Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Iman draga cuvaj se, pogotovo u voznji. Kod mene familijarno imaju problema sa srcem, nije se zezati sa tim.
Entinte kako napisa za ćunu poslati na pazar, sjetih se kako su nasi zajednicki poznanici tri puta je slali na pazar i jedva poslase. Bas su se napatili oko toga. Srecno sutra, da nalazi budu odlicni, a pregled jos bolji.
Leence nije vise ni Luka sto je nekad bio, jednostavno dijete preokrenulo skroz, ide sestrinim stopama. Ljubi mi ljepoticu, pricalicu
Maloprije zove mm, ja bas u tom trenutku tusiram Anu pa hocu da je masiram, a Luka uredno plače zato sto nije na rukama i mm pita "srećo gdje si"...reko" evo me jednom nogom u Jagomiru, a drugom na kori od banane"
Jelo joj kad se sjetim kolko su se kanili ali eto jos jednog pišonje ako Bog da uskoro, ako se već nije S porodila tako da znaju sta ih ceka A meni se sviđaju oni njihovi obicaji za sunet ili svadbe, bas me M pita neki dan hocemo li ja i mm praviti neko slavlje ma rekoh jok to se kod nas ne radi btw tek sam neki dan skontala da je tvoja curica sa A na slikama od M hehehe joj opisa
< Poruku je uredio entinte -- 17.10.2011 23:42:24 >
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Ma nisu se kanili moja ti, prvi put kad su ga sunetili bilo mu 5 mjeseci i koji dan. Prvi put kad su u Pazar otisli, ali posle par mjeseci se ispostavilo da niej dobro uradjeno pa opet, pa posle toga jos jednom. Sve smo ih zezali koliki mu je pa ga toliko reckate . Jeste onaj harambasa sa A je moja Ana. Nije se jos porodila 07.11. joj termin. Evo vec par dana se kanim da je zovem, ali nikako da ugrabim vremena. Neko vece zvali da dodju na babine, reko cekaj dok bestiji ledja vidimo, a bas sam im pozeljela ono lijepo dijete.
Maloprije zove mm, ja bas u tom trenutku tusiram Anu pa hocu da je masiram, a Luka uredno plače zato sto nije na rukama i mm pita "srećo gdje si"...reko" evo me jednom nogom u Jagomiru, a drugom na kori od banane"
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Jelo ma kanili su se i za sve to znam kolko su odgađali te ovo te ono a to reckanje je baška hehehehe
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
joj jes me fata prehlada, evo krece mi temperatura, vec sam povratila a nemam u kuci paracetamola, koliko bih sirupa trebala da popijem da nadomestim tabletu, prosto me strah da ne krene visoka kako umije da mi skoci a ide noc i dojim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
znaci 4 sprica da popijem, hvalaa za sanje kod malene i kod nas je bilo u 5. nedelji tako taman ustanem on place, izdrzi proci ce, instaliraj se u spavacoj i ne mredaj, neka ti beba bude konektovana na siku koliko zeli, i probaj da dojis lezeci tako se neces umarat
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Animagical moguce i od vakcine, ali kod nas je oko pete nedjelje bila par dana ta nervoza pojacane kad su mi svi rekli skok, tako mozda se oboje sastalo.
vec satima nece da zaspi, samo da je na siki i meni u rukama... ne mogu vise... nema sta nismo probali...ledja mi pucaju
Ajoj, znam kako ti je, meni se isto zna desiti. Cim spustim plac, a kad doji tako non stop mene pravo bradavice zabole. Ajd kad fino doji ok, al to dojenje kad cupa, trga, nervozi se. Moja je pravo prihvatila cuclu pa je i to zna smirit kad je nervozna. Kontam kupit onu ljuljacku, sa muzikom i na baterije, ima li itko, je li isplativa investicija
Iman kakva lupanja srca imas - posto i mene u zadnje vrijeme hoce pogotovo kad navecer legnem,al meni su jendom laici rekli da mi je od niskog tlaka,pa samo da se okrenem da ne lezimbas na lijevoj strani.
sweet...prelijepa si !
N je spavala 12 sati u komadu. jučer je nešto smorila aspavala samo sat vremena kada je došla kući. probudila se malo prije pola 8, popila mljeko i odvela sam je u jaslice. siđem pred zgradu a onaj mraz pa sam morala i šajbu strugati.
a sada lagana kafica...
Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
lady jao 2 sati, kad cu ja to docekat!?! mada se vratila na staro-zaspala konacno u 23 ustala oko 3 i oko pola7 pa sad smo evo ustale i ona jos kunja na siki
helena hvala-hajde mi reci recept za bezcelulit kao kod tebe nakon porodjaja
kec je zakon. meni je sve ostalo užas. nemam ja baš neku kvalitetnu kosu tako da mi je ovo najbolje rješenje. imala sam ja i dugu kosu ali nisam izlazila od frizera.
Kod mne je recimo jako gusta i kvalitetna al poslije poroda sam je odsjekla na paz koji sam inace stalno nosila, kad je preduga nikad je oprat i osusit a kada je paž, samo je operem i ona slozena kada se sama osusi, bas mi prija
Iman, ja sam N stavila u vreću ima 20-ak dana. ne buni se, jedino ujutro kada ustane moram je odmah vaditi jer isto tako ustaje a od vreće ne može pa tersa.
N neće čaj ali sada kada je imala proljev davala sam joj od šipka i nekako ga je popila.