Leena
|
Lady, i meni su na muku prisjedali dok ne nađoh sestrine slike kad je bila mala... Ovako gledas-lici na tatu. Pogledas Eminine slike kad je bila mala- svi misle da je Esma (pogledaj na fb, mozda si i vidjela i mislila da je Esma ), pogledas Eminu danas- ista, ali ista ja, znaci - me winner - pa sad mogu vas zezati hehe Iman, sta ti je sa srcem?! Zabrinu me... Ljubi i ti moju curicu! Bas sam vas pozeljala! Jest mi drago sto nam dolazite, ne mogu ti opisati! - i to za huaua joj je genetski , to je esmi bila jedna od prvih rijeci... Jedva je naucih da kad je hranim se ne zahvaljuje za svaki zalogaj . I da, i ona stalno prica na telefon, danas ja nazvala A., ona otima slusalicu, gnjavila ga 20 min, njemu zao prekinuti, a ja poludih, ganjam je po kuci ona bjezi, i prica: Tata-kuko noga boji! (stao mi cuko na pcelu) ma sto puta je tu recenicu ponovila dok ne uzeh telefon. A sad vec prica sve zivo, samo nam nekad treba 100 godina da odgonetnemo neku rijec. Naumpade mi od moje drugarice mala ima 3 godine, imala temperaturu 40, jadna zena oko nje svu noc, kad mala: Mama, hocu pirsing! - zena se zijanila, cuj pirsing... kad na kraju dijete objasnjava: daaaj mi pirsing da napirskam gilo (sprej propolisa kojim joj je prskala grlo da je ne boli ) Lejla, tako ja juce, taman da zapalim- nigdje upaljaca . A pusim samo na balkonu ili na hodniku, isto cekala da ona zaspi... Na kraju zapalim na ringli od sporeta jedva... Izadjem vani, izmaknem pepeljaru-kad iza nje upaljac Jele, joj sad jos i tura . Ljubi pilice puno, ali tebi ovaj put najveca pusa! I da, prijavljujem se ja za cuvanje Luke , pogotovo ako bude kao na BB
< Poruku je uredio Leena -- 17.10.2011 23:04:05 >
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|