji je sad potvrdjen ;)

Neposredna veza do poruke: 28566
18.10.2011 10:52:26   
palachinken

Meni je s Kutcherom katastrofa, ni khm nisam odradila a kamoli se nasmijala. Jedina svijetla tacka je sto je polugo pola epizode.

Ja stavim posude i mokre peskire preko radijatora. Prosle godine sa starom stolarijom toliko je puhalo da nismo imali tih problema, ali je bilo prehladno. Sad sjedim kratkih rukava, sto je po meni definicija dobrog grijanja :D

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 28567
18.10.2011 10:57:02   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

Meni je s Kutcherom katastrofa, ni khm nisam odradila a kamoli se nasmijala. Jedina svijetla tacka je sto je polugo pola epizode.

Ja stavim posude i mokre peskire preko radijatora. Prosle godine sa starom stolarijom toliko je puhalo da nismo imali tih problema, ali je bilo prehladno. Sad sjedim kratkih rukava, sto je po meni definicija dobrog grijanja :D

Ma eto nije lose, ja se ismijem jedino Berthi hahhah. Na eto da nastavim seriju kad sma je vec pocela. Sad cu da se bacim na novu epizodu Desperate Housewivesuser posted image A tek u cetvrtak emitovanje The Vampire Diaries-joj tu seriju kad sma pocela gledat bila je bezze nako vampirska limunada i ja je prestanem gledat i kad sma bila u Austriji trudna a hladno nije mi se dalo nigdje ici ja nastavim sa gledanjem i tako se radnja razvila, mislim ima ono ljubavne  tematike user posted image al super su razradili sve to. Al zato The Big Bang Theory razvaljuje od pocetka dok HIMYM ne mogu nesto u zadnje vrijeme da se nakanim gledat. Uh ja sma inace TV Show junkieuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28568
   [Obrisana poruka]
18.10.2011 11:00:44   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 28569
   [Obrisana poruka]
18.10.2011 11:03:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 28570
18.10.2011 11:13:20   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

jutro

uh kad vidim ove minuse ne bih nigdje izlazila, ali možda prošetamo oko 12 kad otopli jer nema vjetra
ja pijem kafu, a E ordinira u hodaliciuser posted image

kad nam dolazi cikolino da se organizujemo za kafu

helena i ja bih odmah dala otkaz kad bih dobila na binguuser posted image , baš je lijepo kad se ne radi

mi smo sinoć krevetić spustili na donji nivo jer se cura podiže sama, uhvati se za ogradu i lijepo sjedne, pa se naginje prekouser posted image

mi smo kad je prosjedila i i skontala da bi se mogla podici, izbusili jos jedan red rupa i spustili je nize...dobra stvar je da joj u slucaju da se digne ograda nije do struka i ne moze se prevrnuti losa stvar je da joj je ograda ipak previsoka pa se ni ne moze dici...hajd valjda ce mocui kad jos malo poraste user posted image

mislim da mi imamo iste krevetiće
sjećam se kad smo bile trudne da ste ti i rimljanka prve kupile krevetiće i da si nam ti postavila sliku sobe i naljepnice na zidu
eh bila su to zlatna vremena, kao da je bilo juče kako vrijeme letiuser posted image

eh kad se sjetim uredjivanja sobe i cekanja momenta da u taj krevetic konacno spustis svoju bebicu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 28571
18.10.2011 11:16:10   
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba

rose - sve te hoću pitat, pa smetnem s uma...ti kad kažeš da S. dajete hapicu u flašici pred spavanje, da li se to odnosi na AD ili nešto tipa čokolino?
a za čajeve - je li moraju biti baš one trave ili mogu i iz kesice koje i mi pijemo..i mene to nešto interesuje, pogotovo jer sam ja čajopija, pa da probam to prenijet i na malog :) Vodu voli na mamu :)

AD...pije AD ujutro cim progleda i kad krene na spavanje (tako se uspava)...a izmedju ima 3 obroka i vrlo rijetko joj ubacimo jednu malu flasicu AD...a obroci tipa keksolino, frutolino, vocna riza i jogurt idu ujutro ili par sati prije spavanja...a rucak je slani obrok...juce je smizla prvi put probala vodu od graha s hljebom a prekjuce sam joj prvi put dala krompir u kombinaciji s lukom i fasiranim mesom user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 28572
18.10.2011 11:22:21   
Medi_87
Hello, mi stigli sinoc od mame, ja dobila uh uzasno se osjecam sve me boli, M ok sinoc imao dva budjenja ova druga jedinica ga izmuci,odoh sta raditi po kuci pa aksnije citam sta se desavalo

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28573
18.10.2011 11:24:45   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Iman83

samo me nemojte pitati koliko mm ima godinauser posted image user posted image user posted image

Ja od sutra djelim krevet s jednim tridesetogodišnjakom....napokon...user posted image user posted image user posted image

ahahaha, pa to je maksum draga Imanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28574
18.10.2011 11:25:43   
bebacha
Iman moji su od tih instant cajeva pili samo plantex prva 3 mjeseca po potrevni.onda onaj iz Dm-a,u kesici.cini mi se da on ide od 3 mjesecauser posted image i teekane ima dobre djecije cajeve.trenutno piju neki vocni.Alkaloid,bez kofeina

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 28575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1141 1142 [1143] 1144 1145   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1141 1142 [1143] 1144 1145   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *