Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ej ako upali castim te vise mi ga zao...kad vidi da ide prema njemu s pelenom pocne unaprijed plakati, boli ga a za zube koriste one bobe iz svabije, bar temperaturu izbjegnu njima
Evo i nas od dr. Oboje djece primilo vakcinu, Luka masala za 16 dana dobio 900grama . ANa sad mirna sa vakcinama do 4,5 godine, bar sam po tom pitanju rahat. Uzeli uputnice za briseve, Ani za vrtić, a meni za ovu beštiju. Jeste vratila se tako da sutra idem da vadim bris pa cemo vidjeti sta dalje.
Ljubimo vas
E jbg A ti si stvarno zmaj žena, i svaka ti čast! Da ti Bog da još više snage i da to više stvarno riješiš kako treba
enči moja je počela imati problema sa osipom tek neka zadnja 4 mjeseca i od svih silnih krema - samo je pomagala WELEDA iz DM-a ali je 11 KM! Probaj ostale koje su samo na bazi sastojaka od organski uzgojenih biljaka - imas ih par jeftinijih iz DM-a - ja bas uzela jer je WELEDA trenutno nestala i vidim i ove joj odgovaraju.
Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
Ma iskreno vise mi i smijesno, nemam mi vajde od kukanja, ona je tu pa sad ja ili kukala ili pozitivno gledala ja sam sugava . Pita pedijatrica sta cemo sa vakcinama, ma reko daji, ne mogu vise stvarno, Anu ne mogu u vrtic dok ne primi vakcinu, a ja sam na pola luda sama sa njih dvoje po cijeli dan. Ana kad je nervozna uzmem li Luku da doji poludi bukvalno, cupa me, cupa njega, grebe me, sve mi ruke izgrebala, pa se kao manita krijem po kuci da dijete podojim. nemam sekunde vremena za sebe, tek sam prije 15 minuta doruckovala, a to je i dobro, nekad mi se desi da jedem u devet uvece kad ih oboje uspavam jer bukvalno ne stizem. Tako sad Ana u obdaniste pa ce lakse biti. Znam da ce biti tesko ispocetka i svakakvih virusa, bolesti, ali mora se, svi smo mi to prosli.
mi danas kupili onu baby skin kremu, meni onaj miris uopste ne smeta, bas na bademe mirise... doduse guza i nije ojedena, njemu svejedno cime ga mazem, ali reko da probam...cini se da je bas fina
Animagical fino mašala bebac napreduje ...slušaj ti sebe... maleni fino napreduje vidiš to na vagi sada ćeš biti opuštenija.. Ja za osip koristila onu Hippovu sa zinkom...
mi danas kupili onu baby skin kremu, meni onaj miris uopste ne smeta, bas na bademe mirise... doduse guza i nije ojedena, njemu svejedno cime ga mazem, ali reko da probam...cini se da je bas fina
ja je koristim od kako je N rođena i meni se stvarno extra pokazala. N nikada pelenski osip nije imala. mi imamo jedino ove probleme kada ima proljev ali to je nešto na šta ne mogu uticati niti spriječiti kremama. meni ne smea miris. ima miris bademove kreme i lavande.
< Poruku je uredio ladyblue -- 17.10.2011 15:34:12 >
Evo i nas sa vakcine Dzenan dobio 900 gr sad ima 4 600 pravi momcina i moj se nesto osuo po licu i malo postomacicu neznam od cega ,joojj eno ga place asja mi bolesna kaslje uzasno a i mene jutros u DZ uhvatila groznica i opet tura vise mi dodijalo bezveze evo sad ko da mi nije nista malo me glava boli ja se izjada,a kome cu neg vama kad me niko neslusa
Enci, masallah za cure velike! Proci ce i osip... Meni se, iskreno, najbolje pokazali obicna bademova krema i kantarionovo ulje.
cekam goste, pisem malo kasnije!
p.s. helena, gledala sam sinoc Evine slike, ona ista svoj tata
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Mahanje i od nas...mi jos cekamo nalaz UK, sto znaci da smo fasovali neku bakteriju, jer inace se, kad je urin sterilan ceka 48 h, a vec su nam prosla tri dana. Moja S. je, hB, puno bolje, konacno je ona stara, igra se i smije po cijeli dan, sve mi suze naviru kad je vidim...jutros smo je poslije boce izveli u setnju, u ZE prelijep dan, a ona sve cijuce i guguce od srece, valjda joj dodijala kucna atmosfera. Zato mi muzu od nespavanja i stresa opao imunitet, eno ga gripozan, samo mi je jos to falilo. Samo ja stoicki kroz sve ovo prolazim, kad njih dvoje ozdrave, ima da kolabiram. Valjda moram biti zdrava za sve troje. Mala evo 2,5 sata hibernira, taman da popijem popodnevnu kaficu i sta procitam. Konacno podigla knjigu u biblioteci, jupiiii...
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ma iskreno vise mi i smijesno, nemam mi vajde od kukanja, ona je tu pa sad ja ili kukala ili pozitivno gledala ja sam sugava . Pita pedijatrica sta cemo sa vakcinama, ma reko daji, ne mogu vise stvarno, Anu ne mogu u vrtic dok ne primi vakcinu, a ja sam na pola luda sama sa njih dvoje po cijeli dan. Ana kad je nervozna uzmem li Luku da doji poludi bukvalno, cupa me, cupa njega, grebe me, sve mi ruke izgrebala, pa se kao manita krijem po kuci da dijete podojim. nemam sekunde vremena za sebe, tek sam prije 15 minuta doruckovala, a to je i dobro, nekad mi se desi da jedem u devet uvece kad ih oboje uspavam jer bukvalno ne stizem. Tako sad Ana u obdaniste pa ce lakse biti. Znam da ce biti tesko ispocetka i svakakvih virusa, bolesti, ali mora se, svi smo mi to prosli.
Jelo draga razumijem te u potpunosti i mojoj Asji dune pa poludi kad dojim gadja me,udara i malog je u nogice neki da udarila al HB nije puno.I ja asju ocu u vrtic nemogu vise evo dok sam ja lezala pod temperaturom svu mi kucu rasturila,svoju sobu,kupatilo ma sve haus,a nece da kupi,nemogu vala ni ja ,vesa za peglat more a nemogu da stignem
Evo i mene da mahnem...Ja sva zadihana,uspavala A i nesto mi prahnulo da zapalim a nisam bas neki pusac..Kad ono u kuci cigare ni za lijeka, ko za inat hehhe..Nego ja lijepo tene na noge i trk u prodavnicu..dusa mi na nos izasla koliko sam trcala..Sve kontam probudice se..al hvala Bogu misija je bila uspjesna..da mi je neko pricao da cu ga ovako ostavit, ne bi mu vjerovala
meni danas mm kupio fornetti jagoda i vanilija, a jela sam ih i prije nakon poroda pa ak joj nisni tad bilo valjda nece ni sad. ja tad totalno smela sa uma jagode ,al mozda se to odnosi sam na svjeze