|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1138 1139 [1140] 1141 1142   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.10.2011 21:30:08   
Anoniman
Rose moja Ana je prvo naucila da sidje sa kauca, pa tek posle da ustane uz stvari, ne sjecam se tacno kada, ali nesto vrlo malo prije prvog rodjendana. Ako je ja stavim da stoji ili sama sidje s kauca regularno je uz stvari hodala, ali da digne guzu sama nije sanse bilo.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28476
17.10.2011 21:32:34   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Rose moja Ana je prvo naucila da sidje sa kauca, pa tek posle da ustane uz stvari, ne sjecam se tacno kada, ali nesto vrlo malo prije prvog rodjendana. Ako je ja stavim da stoji ili sama sidje s kauca regularno je uz stvari hodala, ali da digne guzu sama nije sanse bilo.

ma ne stavljam je na kauc a i ako je stavim to je nesto trenutno...mislim kad bi posla sama nesto izvesti da bih je sprijecila da ne padne user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28477
17.10.2011 21:38:43   
ladyblue RR
ja pustim Nađu da padne. i da znaš kako je naučila da čuva svoje dupence. sve zna šta joj može biti opasno i onda oprezno s tim. ali sam je puštala...pucala je glavom i od parket i od sto, svugdje negdje dok nije naučila. ispod stola više ne pokušava da ide jer zna da će se udariti.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28478
17.10.2011 21:39:53   
SailorMoon
Vece drage moje, evo i nas malo posle duugog vremena.
A je bila bolesna prvo joj kako smo dosle iz SA zacrvenila guza da sam je morala Dr. voditi jer nije prelazilo. Kaze neka infekcija dao mast, nije ni to proslo dobije neku bobuljicu na jeziku, od doga sve ispod usne. Cim to proslo dobije Herp-Anginu i proliv 10 dana. Jedva proslo a u svemu tome izbija ju jos 1. i 2. gornje (3. i 4. vec ima) i onda punno plakala, lose jela katastrofa.

Taman bila posla u vrtic isla ja sa njom sve dok se nenavikne kad se razboli, ali eto. Icemo ove sedmice opet.

Rose zar se S nikako nedize sama? A vec sama stoji i plese malo, ali nece da zakoraci nema sankse.

lady kako je N? Dajeteli vi vec slani obrok za veceru ili ste jos na griz, cokolino i te stvari?

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28479
17.10.2011 21:43:37   
rose
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

A je bila bolesna prvo joj kako smo dosle iz SA zacrvenila guza da sam je morala Dr. voditi jer nije prelazilo. Kaze neka infekcija dao mast, nije ni to proslo dobije neku bobuljicu na jeziku, od doga sve ispod usne. Cim to proslo dobije Herp-Anginu i proliv 10 dana. Jedva proslo a u svemu tome izbija ju jos 1. i 2. gornje (3. i 4. vec ima) i onda punno plakala, lose jela katastrofa.

Taman bila posla u vrtic isla ja sa njom sve dok se nenavikne kad se razboli, ali eto. Icemo ove sedmice opet.

Rose zar se S nikako nedize sama? A vec sama stoji i plese malo, ali nece da zakoraci nema sankse.

lady kako je N? Dajeteli vi vec slani obrok za veceru ili ste jos na griz, cokolino i te stvari?

stoji kad joj ja pomognem da ustane...a ne moze jos sama...valjda joj i ogradica krevetica i igraonice previsoki...sad cu je vise ostavljati na podu pa mozda pokusa uz kauc ili fotelju

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 28480
17.10.2011 21:44:23   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

a jooooj i Nađa je imala Herp anginu i to isto kada su joj dvojke rasle. katastrofa.
nadam se da je sada sve ok.
Nađa za večeru jede čokolino i sl. slani obrok neću još da uvodim jer ona ima 2 slana obroka u toku dana. jedan u vrtiću a drugi kada dođe kući pa mislim da je to dovoljno.

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 28481
17.10.2011 21:55:22   
esmina i bebina mam
Ma vi ste user posted image za podrsku...taman kad sam se skontala mama odustala od ideje da ide sa tatom na vikendicu i vodi Salku.Ali stvarno ce mi ovih dana puknuti film...i kolegice na poslu me nagovaraju user posted image
Salko je poceo silaziti sam sa namjestaja a sve se cesce pusti i stoji bez pomoci i to traje svaki put sve duze i duze user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 28482
17.10.2011 21:59:51   
ladyblue RR
i Nađa stoji ali neće da krene. stoji, stoji i onda se spusti na guzicu. user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 28483
17.10.2011 22:03:12   
esmina i bebina mam
Jel ja dobro upratih ili ovo i ti dolazis na druzenje u Zenicu user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 28484
17.10.2011 22:06:42   
ladyblue RR
jok ja, taurus dolazi a ja odoh u Tuzlu da pa ću se tamo družiti.

Neposredna veza do poruke: 28485
17.10.2011 22:12:15   
esmina i bebina mam
A sta je u Tuzli user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 28486
17.10.2011 22:15:15   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

A sta je u Tuzli user posted image

ništa. 20 godina kako mi je tata umro pa hoću da odem na mezar. i onda sam se dogovorila sa sweet da se vidimo na kafi.

Neposredna veza do poruke: 28487
17.10.2011 22:19:59   
esmina i bebina mam
Sorry sto sam te pitala user posted image tako mi treba kad zadirem u intimu 

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 28488
17.10.2011 22:20:17   
sweet insanity
Moja jos nije zaspala, eno e u spavacoj u kreveticu, ono zaspi pa zaplace, nije utvrdila jos izgleda. Nadam se finoj noci po pitanju spavanja no vidjet cemo sta nam noc  nosi. Cekam d autvrdi pa cu i ja u krpe.

Neposredna veza do poruke: 28489
   [Obrisana poruka]
17.10.2011 22:22:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 28490
17.10.2011 22:23:14   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Sorry sto sam te pitala user posted image tako mi treba kad zadirem u intimu 

ma no frks. to je nešto što je bilo davno ali je svakako red da se neke stvari obilježe.

Neposredna veza do poruke: 28491
17.10.2011 22:25:06   
Anoniman
Iman onda jedino kod mene druzenje da napravimo, jer ja sa dvoje djece nema saaaaaaaanse nigdje sem po mahali koji kruguser posted image

Neposredna veza do poruke: 28492
   [Obrisana poruka]
17.10.2011 22:28:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28493
17.10.2011 22:30:03   
animagical
jelo ja ni s jednim dalje ne dobacimuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28494
17.10.2011 22:30:38   
Anoniman
MM i cuvanje djece...nasmija me posteno...vjeruj da radije bih petoro cuvala nego njega ostavila sa njih dvoje...user posted image
Anu mozda i povedem, ali oboje nema sanseuser posted image , jedino ako se koja prijavljuje za cuvanjeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 28495
17.10.2011 22:56:32   
sweet insanity
Moja je kenjkala i necete vjerovat nije htjela zaspat dok ja nisam usla u krevetic njen i zagrlila jeuser posted image Cekam sad da vidim hocel utvrdit pa da lijezem i ja, vako ako zaspim a ona za 15 min se probudi nista od mog sna.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28496
17.10.2011 22:59:57   
sweet insanity
eno je opet kenjka, nece da zaspi al nikako...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 28497
17.10.2011 23:02:27   
Leena
Lady, i meni su na muku prisjedali dok ne nađoh sestrine slike kad je bila mala... Ovako gledas-lici na tatu. Pogledas Eminine slike kad je bila mala- svi misle da je Esma (pogledaj na fb, mozda si i vidjela i mislila da je Esmauser posted image ), pogledas Eminu danas- ista, ali ista ja, znaci - me winneruser posted image user posted image - pa sad mogu vas zezati hehe

Iman, sta ti je sa srcem?! Zabrinu me... Ljubi i ti moju curicu! Bas sam vas pozeljala! Jest mi drago sto nam dolazite, ne mogu ti opisati! - i to za huaua joj je genetskiuser posted image , to je esmi bila jedna od prvih rijeci... Jedva je naucih da kad je hranim se ne zahvaljuje za svaki zalogajuser posted image . I da, i ona stalno prica na telefon, danas ja nazvala A., ona otima slusalicu, gnjavila ga 20 min, njemu zao prekinuti, a ja poludih, ganjam je po kuci ona bjezi, i prica: Tata-kuko noga boji! (stao mi cuko na pcelu) ma sto puta je tu recenicu ponovila dok ne uzeh telefon. A sad vec prica sve zivo, samo nam nekad treba 100 godina da odgonetnemo neku rijec.
Naumpade mi od moje drugarice mala ima 3 godine, imala temperaturu 40, jadna zena oko nje svu noc, kad mala: Mama, hocu pirsing! - zena se zijanila, cuj pirsing... kad na kraju dijete objasnjava: daaaj mi pirsing da napirskam gilo (sprej propolisa kojim joj je prskala grlo da je ne boliuser posted image )

Lejla, tako ja juce, taman da zapalim- nigdje upaljacauser posted image . A pusim samo na balkonu ili na hodniku, isto cekala da ona zaspi... Na kraju zapalim na ringli od sporeta jedva... Izadjem vani, izmaknem pepeljaru-kad iza nje upaljacuser posted image

Jele, joj sad jos i turauser posted image . Ljubi pilice puno, ali tebi ovaj put najveca pusa! I da, prijavljujem se ja za cuvanje Lukeuser posted image user posted image user posted image , pogotovo ako bude kao na BB user posted image

< Poruku je uredio Leena -- 17.10.2011 23:04:05 >

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 28498
   [Obrisana poruka]
17.10.2011 23:13:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 28499
17.10.2011 23:22:24   
entinte
huhuuuu i od nas, nisam stigla danas nikako uci tako da vas nisam upratila. Samo da vam javim da sutra odosmo po nalaze na endokrinologiju koje smo taaakooo dugo cekali i na pregled a usput cemo izvaditi nalaze za sunet, narucili smo se u srijedu u 17 h da posaljemo cunu na pazar ako Bog da, da konacno i to predeveramo user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1138 1139 [1140] 1141 1142   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1138 1139 [1140] 1141 1142   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *