|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1136 1137 [1138] 1139 1140   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.10.2011 14:50:48   
animagical
ej ako upali castim teuser posted image vise mi ga zao...kad vidi da ide prema njemu s pelenom pocne unaprijed plakati, boli gauser posted image a za zube koriste one bobe iz svabije, bar temperaturu izbjegnu njima

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 28426
17.10.2011 14:53:38   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo i nas od dr. Oboje djece primilo vakcinu, Luka masala za 16 dana dobio 900gramauser posted image . ANa sad mirna sa vakcinama do 4,5 godine, bar sam po tom pitanju rahat. Uzeli uputnice za briseve, Ani za vrtić, a meni za ovu beštiju. Jeste vratila se tako da sutra idem da vadim bris pa cemo vidjeti sta dalje.

Ljubimo vasuser posted image

E jbg user posted image A ti si stvarno zmaj žena, i svaka ti čast! Da ti Bog da još više snage i da to više stvarno riješiš kako treba user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28427
17.10.2011 14:54:37   
vila_7
IZVORNA PORUKA: enči80

Lejla nemaju gljivice,znam samo da su imale doste bijelog pranja(mojih hormona)pa je vjerovtno od toga ili je baš klasični pelenski osip.

enči moja je počela imati problema sa osipom tek neka zadnja 4 mjeseca i od svih silnih krema - samo je pomagala WELEDA iz DM-a ali je 11 KM! Probaj ostale koje su samo na bazi sastojaka od organski uzgojenih biljaka - imas ih par jeftinijih iz DM-a  - ja bas uzela jer je WELEDA trenutno nestala i vidim i ove joj odgovaraju.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 28428
17.10.2011 14:55:39   
vila_7
Jelena user posted image user posted image user posted image ne mogu ni zamisliti kako ti je ali svaka cast sto se drzis pozitivno! Pa jel se moze to skroz iskorijeniti i kad si sigurna da se nece vratiti?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28429
17.10.2011 14:57:50   
bebacha
mi se zadnji dana puno mucimo s pelenskim osipom i najbolje nam se pokazala Alverde krema(Dm)za pelensko podrucje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28430
17.10.2011 15:00:27   
Anoniman
Ma iskreno vise mi i smijesno, nemam mi vajde od kukanja, ona je tu pa sad ja ili kukala ili pozitivno gledala ja sam sugava user posted image . Pita pedijatrica sta cemo sa vakcinama, ma reko daji, ne mogu vise stvarno, Anu ne mogu u vrtic dok ne primi vakcinu, a ja sam na pola luda sama sa njih dvoje po cijeli dan. Ana kad je nervozna uzmem li Luku da doji poludi bukvalno, cupa me, cupa njega, grebe me, sve mi ruke izgrebala, pa se kao manita krijem po kuci da dijete podojim. nemam sekunde vremena za sebe, tek sam prije 15 minuta doruckovala, a to je i dobro, nekad mi se desi da jedem u devet uvece kad ih oboje uspavam jer bukvalno ne stizem. Tako sad Ana u obdaniste pa ce lakse biti. Znam da ce biti tesko ispocetka i svakakvih virusa, bolesti, ali mora se, svi smo mi to prosli.

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 28431
17.10.2011 15:00:38   
animagical
mi danas kupili onu baby skin kremu, meni onaj miris uopste ne smeta, bas na bademe mirise... doduse guza i nije ojedena, njemu svejedno cime ga mazem, ali reko da probam...cini se da je bas finauser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28432
17.10.2011 15:07:04   
lepetetka
Animagical fino mašala bebac napredujeuser posted image user posted image ...slušaj ti sebe... maleni fino napreduje vidiš to na vagi sada ćeš biti opuštenija..
Ja za osip koristila onu Hippovu sa zinkom...user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28433
17.10.2011 15:30:41   
ladyblue RR

ja sam sugava user posted image .

rekla sam ti ja da si šuga, šugavauser posted image user posted image user posted image
a ja djetetu iza tebe kolač  davalauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28434
17.10.2011 15:32:49   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: animagical

mi danas kupili onu baby skin kremu, meni onaj miris uopste ne smeta, bas na bademe mirise... doduse guza i nije ojedena, njemu svejedno cime ga mazem, ali reko da probam...cini se da je bas finauser posted image

ja je koristim od kako je N rođena i meni se stvarno extra pokazala. N nikada pelenski osip nije imala. mi imamo jedino ove probleme kada ima proljev ali to je nešto na šta ne mogu uticati niti spriječiti kremama. meni ne smea miris. ima miris bademove kreme i lavande.

< Poruku je uredio ladyblue -- 17.10.2011 15:34:12 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28435
17.10.2011 15:39:37   
sanela.asja
Evo i nas sa vakcine Dzenan dobio 900 gr sad ima 4 600 pravi momcina i moj se nesto osuo po licu i malo postomacicu neznam od cega ,joojj eno ga placeuser posted image asja mi bolesna kaslje uzasno a i mene jutros u DZ uhvatila groznica i opet turauser posted image vise mi dodijalo bezveze evo sad ko da mi nije nista malo me glava boliuser posted image ja se izjada,a kome cu neg vama kad me niko neslusauser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 28436
17.10.2011 15:45:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sam sugava user posted image .

rekla sam ti ja da si šuga, šugavauser posted image user posted image user posted image
a ja djetetu iza tebe kolač  davalauser posted image
auuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image di ces to zeno ehhe
Sanela.asija user posted image brzo ozdravljenje tebi i curici a masallah za momka user posted image

Neposredna veza do poruke: 28437
17.10.2011 15:59:52   
Leena
Slabo sta ja zapamtih od svega sto sam procitala...user posted image

Jele, draga puuuuno ti user posted image saljem! Drzi se, draga.... Volim te sto si tako hrabra, ja bih davno pukla k'o zvecka! Esma dobro, jos malko slini, cekam da i to prođe, pa se cujemo...

Enci, masallah za cure velike! user posted image Proci ce i osip... Meni se, iskreno, najbolje pokazali obicna bademova krema i kantarionovo ulje.

cekam goste, pisem malo kasnije!

p.s. helena, gledala sam sinoc Evine slike, ona ista svoj tatauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28438
17.10.2011 16:06:46   
ladyblue RR
dobro Leena,ne moras sjedati na muku zenama kojima djeca ne lice na njih. Kao npr. sto moja N lici na meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 28439
17.10.2011 16:08:21   
Gia80
Mahanje i od nas...mi jos cekamo nalaz UK, sto znaci da smo fasovali neku bakteriju, jer inace se, kad je urin sterilan ceka 48 h, a vec su nam prosla tri dana. Moja S. je, hB, puno bolje, konacno je ona stara, igra se i smije po cijeli dan, sve mi suze naviru kad je vidim...jutros smo je poslije boce izveli u setnju, u ZE prelijep dan, a ona sve cijuce i guguce od srece, valjda joj dodijala kucna atmosfera. Zato mi muzu od nespavanja i stresa opao imunitet, eno ga gripozan, samo mi je jos to falilo. Samo ja stoicki kroz sve ovo prolazim, kad njih dvoje ozdrave, ima da kolabiram. Valjda moram biti zdrava za sve troje. Mala evo 2,5 sata hibernira, taman da popijem popodnevnu kaficu i sta procitam. Konacno podigla knjigu u biblioteci, jupiiii...

''And those who were seen dancing were thought to be insane by those who didn''t hear the music''

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 28440
17.10.2011 16:18:36   
ziki
Jelena ti si zena zmaj, ja sa mojim hocu da izludim i bez zdravstvenih problema. Evo opet pocinjem da citam knjigu 7 rditeljskih gresaka i u uvodu se nadjoh

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Gia80)
Neposredna veza do poruke: 28441
   [Obrisana poruka]
17.10.2011 17:16:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28442
   [Obrisana poruka]
17.10.2011 17:20:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 28443
17.10.2011 17:31:17   
sanela.asja
Ma iskreno vise mi i smijesno, nemam mi vajde od kukanja, ona je tu pa sad ja ili kukala ili pozitivno gledala ja sam sugava . Pita pedijatrica sta cemo sa vakcinama, ma reko daji, ne mogu vise stvarno, Anu ne mogu u vrtic dok ne primi vakcinu, a ja sam na pola luda sama sa njih dvoje po cijeli dan. Ana kad je nervozna uzmem li Luku da doji poludi bukvalno, cupa me, cupa njega, grebe me, sve mi ruke izgrebala, pa se kao manita krijem po kuci da dijete podojim. nemam sekunde vremena za sebe, tek sam prije 15 minuta doruckovala, a to je i dobro, nekad mi se desi da jedem u devet uvece kad ih oboje uspavam jer bukvalno ne stizem. Tako sad Ana u obdaniste pa ce lakse biti. Znam da ce biti tesko ispocetka i svakakvih virusa, bolesti, ali mora se, svi smo mi to prosli.

Jelo draga razumijem te u potpunosti i mojoj Asji dune pa poludi kad dojim gadja me,udara i malog je u nogice neki da udarila al HB nije puno.I ja asju ocu u vrtic nemogu vise evo dok sam ja lezala pod temperaturom svu mi kucu rasturila,svoju sobu,kupatilo ma sve haus,a nece da kupi,nemogu vala ni jauser posted image ,vesa za peglat more a nemogu da stignem

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28444
17.10.2011 19:29:00   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Iman83

Lady, jutros ti čoeka slušam kako pjeva, pa mi ti i Nađa naumpale, kako idu pripreme za rođendan!

user posted image , sve smo organozovale. haljina i cipele su tu, igraonica i torta organizovane.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28445
17.10.2011 20:40:46   
lejla80
Evo i mene da mahnem...Ja sva zadihana,uspavala A i nesto mi prahnulo da zapalim a nisam bas neki pusac..Kad ono u kuci cigare ni za lijeka, ko za inat hehhe..Nego ja lijepo tene na noge i trk u prodavnicu..dusa mi na nos izasla koliko sam trcala..Sve kontam probudice se..al hvala Bogu misija je bila uspjesna..da mi je neko pricao da cu ga ovako ostavit, ne bi mu vjerovala

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 28446
17.10.2011 20:45:44   
sweet insanity
meni danas mm kupio fornetti jagoda i vanilija, a jela sam ih i prije nakon poroda pa ak joj nisni tad bilo valjda nece ni sad. ja tad totalno smela sa uma jagode ,al mozda se to odnosi  sam na svjezeuser posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 28447
   [Obrisana poruka]
17.10.2011 20:50:33   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 28448
17.10.2011 20:50:41   
ladyblue RR
ne odnosi se samo na svježe ali one su svakako opasnije od ovih prerađenih. a i ja sam sve jela dok sam dojila.

< Poruku je uredio ladyblue -- 17.10.2011 20:52:27 >

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 28449
17.10.2011 20:55:08   
sweet insanity
ma kontam kad joj do sad nije nikaj bilo, onda valjda nije alergicna, jel to tako ide?

Neposredna veza do poruke: 28450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1136 1137 [1138] 1139 1140   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1136 1137 [1138] 1139 1140   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *